YoTheReal написа:Драго Недвед нещо го боли фара...
Много правилно, Ред Чемпиънс. Това беше подигравка с един велик отбор.
Страшно велик отбор

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
YoTheReal написа:Драго Недвед нещо го боли фара...
Drago_Nedved написа:YoTheReal написа:Драго Недвед нещо го боли фара...
Страшно велик отборКато не можете да играете,**** съм ви
![]()
storm написа:Доктор Хаус написа:Тиеро и Грило какви играят?
контузени
DukeUnv написа:Red_champions много си нахален? Не стига, че не си от Левски ама и феновете ни коментираш. Свободна страна сме всеки може да си пише каквото иска. Уважавам те и твоите мнения ама в случая не си много прав.
iliyan_h написа:Аз съм от Левски, но искам да ви кажа че сте най-великата публика в България и стискам палци Ботев да заеме истинското си място в първенството.
yasen_ov4arov написа:DukeUnv написа:Red_champions много си нахален? Не стига, че не си от Левски ама и феновете ни коментираш. Свободна страна сме всеки може да си пише каквото иска. Уважавам те и твоите мнения ама в случая не си много прав.
Чакай малко сега хем го хокаш ,че си споделя мнението ,хем всеки има право на такова.Малко логиката я изпуснах но нищо.Иначе човекът е прав ,но то аз и не съм очаквал друго от феновете на Левски.Интелекта и футболната им култура не им позволяват да надникнат какво става във футболния свят след Вакарел .Имам чувството,че се конкурират с онези с ханъмата президент кой да се покаже като по-голям идиот и ако бяхте изкарали и плакати в подкрепа на Христолов щяхте да излезнете с едни гърди напред.За следващия път всички верни левскари от пловдивските села да поправят това
!
yasen_ov4arov написа:DukeUnv написа:Red_champions много си нахален? Не стига, че не си от Левски ама и феновете ни коментираш. Свободна страна сме всеки може да си пише каквото иска. Уважавам те и твоите мнения ама в случая не си много прав.
Чакай малко сега хем го хокаш ,че си споделя мнението ,хем всеки има право на такова.Малко логиката я изпуснах но нищо.Иначе човекът е прав ,но то аз и не съм очаквал друго от феновете на Левски.Интелекта и футболната им култура не им позволяват да надникнат какво става във футболния свят след Вакарел .Имам чувството,че се конкурират с онези с ханъмата президент кой да се покаже като по-голям идиот и ако бяхте изкарали и плакати в подкрепа на Христолов щяхте да излезнете с едни гърди напред.За следващия път всички верни левскари от пловдивските села да поправят това
!
KingForadayy написа:Не мога да разбера , ква е тая мания да се кръщават отбори с имена на исторически личности.
Айде, Левски , ок , човека е бил спортна натура , прескачал е плетени огради , бягал бърже от заптиетата , това- онова....![]()
Ама за тоя брадат драскач Ботев , той къв спортист е? Или пък Волов например?
Абе , хора , измислете някое адекватно име , стига с тия псевдореволюционери.
Тракия си беше много хубаво име , неэнам какво не им хареса на пловдивчани.
yasen_ov4arov написа:Чакай малко сега хем го хокаш ,че си споделя мнението ,хем всеки има право на такова.Малко логиката я изпуснах но нищо.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 5 госта