Любо Пенев!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

redpride
Контакти:

Re: Любо Пенев подаде оставка

Мнениеот redpride » 07 ное 2009 11:59

Любо постъпи мъжки и не можем да му се сърдим. Разбра веднага, че шефовете не го подкрепят и още по-лошо действат през главата му. Техните действия убиха авторитета му пред лигавите футболисти и сега те могат да си пият и ядът на воля, до колкото часа си искат. Сигурно са спокойни, защото вече го няма лошея Любо Пенев дето ги следи и иска да станат играчи от класа. Пиянствайте, тъпчете се, но съвсем скоро ние феновете ще ви изритаме на там от където сте дошли от село. Дано Ради Здравков успее да победи Славия с останалите момчета, които играха в Базел. Аз ще бъда на стадиона, заради ЦСКА, Любо Пенев и останалите истински армейци, защото нашето място е там, а пияниците дано си останат в кръчмата. Не ги искаме.

Потребителски аватар
jul
Контакти:

Мнениеот jul » 07 ное 2009 12:30

Не знам просто не е истина. Нистина много ме е яд. Баси простотията! Иначе много мнения в негова подкрепа - само така. И доста от феновете на Левски май са в тази посока.
ЦСКА си е ЦСКА!

Арсенал е като великите държави - никога не е толкова силен колкото изглежда и никога толкова слаб колко изглежда!

Потребителски аватар
zyto
Контакти:

Мнениеот zyto » 07 ное 2009 13:19

jul написа:Не знам просто не е истина. Нистина много ме е яд. Баси простотията! Иначе много мнения в негова подкрепа - само така. И доста от феновете на Левски май са в тази посока.

Те всички фенове са в тази посока, аз отдавна не бях виждал такова единодушие отдавна, всъщност имаше пак 1 такова, ама не си спомням за какво и това показва колко малоумни са Титан в момента и не осъзнават грешката си, а играчите, ако е вярно, че пак са били на запой :evil: :evil: :evil: Някой път съжалявам, че не съм от София и не мога да бъда един пълноценен привърженик на отбора на сърцето ми :evil:
Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 07 ное 2009 13:24

Първо, сигурно съм първият, който прогнозира тази оставка още преди мача с Базел. Второ, поздравявам Любо за всичко, което направи за ЦСКА, но поради една или друга причина, футболистите му обърнаха гръб. Това е единственото достойно решение в нашият прогнил от задкулисни игри футбол. Не приемам обаче изказванията му след всеки мач, че футболистите са слаби и толкова си могат. Не е ли работата на треньора да вдъхва увереност в качествата им, а той само твърдеше,че били слаби и толкова си могат. Няма треньор на отбор в света, който се бори за титла и купа всяка година, който да се предаде без бой както направи той. Така че аз оставам със смесени чувства за престоя му на армията. Има какво да учи и дано да постига успехи, където и да отиде. Мисля си, че за ЦСКА предстоят хубави моменти, защото футболистите ще се осъзнаят и ще започнат да играят добре. Очевидно имаха проблем с Любо. Ако той реши да остане, обаче, сезонът отива по дяволите, заедно с неговия авторитет. Ще се разсипят и футболисти и треньори! Така че това е правилното решение в името на ЦСКА! Успех Любо и завинаги един от нас!
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
zyto
Контакти:

Мнениеот zyto » 07 ное 2009 13:45

"Вижте, в момента се намирам на почивка във Велинград. Чувствам се много добре и се наслаждавам на атмосферата в хотел "Макси". Със семейството ми съм и предпочитам да се съсредоточа върху него, отколкото да коментирам ситуациятав ЦСКА. Не искам да коментирам нищо свързано с клуба, това не е моя работа. Дали бил поел отбора в този момент? Казах вече, не искам да коментирам нищо. Всичко в божа работа", заяви Младенов пред Novsport.com.

Тези думи показват нещо...
Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
FC_LEVSKI

Мнениеот FC_LEVSKI » 07 ное 2009 14:10

Браво на Любо!Това е мъжка постъпка!Можете само да се гордеете,че беше част от вас!Точно така трябваше да постъши и Гонзо,а той се ската като мишок!Сега да не се чуди защо вече не го обичаме....
НИЕ СМЕ ВЕЧНИ!!!ВИЕ СТЕ ЗА МАЛКО..
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Любо ще води отбора до понеделник!

Мнениеот delqnski47 » 07 ное 2009 14:31

Преди минути се разбра, че Любослав Пенев ще води отбора в утрешния мач със Славия от 12-ия кръг на "А" група, предаде репортер на Novsport.com.

След среща със собствениците на клуба Любо е обявил, че ще бъде на пейката. Той ще бъде със статут "треньор в оставка", но ще изпълнява задълженията си до понеделник. Тогава ще стане окончателно яснсо бъдещето на треньора. Възможно е Любо дори да води и днешната тренировка на ЦСКА.

Това излезна от сайта!Не знам до колко е вярно,знам че прибързах,но бих искал да не треиете темата и да дадете възможност на потребителите да коментират новината
Иначе да ви кажа ще съм щастлив ако този човек остане!!!!По този начин и ще чуе пубиката която със сигурност ще скандира неговото име и молбата да остане на Армията!
С него имаме бъдеще,а и като гледам младите специалисти добре се справят в първенството ни:Краси Балъков вече се е доказъл почти,а и виждам че Гонзо се справя засега!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Re: Любо ще води отбора до понеделник!

Мнениеот Cesc Fabregas » 07 ное 2009 14:41

ГоУем праз като го води, играчите като са пияндурници, и Липи да дойде, пак същата работа! :roll:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Любо ще води отбора до понеделник!

Мнениеот POPCORN » 07 ное 2009 14:44

ако е така много хубаво!Дано да е истина!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
анто маина