Формула 1 - Сезон 2010 (официална тема)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Re: Формула 1 - Сезон 2010 (официална тема)

Мнениеот Бижутера » 11 окт 2010 21:56

Тоя път съм доволен от моите хора от Торо Росо....Буеми взе точка, на Хайме малко не му достигна... 8-)
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 24 окт 2010 14:33

40 точки до 3та световна титла на Алонсо ;)

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 24 окт 2010 15:47

Час и половина скука ... но чакането си заслужаваше! Както доста хора очакваха (вкючително и аз) Ред Бул накрай сами ще си изгубят титлата, имат най-бързата кола, но във важните моменти не са стабилни.

П.п. Ако Алонсо спечели в Бразилия и Уебър е 5-ти или по-назад, Алонсо е шампион, така че Forza Ferrari!
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 24 окт 2010 17:30

Браво на Фернандо!
8-)
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 24 окт 2010 18:22

Моя човек(Бътън) беше дотук :cry:

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 24 окт 2010 19:13

може ли да ми дадете цялото класиране на пилотите от днешното състезание?
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 24 окт 2010 20:15

Алонската рулира :mrgreen:
Уебър с пилотска грешка, дали се притесни че Фетел се откъсва, че Алонсо го застига или просто се разконцентрира не знам, но шансовете му за титлата намаляха доста с този фал...
Фетел много ми напомня на Шуми 2006, изоставаше доста, направи феноменални няколко състезания, застигна лидера, и точно да излезе начело, водейки колоната двигателя му гръмна.... голям малшанс.... :roll:
Сега една победа на Интерлагос, едно 6+ място на Уебър и да му гърми двигателя в Абу Даби на Алонсо че много трудно ще издържи без да сменя двигател :roll:
Само се надявам двигателите на Алонсо да издържат, издържат ли, ще имаме трикратен СШ ;)
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 24 окт 2010 21:15

Никак, ама никак не ми се иска Алонсо да стане шампион! Просто не заслужава! Това, че преките му съперници ги гони невероятен лош късмет и все отпадат я блъснати от някой келеш, я поради дефект, я поради някаква друга причина, а той все се изхлъзва всеки път като пръдня... просто не заслужава да бъде шампион! Къде му беше "шампионското" каране до преди 4-5 състезания?!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 24 окт 2010 21:24

megan fox написа:Никак, ама никак не ми се иска Алонсо да стане шампион! Просто не заслужава! Това, че преките му съперници ги гони невероятен лош късмет и все отпадат я блъснати от някой келеш, я поради дефект, я поради някаква друга причина, а той все се изхлъзва всеки път като пръдня... просто не заслужава да бъде шампион! Къде му беше "шампионското" каране до преди 4-5 състезания?!

Преките му съперници те са си виновни за отпаданията - Фетел направи няколко глупави грешки през сезона (иначе и той е пълен карък :lol: )
Уебър днес, абсолютно пилотска грешка
Хамилтън - на Монца и в Сингапур кой му беше виновен за отпаданията, негови пилотски грешки
Бътън - ....кво да говоря за него, днес дори едно Торо Росо не успя да изпревари, не мога да се сетя случай в който Бътън да е бил на дъното на колоната и да е записвал добри точки ?>!
Виж в последните 7 състезания кой е пилота с най-много точки ;)
Изоставаше на 47 от първия, сега води с 11....
Иначе през първата половина на сезона нямаше как да кара силно с оная каруца която имахме за болид.... до Турция нищо не ставаше от Ферарито, Силвърстоун и Валенсия бяха пълен карък, сега толкова поредни безпроблемни състезания - чак и на мен ми е очудващо.... :?
Имам лошото предчувствие че в някое от следващите две състезания ще му гръмне двигателя.... ако гръмне в тренировка - ОК, ще спечели някакви точки от състезанието, но ако в неделя гръмне - титлата си отива :roll:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 24 окт 2010 21:35

JackPackage написа:
megan fox написа:Никак, ама никак не ми се иска Алонсо да стане шампион! Просто не заслужава! Това, че преките му съперници ги гони невероятен лош късмет и все отпадат я блъснати от някой келеш, я поради дефект, я поради някаква друга причина, а той все се изхлъзва всеки път като пръдня... просто не заслужава да бъде шампион! Къде му беше "шампионското" каране до преди 4-5 състезания?!

Преките му съперници те са си виновни за отпаданията - Фетел направи няколко глупави грешки през сезона (иначе и той е пълен карък :lol: )
Уебър днес, абсолютно пилотска грешка
Хамилтън - на Монца и в Сингапур кой му беше виновен за отпаданията, негови пилотски грешки
Бътън - ....кво да говоря за него, днес дори едно Торо Росо не успя да изпревари, не мога да се сетя случай в който Бътън да е бил на дъното на колоната и да е записвал добри точки ?>!
Виж в последните 7 състезания кой е пилота с най-много точки ;)
Изоставаше на 47 от първия, сега води с 11....
Иначе през първата половина на сезона нямаше как да кара силно с оная каруца която имахме за болид.... до Турция нищо не ставаше от Ферарито, Силвърстоун и Валенсия бяха пълен карък, сега толкова поредни безпроблемни състезания - чак и на мен ми е очудващо.... :?
Имам лошото предчувствие че в някое от следващите две състезания ще му гръмне двигателя.... ако гръмне в тренировка - ОК, ще спечели някакви точки от състезанието, но ако в неделя гръмне - титлата си отива :roll:

Точно така!
Фернандо какво е виновен, че съперниците му отпадат, а той се възползва отлично от тази възможност?
:mrgreen:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Върни се в “Архив”