Разочарован съм от отпадането на Спортинг Лисабон, защото определено заслужаваха по-добър резултат или поне продължения с оглед на показаното в двата мача.
Леверкузен се справи лесно с Роял Юнион СЖ, въпреки резултата от първата среща и очакванията за по-равностоен сблъсък. Белгийците все пак ще се съсредоточат в битката за титлата в първенството.
Лига Европа (сезон 2022/2023)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Лига Европа (сезон 2022/2023)
е голям праз, че отпаднали от ЛЕ :D това си е турнир за средностатистически отборчета, никой от големите не си дава зор там. Даже аз бая се изненадах, че Юнайтед така ни скочиха мотивирано с титулярите. Но сезонът за тях си е супер успешен, купа + топ 4 ако някой им го беше предложил в началото на сезона веднага да са приели :d
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

- rebelheartous
- Контакти:
Capitano_Puyol написа:Те Севиля са цъфнали и вързали в първенството, и са на няколко точки от зоната на изпадане, така че не мисля че биха жертвали изпадане в Сегунда, заради Лига Европа. :)
Според мен ще ги биете на реванша с 2 гола разлика поне.
Трябваше да се досетя, че този всеобщ любимец Капитана е изтърсил тази чутовна глупост хахахаха
Факин хел. Има все по-голяма опасност Преводачът от Сетубал да спечели още един турнир с Рома ! От друга страна ще е епично точно Моуриньо да прецака Юве за пореден евро трофей, пропуснат от торинските мафиоти..

Ако Милан стане 4 ти, Рома взеле ЛЕ, а Интер вземе ШЛ колко отбора ще играят в ШЛ от Италия ? май бяха 5 и 4 тия в първенството изгаря или. Нали това го пиша хипотетично де, щото ако отбор с АЧЕРБИ и ДАРМИАН защитници и МХИТАРЯН вземе ШЛ ще ми дойде в повече вече :D
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

kingofpop написа:е голям праз, че отпаднали от ЛЕ :D това си е турнир за средностатистически отборчета, никой от големите не си дава зор там. Даже аз бая се изненадах, че Юнайтед така ни скочиха мотивирано с титулярите. Но сезонът за тях си е супер успешен, купа + топ 4 ако някой им го беше предложил в началото на сезона веднага да са приели :d
Я кажи колко пъти Барса са вземаши средностатическите КНК и купа на Уефа?
И сега средняк ли е бил Барса?
- insaneboy1
- Контакти:
Man United KO’d in Europe by LaLiga clubs since 2009
- 2009: Barca (F)
- 2011: Barca (F)
- 2012: Bilbao (QF)
- 2013: Madrid (R16)
- 2017: Madrid (F)
- 2018: Sevilla (R16)
- 2019: Barca (QF)
- 2020: Sevilla (SF)
- 2021: Villareal (F)
- 2022: Atleti (R16)
- 2023: Sevilla (QF)
- 2009: Barca (F)
- 2011: Barca (F)
- 2012: Bilbao (QF)
- 2013: Madrid (R16)
- 2017: Madrid (F)
- 2018: Sevilla (R16)
- 2019: Barca (QF)
- 2020: Sevilla (SF)
- 2021: Villareal (F)
- 2022: Atleti (R16)
- 2023: Sevilla (QF)
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa
Anulo mufa
Италия има повод да празнува, поне за клубния футбол, защото снощи успя да влезе в историята с общо пет клуба на полуфиналите на европейските турнири.
След като Интер и Милан се класираха за полуфиналите на Шампионска лига, Ювентус и Рома стигнаха до челната четворка в Лига Европа, а Фиорентина е полуфиналист в Лигата на конференциите. Никога в историята Италия не е имала толкова много полуфиналисти в европейски състезания.
Това, което е сигурно е, че Италия ще има един финалист в Шампионска лига – или Интер, или Милан, и е възможен италиански финал в Лига Европа между Ювентус и Рома.
Теоретично Италия може да отпразнува три трофея в един сезон, като „черешката на тортата“ на най-добрия сезон за отборите от Серия А.