Славия - Левски|16 кръг|21 Март, Сряда|15:30ч|
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Славия - Левски|16 кръг|21 Март, Сряда|15:30ч|
Защо си мислиш,че мразя Левски,не мразя никого,още по-малко брат ми е Левскар,така че това са глупави исказвания,просто казвам какво мисля и не говоря само за Левски,то мнението ми за другите е същото,просто ви се чудя колко сте наивни,че се мислите за голяма работа,коментирайте си малко по умерено,какво е това велики сме ,това сме,онова сме,бийте в Европа,вземете купа,следващата,оставете следа,другата пак и след това може да се исхвърляте,покажете постоянство,надградете игрово-е тогава ще е заслужено,говоря за всички бг отбори,разберете смешно е като ви чете безпристрастен,а бе самозалъгвайте се,то кво ли ни е останало друго.
Re: Дузпа ли е?

100% дузпа.... мене друго ме издразни ... тва смешно коментаторче по бнт не престана да повтаря ,че има засада при гола.... тоя кьорав ли е??? идиот ли е??? кви са "тея" фенове на "онея" дето коментират мачове на Левски?
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]
И как реши,че няма?С крака си вратаря направо го покоси.
не ни беше зечетен гола преди да се свири дузпа
- BLUE CHAMPIONS
Честита победа ЛЕВСКАРИ!!! ШАМПИОНИ СМЕ!!!

[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]
сега потресаващо е че има кой да каже че и това не е дузпа, а засада просто нямаше , независимо от приказките на коментатора, друг въпрос е че левски вкара гол който беше отменен, а се избира по тежкото а то е гола, така че съдията вероятно сбърка в това
Много е рано за шампиони. Ако приемем, че сме равностойни с Лудогорец, то тогава идват елементи като концентрация, контузии, наказания... Абе засега на кантар изглежда работата.
king1979 написа:Защо си мислиш,че мразя Левски,не мразя никого,още по-малко брат ми е Левскар,така че това са глупави исказвания,просто казвам какво мисля и не говоря само за Левски,то мнението ми за другите е същото,просто ви се чудя колко сте наивни,че се мислите за голяма работа,коментирайте си малко по умерено,какво е това велики сме ,това сме,онова сме,бийте в Европа,вземете купа,следващата,оставете следа,другата пак и след това може да се исхвърляте,покажете постоянство,надградете игрово-е тогава ще е заслужено,говоря за всички бг отбори,разберете смешно е като ви чете безпристрастен,а бе самозалъгвайте се,то кво ли ни е останало друго.
Ти от кога не си гледал мач от А група. Говориш така все едно останалите 15 отбора в групата играят като Реал и Барселона а видиш ли Левски най-слаб

Чиста дузпа е, както и чиста засада има преди дузпата 

НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !