Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Левски1914
Контакти:

Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Мнениеот Левски1914 » 19 юни 2012 14:28

Много силно се надявах да кажеш защитник :D Нищо смятам , че Илиан си знае работата , а нали и нападението е най-добрата защита :))

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 19 юни 2012 14:31

поредното отлично ново попълнение. Жалко, че след час Иво ще направи такава глупост с която ще равали доброто впечатление от добрата работа по селекцията

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 19 юни 2012 14:32

Е то какво аз казвам и какво мисли щаба са две мноого различни неща :lol: Но поне така преди се говореше, че се търси халф и нападател.... е, сдобихме се (поне така изглежда) с Марсиньо, а сега чакаме конкурент на Базил :)

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 19 юни 2012 14:34

Марсиньо си е класа, това ще ви е най-добрия трансфер, въпреки че е на 31г. дано не съм прав, де :lol:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 19 юни 2012 14:38

tzvetan_tee написа:
rhaegar написа:Аз не искам Цветков да си тръгва. Има техника, има поглед върху играта, винаги може да отбележи или да даде ключов пас. Вярно, на години е, но все още може да реши всеки мач. Да не говорим, че освен него в отбора май няма друг, който може да вкара гол от пряк свободен, освен ако на Гаджев не му се случи 1 на 100 от тупалките да минат. А колко е важно това-справка Миро Иванов в последния кръг.

Кой важен мач реши? Моля те кажи ми. Беше титуляр в 90% от тях !!! Кой мач реши, искам да знам! ;) ;)

Аз доколкото знам, 3 точки се дават и срещу Монтана и срещу ЦСКА. Цветков е страшно полезен именно в такива мачове, срещу по-слаби отбори, защото той може да "отключи" защитата, било то с добър пас или голов удар. Можеш да го обвиняваш, че не сме взели някой мач, ако е направил 5 пропуска от чисти позиции, такъв спомен аз нямам.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 19 юни 2012 14:38

TodorT написа:Е то какво аз казвам и какво мисли щаба са две мноого различни неща :lol: Но поне така преди се говореше, че се търси халф и нападател.... е, сдобихме се (поне така изглежда) с Марсиньо, а сега чакаме конкурент на Базил :)

Май ще ни трябва и заместник на Ванката Цветков

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 19 юни 2012 14:39

milen.hristov написа:поредното отлично ново попълнение. Жалко, че след час Иво ще направи такава глупост с която ще равали доброто впечатление от добрата работа по селекцията

Що, да не вземем Божинов :mrgreen:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 19 юни 2012 14:43

rhaegar написа:
milen.hristov написа:поредното отлично ново попълнение. Жалко, че след час Иво ще направи такава глупост с която ще равали доброто впечатление от добрата работа по селекцията

Що, да не вземем Божинов :mrgreen:

То това и остава,и аз ще вкарвам по често от него
Виж какъв шеф на ДЮШ е избрал и пред кого ще отговаря

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 19 юни 2012 14:46

Всеки намига, всеки гадае, някои даже имат секретна информация. Хора, това е форум. Тук се събираме, за да си споделяме, а не да се правим на велики. Ако някой има информация, да я споделя, или ако е толкова секретна, просто да си я пази за себе си, а не да подмята недомлъвки. Дразнещо е.
@Шивача, вярваш ли ми, че мен не ме вълнува селекцията на ЦСКА? Чудя се теб какво толкова те вълнува нашата, че висиш повечето време тук и я коментираш.

Върни се в “Архив”