Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Армейци 1948

Мнениеот bigbonusprize » 09 авг 2009 00:47

Само прочетете написаното:
Оставям коментарите на вас :)

Перфектният жребий
Още с обявяването на петте възможни съперника беше ясно, че ЦСКА София ще премери сили с московския Динамо. Не защото жребият е нагласен. Просто това е съдбата на нашия отбор. ЦСКА винаги се е борил с най-силните съперници. Именно тези битки са ни калили и превърнали в най-великия клуб на света. Любовта към ЦСКА отдавна е излязла извън тесните рамки на стадион "Българска армия". Тя се е настанила в сърцата и душите ни. В мислите ни ЦСКА стои редом до най-близките - майки, бащи, братя и сестри.
Ние нямаме нужда, желание и стремеж да се състезаваме с футболните "тролеи" от Азербайджан, Андора и Унгария. Нашата звездна история е написана срещу Ливърпул, Аякс, Ювентус, Нотингам Форест. Перфектен жребий.

От armeici1948.com
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
yasen_ov4arov

Re: ЛЕВСКИ - БОТЕВ ПЛОВДИВ (официална тема)

Мнениеот yasen_ov4arov » 09 авг 2009 00:47

monster1011 написа:Да нашия приятел не знае собствената си история. Най-големия успех на Ботев ПД е 1/4 финал за КНК срещу Атлетико мадрид, имат и по 3-4 1/16 и 3-4 1/32 финали, което едно време е нищо

Аа браво,добре че ми сподели историята.Сигурен ли си ,че и това имаме?
П.С:току що поне се убедих ,че трябва да сложа още няколко "гении" в графата враг ,в случай ,че решат да пишат мнения относно Ботев :) .
Ние пак ще се върнем на върха!!!

iliyan_h написа:Аз съм от Левски, но искам да ви кажа че сте най-великата публика в България и стискам палци Ботев да заеме истинското си място в първенството.

Потребителски аватар
monster1011
Контакти:

Мнениеот monster1011 » 09 авг 2009 00:50

yasen_ov4arov написа:
monster1011 написа:Да нашия приятел не знае собствената си история. Най-големия успех на Ботев ПД е 1/4 финал за КНК срещу Атлетико мадрид, имат и по 3-4 1/16 и 3-4 1/32 финали, което едно време е нищо

П.С:току що поне се убедих ,че трябва да сложа още няколко "гении" в графата враг ,в случай ,че решат да пишат мнения относно Ботев :) .

Абсолютно сигурен. Кажи ти какво имате повече от този 1/4 финал и ще те черпя бутилка 12 годишно уиски. А за Ботев няма да пиша, споко, кой пише за аутсайдери, совен след мача през пролетта евентуално ако сте още в Висшата лига

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Re: Армейци 1948

Мнениеот durex » 09 авг 2009 00:55

И кво?

Потребителски аватар
stefani

Re: Извинете се на Йовов! Ицо много си голям!!!!

Мнениеот stefani » 09 авг 2009 00:58

delpi написа:
Alex написа:Ицо и велик !!!

Заради играчи като него съм левскар!!!

Заради играчи като него си заслужава да гледаш футбол. Те правят красивите неща в тази игра(включително и някой много красиви пропуски :lol: :lol: :lol: )!!!

Заради него няма да ида повече на мач тази година ! Той може да пропуска на сантиметри от гол линията :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
Horto_magiko
Контакти:

Мнениеот Horto_magiko » 09 авг 2009 00:59

лол Нотингам скоро ще се хвалат че са победили и Септември симитли или Струмска слава
Перник пред всичко

brossy
Контакти:

Мнениеот brossy » 09 авг 2009 00:59

Просто им е гадно,4е едвали ще влязат в ЛЕ,а Левски най малко ве4е е там.И това ги убива.Те ве4е не са евробоеца.Сега като отпаднат ще говорят цяла година как Левски е играл с слаби итбори.Да Левски играе със слаби отбори,защото,когато е трябвало е бил силните.ЦСКА изпусна шанса си преди 1 год. Но тогава беше виновен Батков нали?Господа 4ервени фенове,нау4ете се първо да търсите при4ина в вас и после търсете друг виновник.

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Мнениеот svence » 09 авг 2009 00:59

monster1011 написа:
yasen_ov4arov написа:

Абсолютно сигурен. Кажи ти какво имате повече от този 1/4 финал и ще те черпя бутилка 12 годишно уиски. А за Ботев няма да пиша, споко, кой пише за аутсайдери, совен след мача през пролетта евентуално ако сте още в Висшата лига

И на мене ще ми е интересно да разбера с кой и кога е бил този полуфинал :roll:
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 09 авг 2009 01:00

Ботев няма да изкара до Коледа и ще му анулират мачовета :)
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 09 авг 2009 01:00

Звучи ми абсурдно :)
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Върни се в “Архив”