Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Drago_Nedved
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ - БОТЕВ ПЛОВДИВ (официална тема)

Мнениеот Drago_Nedved » 08 авг 2009 21:43

YoTheReal написа:Драго Недвед нещо го боли фара...

Много правилно, Ред Чемпиънс. Това беше подигравка с един велик отбор.

Страшно велик отбор :mrgreen: Като не можете да играете,**** съм ви :mrgreen: :lol:
Само Левски !!!
Forza Juve !!!

novnik
Контакти:

Мнениеот novnik » 08 авг 2009 21:52

Най-добрите футболисти в мача - Бардон и Вагнер. Не разбирам защо вторият вече не е титуляр, след като е класа и доказан играч.

Потребителски аватар
YoTheReal
Контакти:

Мнениеот YoTheReal » 08 авг 2009 21:53

Drago_Nedved написа:
YoTheReal написа:Драго Недвед нещо го боли фара...

Много правилно, Ред Чемпиънс. Това беше подигравка с един велик отбор.

Страшно велик отбор :mrgreen: Като не можете да играете,**** съм ви :mrgreen: :lol:

Аз съм от Левски, малоумник. И това не ми пречи да уважавам другите отбори.
storm написа:
Доктор Хаус написа:Тиеро и Грило какви играят? :roll:

контузени

Потребителски аватар
yasen_ov4arov

Мнениеот yasen_ov4arov » 08 авг 2009 21:57

DukeUnv написа:Red_champions много си нахален? Не стига, че не си от Левски ама и феновете ни коментираш. Свободна страна сме всеки може да си пише каквото иска. Уважавам те и твоите мнения ама в случая не си много прав. :)

Чакай малко сега хем го хокаш ,че си споделя мнението ,хем всеки има право на такова :lol: .Малко логиката я изпуснах но нищо.Иначе човекът е прав ,но то аз и не съм очаквал друго от феновете на Левски.Интелекта и футболната им култура не им позволяват да надникнат какво става във футболния свят след Вакарел .Имам чувството,че се конкурират с онези с ханъмата президент кой да се покаже като по-голям идиот и ако бяхте изкарали и плакати в подкрепа на Христолов щяхте да излезнете с едни гърди напред.За следващия път всички верни левскари от пловдивските села да поправят това :) !
Ние пак ще се върнем на върха!!!

iliyan_h написа:Аз съм от Левски, но искам да ви кажа че сте най-великата публика в България и стискам палци Ботев да заеме истинското си място в първенството.

Потребителски аватар
monster1011
Контакти:

Мнениеот monster1011 » 08 авг 2009 22:05

yasen_ov4arov написа:
DukeUnv написа:Red_champions много си нахален? Не стига, че не си от Левски ама и феновете ни коментираш. Свободна страна сме всеки може да си пише каквото иска. Уважавам те и твоите мнения ама в случая не си много прав. :)

Чакай малко сега хем го хокаш ,че си споделя мнението ,хем всеки има право на такова :lol: .Малко логиката я изпуснах но нищо.Иначе човекът е прав ,но то аз и не съм очаквал друго от феновете на Левски.Интелекта и футболната им култура не им позволяват да надникнат какво става във футболния свят след Вакарел .Имам чувството,че се конкурират с онези с ханъмата президент кой да се покаже като по-голям идиот и ако бяхте изкарали и плакати в подкрепа на Христолов щяхте да излезнете с едни гърди напред.За следващия път всички верни левскари от пловдивските села да поправят това :) !

Левски е отбор създаден около 22 училище в центъра на София, ти си обикновен селянин от Пловдив. Ходи се повози на ескалаторите на ЦУМ, снимай се за спомен, и освобождавай града да няма задръствания

Потребителски аватар
124

Мнениеот 124 » 08 авг 2009 22:09

yasen_ov4arov написа:

Първо,имаш проблеми с българския правопис.Второ-интелектът е нещо,което ти е чуждо.Трето-когато кенефът ти е на 20 метра от къщата и се радваш,че не даваш пари за казанче,вода и тоалетна хартия,не се подигравай с хората от пловдивските села!Между впрочем,вестници ли ползваш,или не се бършеш?

ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!

vesodoc
Контакти:

Мнениеот vesodoc » 08 авг 2009 22:13

KingForadayy написа:Не мога да разбера , ква е тая мания да се кръщават отбори с имена на исторически личности.
Айде, Левски , ок , човека е бил спортна натура , прескачал е плетени огради , бягал бърже от заптиетата , това- онова.... :mrgreen:
Ама за тоя брадат драскач Ботев , той къв спортист е? Или пък Волов например?
Абе , хора , измислете някое адекватно име , стига с тия псевдореволюционери.
Тракия си беше много хубаво име , неэнам какво не им хареса на пловдивчани. :!:

Брадат драскач Ботев????
Ти нормален ли си изобщо???
Просто няма нужда от коментар.
А "Тракия" си беше комунистическото наименование на този отбор, който ти се срамуваш, че е кръстен на един от най-великите българи?
Ми по тая логика да вземете да се кръстите ФК Тепе - егати!!! Или ФК Джумаята! Ужас, колко простотия има, не е истина!!!!

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 08 авг 2009 22:24

yasen_ov4arov написа:Чакай малко сега хем го хокаш ,че си споделя мнението ,хем всеки има право на такова :lol: .Малко логиката я изпуснах но нищо.

Виждам, че си я изпуснал. Не съм му забранил да праща постове или пропускам? Просто му коментирам мнението както той на феновете на Левски. :?
Изображение

Потребителски аватар
124

Re: ОТЛОЖИХА ДЕРБИТО МЕЖДУ ЛЕВСКИ И ЛИТЕКС

Мнениеот 124 » 08 авг 2009 22:31

Не виждам нищо странно в това решение.Литекс - Левски си е дерби и най-малкото двата отбора се пазят от контузии преди важните си мачове в Европа.И Литекс-ЦСКА да беше мачът,пак щеше да се отложи.Стига с търсене под вола теле-всеки си гледа интереса,а в случая интересите съвпадат.

ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Re: Ще отидете ли утре на мач с БОТЕВ?

Мнениеот delpi » 08 авг 2009 22:36

Овчаров, донякъде имаш право за първенството ни. Дали "наредено" е точната дума незнам, но определено и това оказва влияние на слабото ни представяне в Европа.
А за Черно море... не са лош отбор, но чак пък с класи над Левски... това твое изказване е типично хейтърско. Гледа ли Черно море - Левски във Варна пролетта??? Цял мач не направиха нищо. Бяха супер уплашени все едно излизат срещу Ман Юнайтед. И Левски ги изпусна. Така, че думите ти са пресилени. А това, че играят с ПСВ не е проблем касаещ Левски. Да си изградят висок коефициент и ще играят срещу по-слаби отбори. И тогава и ти ще забележиш, че срещу слаби отбори се играе по-слабо. И това, че си направил 2 прилична мача срещу Щутгарт и ПСВ не означава, че не можеш да станеш за резил срещу Бате, Жилина или Баку...
Но хайде да спирам, че достатъчно разводнихме темата....
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Върни се в “Архив”