Serie "A"(Сезон 2016/2017)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Re: Serie "A"(Сезон 2016/2017)

Мнениеот durex » 10 ное 2016 11:28

JackPackage написа:
durex написа:Интер назначава Пиоли само и единствено през лятото да го освободи за Симеоне.

Луиджи Симони освен да ви вземе, щото Чоло договора му е минимум до 2018 лятото ;)

Е,и? То и Моуриньо си беше подновил договора с Интер след като спечели требъл, ама Реал платиха 10млн и си го вземаха. Сега ще стане и със Симеоне, не случайно подновиха договора му за да може Атлетико да вземе някой лев от него при негово напускане, а те уверявам, че китайците са бъкани с пари, така че 10-20млн колкото е клаузата на Симеоне няма да е проблем за тях.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 10 ное 2016 13:40

Въпросът е, дали на Симеоне ще му се занимава с вашите бакии, че са доста за оправяне, а в Атлетико всичко се върти около него и му е добре. Единственото, което може да го направи треньор на Интер е, че е бивш ваш играч и може да има сантимент към отбора.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 10 ное 2016 14:24

rhaegar написа:Единственото, което може да го направи треньор на Интер е, че е бивш ваш играч и може да има сантимент към отбора.

Ae, не е само това. Могат да го изкушат и с пари, ама като гледам как харчат... Надявам се бъканите с пари китайци в Милан да се справят по-добре от бъканите с пари китайци в Интер :lol:

На линия
Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 10 ное 2016 15:21

Чоло в Интер лятото! Кое лято?
:lol: :lol: :lol:
:mrgreen:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 10 ное 2016 15:58

Groucho написа:
rhaegar написа:Единственото, което може да го направи треньор на Интер е, че е бивш ваш играч и може да има сантимент към отбора.

Ae, не е само това. Могат да го изкушат и с пари, ама като гледам как харчат... Надявам се бъканите с пари китайци в Милан да се справят по-добре от бъканите с пари китайци в Интер :lol:

E, с пари.....човекът надали треньорства за пари, или поне не мисля, че това е основната му цел. Може би с пари за трансфери, с които да подобри състава, но то и в Атлетико всяка година надграждат и вече са далеч от сезона, в който станаха шампиони с трансфери за около 5м евро общо.

Според мен, за да се махне Симеоне от Мардид, трябва да стане нещо като Клоп в Дортмунд-да му се свъши mojo-то, съответно да се влошат резултатите и да напусне, за доброто на отбора. А вече къде ще се озове след това-Божа работа, може и да е в Интер.

Изображение

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 10 ное 2016 17:19

rhaegar написа:
E, с пари.....човекът надали треньорства за пари, или поне не мисля, че това е основната му цел. Може би с пари за трансфери, с които да подобри състава, но то и в Атлетико всяка година надграждат и вече са далеч от сезона, в който станаха шампиони с трансфери за около 5м евро общо.

Според мен, за да се махне Симеоне от Мардид, трябва да стане нещо като Клоп в Дортмунд-да му се свъши mojo-то, съответно да се влошат резултатите и да напусне, за доброто на отбора. А вече къде ще се озове след това-Божа работа, може и да е в Интер.

Ще рече човек, че не работите за заплата :mrgreen: Да речем, че Симеоне взима 5 млн. евро на сезон и не треньорства за пари. Ако Интер му предложат 15 млн. хонорар на сезон, шансът mojo-то на Чоло да свърши преждевременно скача на 99 процента.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 10 ное 2016 18:07

А и отделно Чоло за мен стигна върха на кариерата си в Атлетико. Същите шампиони няма да станат скоро, а в ШЛ след два загубени финала, не мисля, че ще достигнат до трети.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 10 ное 2016 19:31

Groucho написа:
rhaegar написа:

Ще рече човек, че не работите за заплата :mrgreen: Да речем, че Симеоне взима 5 млн. евро на сезон и не треньорства за пари. Ако Интер му предложат 15 млн. хонорар на сезон, шансът mojo-то на Чоло да свърши преждевременно скача на 99 процента.

С тази разлика, че ние живеем от заплатите, а той вече може да си позволи да си избира работата. Може пък и да се окаже алчен гъз, не знам. Но честно казано, не ми изглежда такъв.

Изображение

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 10 ное 2016 20:09

rhaegar написа:С тази разлика, че ние живеем от заплатите, а той вече може да си позволи да си избира работата. Може пък и да се окаже алчен гъз, не знам. Но честно казано, не ми изглежда такъв.

Много хора могат да си избират работата. Разликата е в пропорциите. Това не е алчност, а здрав разум. Ако бачкаш нещо за 1200 лева, а някой ти предложи 3600 за същото? Колко точно ти е любимо работното място, че да откажеш? Tова, което пише tevez също е вярно. На мен този Атлетико ми мяза на Валенсия на Купер. Симеоне може и да не постигне повече успехи в Мадрид, а Интер като клуб е над Атлетико във футбола, ако и да са гола вода в момента комшиите. Но всичко това, което пишем е излишно. Поне аз не съм видял никъде спекулации за евентуалното бъдеще на Чоло в Милано. Китайците не са направили нищо сериозно в Интер до момента и се надявам тези, които купуват Милан да не вземат пример от тях.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 10 ное 2016 22:13

Groucho написа:Много хора могат да си избират работата. Разликата е в пропорциите. Това не е алчност, а здрав разум. Ако бачкаш нещо за 1200 лева, а някой ти предложи 3600 за същото? Колко точно ти е любимо работното място, че да откажеш? Tова, което пише tevez също е вярно. На мен този Атлетико ми мяза на Валенсия на Купер. Симеоне може и да не постигне повече успехи в Мадрид, а Интер като клуб е над Атлетико във футбола, ако и да са гола вода в момента комшиите. Но всичко това, което пишем е излишно. Поне аз не съм видял никъде спекулации за евентуалното бъдеще на Чоло в Милано. Китайците не са направили нищо сериозно в Интер до момента и се надявам тези, които купуват Милан да не вземат пример от тях.

Ами зависи. Ако тия хипотетични 1200лв ми стигат и си харесвам работата, аз лично не бих се преместил в нова и несигурна среда. Чоло може да е като мен, може и да е по-експериментално настроен, не знам.
Онази Валенсия спечели още малко неща, макар и при друг треньор, а Купер не постигна нищо повече в кариерата си. Може пък Симеоне също да вижда приликите, а и да си е взел поука от историята.
Колкото до слуховете, специално Дюри до сега нищо, което е казвал за Интер, не се е случвало, така че....... :mrgreen: :mrgreen:

Изображение

Върни се в “Архив”