Тема за Нджонго Присо

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

kijelmi
Контакти:

Re: Присо с общо 7 мача наказание.

Мнениеот kijelmi » 30 мар 2012 19:57

И тука е момента да кажем!!!
19.2.11 - Денят на истината ще се случи. Той е 26 февруари, 18 часа, стадион „Георги Аспарухов, заповядайте”, каза Батков.
12.10.2013 - "Тодор Батков: "Аз съм сигурен, че ще спечелим Вечното дерби. Убеден съм в победата."

stancho1234
Контакти:

Мнениеот stancho1234 » 30 мар 2012 20:01

Трябва да се организират протести срещу бфс. Но не от тия на стадиона с песните и трансперантите. Трябва да действаме моментално, задружно и решително да им държи влага с години напред!

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 30 мар 2012 20:06

kijelmi написа:И тука е момента да кажем!!!

Стойчо е голям!!! :mrgreen:

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 30 мар 2012 20:08

В друга държава при такова отношение сградата на БФС ще гори. Докога ще си траем? Докога ще търпим? Ще позволим ли дузина корумпирани боклука да се гаврят с нас? Няма ли кой да организира нещо по-мащабно и да приключим веднъж завинаги това безобразие?

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 30 мар 2012 20:11

Очаквах да го накажат с още един мач и готово. Трябваше след маймунските звуци, Присо да спре да играе и да излезне , та да се насерат всички МАЙНИ, делегати , БФС,МФС и всякакви такива , знайни и незнайни комисии, че случая ще стигне до ФИФА...... Ето'о беше направил такова нещо на един мач и всички , барабар със съдията, започнаха да му се молят да остане и да играе. След мача санкциите за домакина бяха убийствени. Но тука да си ЧЕРЕН е вредно и те сочат с пръст. БФС ДА МИ ЯДЕ .......

П.С. Капитане , ти си с лъвско сърце, а лъвските сърца не се предават !

kijelmi
Контакти:

Мнениеот kijelmi » 30 мар 2012 20:17

Трябва и от клуба да го накажат, не е нормално да се правиш на професионалист, а да го набиваш на отбора в такъв гаден момент.
Забелязвам го , че предните няколко мача Присо ходи да се дърви на съдиите и на противниковите играчи.
19.2.11 - Денят на истината ще се случи. Той е 26 февруари, 18 часа, стадион „Георги Аспарухов, заповядайте”, каза Батков.
12.10.2013 - "Тодор Батков: "Аз съм сигурен, че ще спечелим Вечното дерби. Убеден съм в победата."

Потребителски аватар
florentin_petre
Контакти:

Мнениеот florentin_petre » 30 мар 2012 20:19

Аз пак ще попитам:
Защо 5 а не 10?
Защо 3 месеца, а не 2 години?
Защо си измиват ръцете, защото после ще кажат хем ги наказахме хем с минималните санкции. Дребни душици в тоя живот си или ДА или НЕ. Никой няма да Ви съди ако кажете истината, но истината за вас не носи изгоди нали така ТОГАВА ВЪН ОТ ФУТБОЛА.
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s

kijelmi
Контакти:

Мнениеот kijelmi » 30 мар 2012 20:21

florentin_petre написа:Аз пак ще попитам:
Защо 5 а не 10?
Защо 3 месеца, а не 2 години?
Защо си измиват ръцете, защото после ще кажат хем ги наказахме хем с минималните санкции. Дребни душици в тоя живот си или ДА или НЕ. Никой няма да Ви съди ако кажете истината, но истината за вас не носи изгоди нали така ТОГАВА ВЪН ОТ ФУТБОЛА.

Защото не са предполагали, че ще сме там където сме в момента.

Потребителски аватар
Carpy
Контакти:

Мнениеот Carpy » 30 мар 2012 20:23

Ръководството на ЦСКА пак действа слабо. Какво е трябвало да се направи?

1. След като арестуваха Присо, да се изиска пълен запис на събитията както от тунела, така и от терена. Асно се виждат бутилките, хвърлените по Присо предмети и маймунските звуци.

2. Присо да пусне едно извинение до медиите, кзвайки че е бил афектиран след изстъпленията на публиката на Локо. Изобщо всяко второ изречение следва да е свързано с расизма. Нещо от сорта на "... готов съм да понеса санкцията за червен картон, но расистките скандирания от страна на публиката на домакините, както и предметите които бяха хвърляни по мен ме афектираха. Мисля, е никой спортист не бива да бъде подлаган на подобно унижение... Надявам се БФС да вземе отношение относно расизма... готов съм да се обърна към УЕФА и ФИФА ... и т.н" Сещате се за какво иде рече.

Тогава говеждото БФС ще бъде изправено до стената. ФИФА и УЕФА приемат супер сериозно расизма и на Перуката ще му омекнат коленете само при намек, че подобно оплакване може да стигне до ФИФА.

Потребителски аватар
emarkon
Контакти:

Мнениеот emarkon » 30 мар 2012 20:26

Перуката и подлогите в бфс отново са предрусали и си мислят,че са хванали Господ за оная работа...

Върни се в “Архив”