Левски-Фк Баку [официална тема]

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Enravota
Контакти:

Re: Светльо Петров: Стискам палци за Баку срещу Левски

Мнениеот Enravota » 04 авг 2009 11:09

POPCORN написа:ми същата баница както от Левски така и от ЦСКА!Незнам какво толкова се очудвате !

Аз не съм учуден тоя винаги съм си го знаел каква стока! Просто не забравя да ни го напомня...
подкрепяй си Баку ама не го коментирай в медиите. Тъпо е. Сега какво по-голям любимец ли ще стане на публиката? Глупав тип. Това е.
Иначе пак повтарям 4 отбора в ЛЕ (ШЛ) ще е най-доброто за всички нас независимо на кой отбор сме фенове!

Потребителски аватар
ministur
Контакти:

Мнениеот ministur » 04 авг 2009 11:12

Стойчо Младенов също се изказваше в този тон............говежди стадион и т.н.
Ама говорим за играчите бе пичове..............нека не изопачаваме нещата.Янчев също има изказвания анти-Левски

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Мнениеот angelov » 04 авг 2009 11:21

Да е жив и здрав да приказва каквото си иска. Важни са действията на терена. Надявам се даго видим в игра срещу нас, да го видим тогава дали толкова ще му знае устата.

Потребителски аватар
naso
Контакти:

Мнениеот naso » 04 авг 2009 11:22

пуканка, пич, един по един трудно ще излезем от лайната, трябва заедно!
ГУНДИ Е ВЕЧЕН

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 04 авг 2009 11:29

Абе мамини душици,да ви припомням ли онази зима където Томов дойде на власт заедно с индиеца и онзи мустакатия извънземен започна да ръци бисери,заедно със Сираков,А????По Меридиан Мач се пишеше:''Индиеца напуска ЦСКА'' ''Сираков:Притеснява ме...в годината на свинята сме'' ''Батков:къв е тоя Томов бе:някъв пенкилер'' ''Сираков:пожелавам успех на всички без ЦСКА'' ''Батков:изкуственото отборче не ни затрудни много!Ние сме отбора на ''народа''''и още много много много други!Само за това се сещам!След това дойде и реда на вашия върл фен овчата глава,която и тя не пропусна да ни обижда! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: !И кво:ние не можем да обиждаме така ли...а някои могат!Верно Батков си е комунист,ама не и тия дето ни управляват!
Мисълта ми е НЕ да засегна някой,а да кажа,че разумните хора не трябва да обръщат внимание на тези работи!Съжалявам че се се изразих по такъв начин,но спред мене така ще бъда разбран най добре!А и това със Светльо е измислица:всеки може да си го измизсли,а и като гледам какви са въпросите,се едно някакво 5 годишно го е писал :!:
Последна промяна от delqnski47 на 04 авг 2009 11:30, променено общо 1 път.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

restless
Контакти:

Мнениеот restless » 04 авг 2009 11:30

POPCORN написа:Виж са това си е негово мнение.Дали е прост или не е прост няма значение.Не ми казвайте, че играчите от Левски няма се радват, ако ЦСКА отпадне, зашщото ще си се изсмея в лицето!А това да се подкрепя другия отбор няма да стане никога, поне в страна като България.Защото ще ми кажете, че вие не искате падне ЦСКА от Дери Сити и после да ни ебавате, както ви ебавахме ние за миналата година ли какво?!

Едно да си го мислиш, друго е да го кажеш пред чужда медия.
Истински армеец му кажи и не го обиждай повече.

Потребителски аватар
vankata_BG
Контакти:

Мнениеот vankata_BG » 04 авг 2009 11:45

Една безмислена дискусия , или по скро един безмислен спор м/у сини и червени !!!!
:| :| :|
Със същият успех може да коментирате кое е първо :
" Кокошката или Яйцето ??? "
:oops: :oops: :oops:
Последна промяна от vankata_BG на 13 авг 2009 03:56, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Мнениеот Yoda » 04 авг 2009 11:48

на това футболно недоразумение, обидено още по рождение от природата, пожелавам една дълга и страшна контузия ....... :twisted:
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

dunedanetz
Контакти:

Мнениеот dunedanetz » 04 авг 2009 11:52

Прави ми впечатление, че най-тъпите теми събират най-много мнения винаги :lol: Яко спамери в тоя форум :lol:

Потребителски аватар
levskar in CY
Контакти:

Мнениеот levskar in CY » 04 авг 2009 12:00

Щом има желание да се хване за палците с тези резняци-толко му е акъла!Само да не го изпрошнат :o ! А иначе успех на Левски ЦСКА Черно Море и Литекс!
Изображение

Върни се в “Архив”