Rodn1 написа:Предлагам топката да бъде обявена за мъченица и да бъде поставена като трофей в някой музей!
.... и зрителите .... и зрителите, казало ехото

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Rodn1 написа:Предлагам топката да бъде обявена за мъченица и да бъде поставена като трофей в някой музей!
pehopeho написа:rhaegar написа:Аз доколкото видях, Петраш изби топката. Сега ако Янев се е контузил при падането е друго нещо. В случая Петков беше за картон за симулацията, а Панку за опасната игра. За Жоазиньо не споря-за картон беше.
Само едно уточнение, за Жоазиньо щеше да е първи жълт, а за Панку-втори, респективно червен! Дали е едно и също?!
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Кашчей написа:.cskara. написа:Нямаше никакво нарушение на Панку,просто Урсула се хвърли като чувал с картофи.
Прав си!
Панку въобще не му влезе с бутоните напред, без да има никакъв шанс за топката.Ти какво ще ше да направиш на мястото на Петков?Може би ще оставиш топката и ще хукнеш да бягаш накъдето ти видят очите.
pehopeho написа:Само едно уточнение, за Жоазиньо щеше да е първи жълт, а за Панку-втори, респективно червен! Дали е едно и също?!
vanko99 написа:pehopeho написа:Само едно уточнение, за Жоазиньо щеше да е първи жълт, а за Панку-втори, респективно червен! Дали е едно и също?!
И какво щеше да се промени ако му бяха дали червен картон? Щяхте да ни биете ли??
По добре си вижте играта. За мен по добре щеше да бъде Панку да бъде изгонен за да не играе в следващите 1-2 мача, 'щото се вижда че е в много слаба форма.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта