Черно Море - Левски 30.11.2013 13:00

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Parmalat

Re: Черно Море - Левски 30.11.2013 13:00

Мнениеот Parmalat » 30 ное 2013 15:33

Laetitia написа:На първо място бих искала да изразя възхищението си към Гонзо, който успя да превърне един посредствен отбор в силен колектив и препъни-камък на всички грандове и фаворити. Бях убедена, че няма да се даде, така и стана.
Дузпа нямаше, така че напълно справедливо решение за отмяната ѝ.
Иначе поредно слабо представяне на нашия отбор, липса на всякаква идея в креативен план, накъсана игра и предвидими грешки, както и безспорна вина на рожденика Пацо при втория гол.

[offtopic]Извинявай,но как пишеш и с ударение на клавиатурата?[/offtopic]
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
Синият Болярин
Контакти:

Мнениеот Синият Болярин » 30 ное 2013 15:34

Така, де xD в ЛЕ играят, но с тази игра имат съвсем реален шанс за ШЛ.

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 30 ное 2013 15:36

Parmalat написа:
Laetitia написа:На първо място бих искала да изразя възхищението си към Гонзо, който успя да превърне един посредствен отбор в силен колектив и препъни-камък на всички грандове и фаворити. Бях убедена, че няма да се даде, така и стана.
Иначе поредно слабо представяне на нашия отбор, липса на всякаква идея в креативен план, накъсана игра и предвидими грешки, както и безспорна вина на рожденика Пацо при втория гол.

Shift + X. ;)
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 30 ное 2013 15:37

Синият Болярин написа:
turbogena написа:
BadBoy написа:Важно е, че Тони Здравков няма забележка към играта и играчите

Toва изказване на Сухия направо ме потресе. :shock: Какви хора работят в Левски....

За съжаление вече сме ги чували тези неща след предните издънки. Не ми се мисли какво щеше да става с Петев при подобно изявление. Определено не ни трябва треньор, изградил от нулата двукратен шампион на страната, който днес мачка в ШЛ. И за какво ни е някакъв чорбар, когато треньор ти е Сухият, с когото почти нямаме суха мрежа във важен мач.

Защо махнаха Йоканович? Това е важният въпрос за мен. При него поне създавахме някакви положения по време на мачовете. И съм сигурен ,че ако го бяха оставили да работи ,щеше да подобри състоянието на тоя отбор. Сега играем сух футбол. Не ми се мисли какво ще е в Разград след седмица. :o
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
liliputchica

Мнениеот liliputchica » 30 ное 2013 15:38

Ристосков изравнил играта с два червени за морето чувам, но не сте успели да изравните резултата :lol:
[offtopic]нямам[/offtopic]

Потребителски аватар
liliputchica

Мнениеот liliputchica » 30 ное 2013 15:39

turbogena написа:
Синият Болярин написа:
turbogena написа:
BadBoy написа:Важно е, че Тони Здравков няма забележка към играта и играчите

Toва изказване на Сухия направо ме потресе. :shock: Какви хора работят в Левски....

За съжаление вече сме ги чували тези неща след предните издънки. Не ми се мисли какво щеше да става с Петев при подобно изявление. Определено не ни трябва треньор, изградил от нулата двукратен шампион на страната, който днес мачка в ШЛ. И за какво ни е някакъв чорбар, когато треньор ти е Сухият, с когото почти нямаме суха мрежа във важен мач.

Защо махнаха Йоканович? Това е важният въпрос за мен. При него поне създавахме някакви положения по време на мачовете. И съм сигурен ,че ако го бяха оставили да работи ,щеше да подобри състоянието на тоя отбор. Сега играем сух футбол. Не ми се мисли какво ще е в Разград след седмица. :o

По-важнията въпрос е: Кога ще му платят неустойката на Йока
[offtopic]нямам[/offtopic]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 30 ное 2013 15:40

Laetitia написа:
Parmalat написа:

Shift + X. ;)

Благодаря.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 30 ное 2013 15:40

daniel875 написа:
Eminem написа:Затова нормалните хора не се радват на случайни победи, защото знаят, че с тази трагична игра логичното се случва.
Здравков да се гръмни на секундата. Баси неадекватния. Топузаков и Христов да се махат, Левски не е училище.
Футболистите да се гръмнат. Ръководството да се гръмне.

Мариан Христов беше посредствен централен нападател преди години, така че е нормално да се проваля. Топузаков защо се върна? Поне да си държим на името, че само то остана. В тежки моменти големите клубове се разпознават по начина на поведение. Малките негодуват, а истинските - кротуват.

Дааа, ама нееее.... никога не е бил централен нападател. ;)

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 30 ное 2013 15:44

liliputchica написа:Ристосков изравнил играта с два червени за морето чувам, но не сте успели да изравните резултата :lol:

Ристосков няма как да помогне ...дори 3-те минути продължение които даде са най-малкото , абсолютна наглост , при положение , че само вратарчето на морето му трябваше по минута за да изпълни аут.
За съжаление ще се наложи да го повторя: С Ганьо , Тоньо и Доньо ще гледаме такъв Левски . Забравете и титли и купи .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 30 ное 2013 15:45

Levski4Ever написа:
mikata написа:Отбор без пари не се прави :idea:

Отбор и без поне средно интелигентни хора не се прави. Докато не се махне Батков ще си тънем в посредственост.

Като победихте Ловеч, Батков не го споменавахте, сега ви натупаха и хоп Батков виновен и вас феновете не може да ви разбере човек.
Просто отбора ви толкова си може. В някой мач, като срещу Ловеч ви върже яко на късмет и вие на мига си мислите, че вече сте загърбили посредствеността. а някой колеги съфорумци, като ЕМИЛ и титли му се привиждат.
На ЕМИЛ му казах, че в края на календарната година разликата между Левски и Лудогорец ще е минимум 15 точки, но той не та не, а както вървят нещата може и 18 да стане.

Приемете факта, че сте слаби и само с фортуна не става. С фортуна може да вземеш един-два мача, но толкова, за повече трябва класа.
Последна промяна от BadBoy на 30 ное 2013 15:51, променено общо 1 път.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Върни се в “Архив”