Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:чакаме някой Майк Кулън да снесе информация от вътре![]()
![]()
Alonso_Massa написа:Лошо за Алонсо... Дано този инцидент не му се отрази негативно на карането, както стана с Маса през 2009!!!
iliev72 написа:Alonso_Massa написа:Лошо за Алонсо... Дано този инцидент не му се отрази негативно на карането, както стана с Маса през 2009!!!
Защо ли имам предчувствие ,че няма да го видим зад Макларън Алонсо.Или поне не скоро !
iliev72 написа:ECCLESTONE: FERNANDO SURPRISED BY WHAT HAPPENED
Всичко около тази катастрофа е прекалено странно.Всеки казва различно.Май само не се изказал Флавио Бреаторе за случката.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:iliev72 написа:ECCLESTONE: FERNANDO SURPRISED BY WHAT HAPPENED
Всичко около тази катастрофа е прекалено странно.Всеки казва различно.Май само не се изказал Флавио Бреаторе за случката.
Бриаторе му бе мениджър и близък, така че 100% знае какво е станало и точно затова не се е изказал![]()
Вече и Малайзия ако пропусне от Макларън искат не искат трябва да дадат някакво обяснение
MuFc1878 написа: Засегнат е мозъка и очаквам Нандо да каже, че никога не е сядал в болид
След катастрофата: Алонсо се събудил в 1995 г. и искал да бъде пилот във Ф1
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта