Берое-Черно море-0:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: Берое-Черно море-19 август 21 часа

Мнениеот acmilan » 18 авг 2013 18:15

Обидите бяха от страна на селското Чйерну мурйе и неградските представители на един хубав български град. Берое е супершампион на България, какво има да се занимаваме с отборче като вас. Отивай си на нивата, фрапорт, и се научи как да пишеш. До утре вечер, ако дойдете, де :)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

fraport
Контакти:

Мнениеот fraport » 18 авг 2013 18:22

acmilan написа:Обидите бяха от страна на селското Чйерну мурйе и неградските представители на един хубав български град. Берое е супершампион на България, какво има да се занимаваме с отборче като вас. Отивай си на нивата, фрапорт, и се научи как да пишеш. До утре вечер, ако дойдете, де :)

ХА ха ха егати дивият чобанин !!! Много ниско ниво си брат много ниско да ми говориш така .....Евтини селски лафове отпреди 20 години .... На кого ще викаш '' Отборче '' бе обгазен селянин .На отбора който водеше през 2008 с 2-0 до 80 мин на Щутгарт ли бе ? А вие ЕВРОИДИОТИ ТАКИВА 1-4 от АПОЕЛ хААААА супер шампиони ми били ха аххааааааааа :) :) Срам и позор за България сте вие смешници ...... И утре няма да дойда защото имам много по приятни занимания отколкото да идвам в това село с един Булевард Ст.Загора ......тая гнусна поляна с 20 панелни блока

fraport
Контакти:

Мнениеот fraport » 18 авг 2013 18:35

Да не се обаждате селяни ,че вашият отбор го издържаме всички ние със сметките ни за ток,плащайки скъпата и неефективна продукция на мизерните ви ТЕЦ-ве от преди 100 години ......Но и това ще свърши и тогава ще отидете поне за 10 години в Б група ,заради това излишно самочуствие което имате .Селското Биройй с най-голям успех в А група -10 място ха ха аааа

fraport
Контакти:

Мнениеот fraport » 18 авг 2013 18:38

Феновете на Бироитууу -Държавният тим да не се обаждат ....не плащам скъп ток ,за да издържам Бироитуууу а феновете му да ме псуват .Много моля ,малко уважение .Та аз и още милиони хора сме ви спонсори ..... а вие ни плюете ,бива ли такова нещо .....

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 18 авг 2013 18:59

Хайде вече да се поспрем, а? Стига толкова! Ядохме се, плюхме се, но вече е крайно време да поговорим за футбола! Последните новини, които идват от нашия лагер ме отчаяха. Капитана - аут, Окоро - аут, Паланков - аут и може би най-лошата новина: Китанов също няма да може да вземе участие в срещата. При това положение вярата ми за победа почти се изпари. Ще се радваме и на равен. :(
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

sandi74

Мнениеот sandi74 » 18 авг 2013 20:07

зеления написа:Хайде вече да се поспрем, а? Стига толкова! Ядохме се, плюхме се, но вече е крайно време да поговорим за футбола! Последните новини, които идват от нашия лагер ме отчаяха. Капитана - аут, Окоро - аут, Паланков - аут и може би най-лошата новина: Китанов също няма да може да вземе участие в срещата. При това положение вярата ми за победа почти се изпари. Ще се радваме и на равен. :(

Ей това е мъжка приказка. ;) При нас също има играчи които ще пропуснат мача.Пламен Крумов е наказан за 1 среща за супер измисления червен картон срещу сините фенери.Веселин Пенев и Игор Джоман са с контузии и по всяка вероятност също пропускат мача.В състава обаче се завръщат Иво Иванов и Елио Мартинс които са възтановени от контузиите си.Успех на Черно море след мача под Аязмото.Няма мое,няма твое,светът е Берое.

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Мнениеот balgarin » 18 авг 2013 20:17

fraport написа:Селското Биройй с най-голям успех в А група -10 място ха ха аааа

Аз съм много против излишните спорове с неизвестни никчета и съм съгласен със зеления да се спрем до тук, но не можах да се стърпя, защото вашето селско парче и властелин на клавиатурата :mrgreen: даже не ща да го споменавам, ме провокира:

Първи стъпки на обединения тим (1945 – 1960)
През 1945 година ЦК на БКП взема решение отборите на Тича и Владислав да се обединят под името ТВ–45 и така на практика е създаден Черно море. В периода до 1959 година Черно море сменя няколко различни наименования.
Успехи: !?
- 3 място в „А“ ФГ – 1953 и 2008/09;
- 4 място в „А“ ФГ – 1968/69 и 1981/82;
- Финалист за Купата на България – 2005/06 и 2007/08;
- Финалист за Купата на Съветската армия (неофициален турнир) – 1984/85 и 1987/88.

Момчета, поправете ме ако бъркам, но това ли са НЕвероятните успехи на гранда от Варна? :)
Вече започвам да разбирам озлоблението на някои от вашите. Пък то било толкова близо до акъла. При тях се появи типичната и характерна последните години българска черта - ЗАВИСТТА.
И не ми говорете за великия Тича двайсетте години на миналия век какви невероятни успехи е жънел по терените на варненска околия.

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 18 авг 2013 20:33

balgarin написа:

Аз съм много против излишните спорове с неизвестни никчета и съм съгласен със зеления да се спрем до тук, но не можах да се стърпя, защото вашето селско парче и властелин на клавиатурата :mrgreen: даже не ща да го споменавам, ме провокира:

През 1945 година ЦК на БКП взема решение отборите на Тича и Владислав да се обединят под името ТВ–45 и така на практика е създаден Черно море. В периода до 1959 година Черно море сменя няколко различни наименования.
- Финалист за Купата на Съветската армия (неофициален турнир) – 1984/85 и 1987/88.

Момчета, поправете ме ако бъркам, но това ли са НЕвероятните успехи на гранда от Варна? :)
Вече започвам да разбирам озлоблението на някои от вашите. Пък то било толкова близо до акъла. При тях се появи типичната и характерна последните години българска черта - ЗАВИСТТА.
И не ми говорете за великия Тича двайсетте години на миналия век какви невероятни успехи е жънел по терените на варненска околия.

ХАХАХ тия лайнари от уикипедията , има дежурни които трият историята до 1945 година, за6тото много им влиза ина4е
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

fraport
Контакти:

Мнениеот fraport » 18 авг 2013 20:49

balgarin написа:

Първият официално регистриран клуб в БГ - 3.3.1913 !!!! Ботев са само 1912 на приказки нямат документ за това .Първият шампион на България !!! Първият БГ отбор с международна награда !!!! И последно публикувах ти статистиката на която селското Биройй е зад Черно Море .Така ,че вече наистина можеш да млъкнеш ....

fraport
Контакти:

Мнениеот fraport » 18 авг 2013 20:55

Когато във Варна сме играли футбол в Ст.Загора сте орали по полето ....... Така ,че Вие да ми говорите за футбол е някакси смешно ....Кви сте Вие бе,та Вие нямате Градско Дерби -НИКОГА НЕ СТЕ ИЗПИТВАЛИ ТОВА УДОВОЛСТВИЕ И НЯМА ДА ГО ИЗПИТАТЕ ....Големите градове имат -София ,Пловдив ,Варна ,Бугас дори и Русе ..това са градовете на България всичко друо е село.

Върни се в “Архив”