Умишлено не съм чел коментарите за мача,знам,че огромен процент от тях са срещу Мъри.Той е виновен само за едно,че реши в няколко мача да угоди на ЦСКА,пускайки техни футболисти като титуляри.Видя се,че онзи мишок Иванчо Иванов не може дори да си мечтае да е с националната фланелка,огромни претенции и един огромен орган с три букви!Коста Стоянов не го обвинявам,момчето играе колкото може,скромен е,дава каквото може,а то е ясно,че толкова си може.Пламен Николов е меганекадърен,повече даже и от Иванчо.Срещу Черна гора се видя,че и Котев не става за нищо.Топузаков играе зле за Левски,аз лично го харесвам,но вече няма място в националния.Томашич е чужденец,аз съм против чужденците в националния отбор,Вальо Илиев е доказал,че не става.Колкото и да съм критикувал Коловати,сега разбирам колко по-добър е от някои екземпляри,играли в центъра на защитата днес.В халфовата линия имаме само Стенли и Пелето,но те са на години,от младите само Гаджев загатва за потенциал,да се оправя момчето и да се развива по-бързо

Ляво крило след Мартин няма да имаме,той вече едва ли има какво да даде на отбора,но друг просто няма.Десен нямаме от времето на Емо Костадинов насам.Берба и Божинов са много добри момчета и футболисти,но някак си не могат да покажат максимума си с националната фланелка.Рангелов е крайно лимитиран футболист,Домо е голаджия,но няма кой да му подава,дано Ивелин Попов се оправя по-скоро и да влиза в игра.Като заключение искам да подчертая,че Мъри и Наско са добри специалисти,но просто тези футболисти не може никой да ги класира,те явно толкова си могат.В последните десетина години се изредиха 6 треньора и над 50-60 футболисти и все не се получаваше.Явно това ни е нивото в последно време.Ето защо ще продължавам да обичам и уважавам Боби Михайлов,Кременлиев,Цанко,Кирячето,Туньо,Петьо Хубчев,Златко Янков,Краси Балъков,Данчо Лечков,Емо Костадинов,Ицо Стоичков,Наско Сираков,Любо Пенев,Дани Боримиров,Ивайло Йорданов,Бончо Генчев,които ни донесаха толкова много радост,когато бях доста малко дете!Ще продължавам да си гледам старите мачове и това е,ако поне на 10% бяха мъже сегашните футболисти,колкото изброените герои,сега нямаше да страдаме толкова и щяхме да имаме достоен отбор.Мъчно ми е,тъжно ми е,но това е реалността...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.