Мнениеот Tommi » 25 юли 2016 20:29
Skywalker написа:Tommi написа:Skywalker написа:В много български отбори са играли и играят футболисти, които са играли в Литекс. Дай да казваме на всички, че са Литекс, или какво ? Това, че в ЦСКА играят трима португалци, прави ли отбора португалски ? При сините, като има Баба Тунде Айде Нинджи, африкански отбор ли е ? Това новото сцка летище на феновете ли е, или на божков ? Я пак си помислете добре, кой иска да има ЦСКА и кой не иска ! То най-лесно да се сърдим на Ганчев, че не иска да излезе от едни 30 милиона за нищо, вместо да ги инвестира за благото на ЦСКА, както и прави от миналата година ! И какво получи ЦСКА за тези разходи през годините ? Правото да играе аматьорски футбол ! Ако тези 30 милиона бяха вкарани в бази, съоръжения, школа и резултата е налице, да ! Да се платят, но в момента кое струва такива милиони в ЦСКА ? Какво е постигнато с тези дългове, натрупани във времето ? Тези пари, просто са разхитени и ние дай сега да намерим кусур на някой, че не иска да ги хвърли на вятъра !
Първо. Не знам какво искаше да кажеш, обаче току-що разби една от опорните точки на припознавачите.

Тя беше, че това е ЦСКА, защото там играят част от футболистите, които миналия сезон играха в ЦСКА.

...
Откъде си купуваш хапчетата ? Къде съм написал, че в ЦСКА няма футболисти от миналия сезон на ЦСКА ?
Явно ти беше трудно да схванеш. Имах предвид, че в прекръстения Литекс има футболисти от ЦСКА, но това не означава, че прекръстеният Литекс е станал ЦСКА. Както и ти си доказал това твърдение с примерите си.

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!