MoNteSo написа:Ма погледнете ги тия диви селяци бе.. не мога да повярвам! Дано това нещо не се отразява в чуждите медии!!
Ти си разкрит! Ти гледаш бай брадър! Уууууууууу!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
MoNteSo написа:Ма погледнете ги тия диви селяци бе.. не мога да повярвам! Дано това нещо не се отразява в чуждите медии!!
HEATSEEKER написа:Черното злато на българската действителност....
Тая освен за е..е за друго не става...
Angoff написа:Абе какво се нахвърлихте на момичето ... ами не ги знае , какво толкова не всичко е знания предполагам , че има други достойнства момичето ... предпочитам незнаеща и красива жена пред умна и грозноватичка. На мен момичето ми допада и и съчуствам в тая ситуация. Жени бъдете преди всичко красиви всичко друо се научава
Гочето1913 написа:Може и да е проста и да няма нищо в главата , ама ако ме покани на гости за секс , няма да откажа!
Пък и в днешно време част от красивите момичета използват красотата си , за да изкарат пари и си казват" За какво да уча , след като мога да изкарам пари с уста , п**ка и красивото си тяло много по-лесно" И наистина някои жени много намазаха от богати чичковци!
milen.hristov написа:Гочето1913 написа:Може и да е проста и да няма нищо в главата , ама ако ме покани на гости за секс , няма да откажа!
Пък и в днешно време част от красивите момичета използват красотата си , за да изкарат пари и си казват" За какво да уча , след като мога да изкарам пари с уста , п**ка и красивото си тяло много по-лесно" И наистина някои жени много намазаха от богати чичковци!
Честно, няма да отида. а на колежката и николета само бих се изплюл
stannn написа:hetfield написа:А майка и била учителкаПо какво ли?
По география.![]()
![]()
Гочето1913 написа:Може и да е проста и да няма нищо в главата , ама ако ме покани на гости за секс , няма да откажа!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта