Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- ludost
- Контакти:
Re: Какво печели Батков от ЛЕВСКИ
вярно е че има криза ,но Батков е доказал че милее за отбора ,а хората около него дано не го подведат !!!!
- yasen_ov4arov
Re: Ще отидете ли утре на мач с БОТЕВ?
За непросветените с историята на собствения си клуб селяндури (99.9 % от "феновете" на Левски) Ботев нанася най-голямото поражение в историята на Левски на техен терен 0:5.Имайки предвид това точно аз избивам комплески прав си
.Други причини за моите комплекси сигурно са невероятно аристократичните проявления на вашата "многобройна" публика ,която е само от пето поколение софиянец нагоре нали?Завиждам и за ненадмината история на Левски в евротурнирите,която Ботев никога няма да може да стигне и всякакви такива зависти ме гонят
.Иначе не си спомням някога да си казвал ,че очаквам да ни съжеляваш-то да си фен на Левски предопределя да си с ниска футболна култура ,а от там и да не знаеш какво е Ботев за футбола
.Айде със здраве,и да не изложите България срещу Дебрецен ей
!

Ние пак ще се върнем на върха!!!
iliyan_h написа:Аз съм от Левски, но искам да ви кажа че сте най-великата публика в България и стискам палци Ботев да заеме истинското си място в първенството.
Моля, дайте линк за Левски - Ботев
Извинявам се за може би глупавата тема, но нямам достъп до Pro BG.
Някой може ли да пусне линк за мача Левски - Ботев?
Благодаря.
Някой може ли да пусне линк за мача Левски - Ботев?
Благодаря.
- gonzofenka
- Контакти:
djonik написа:MuroCSKA написа:Evailo написа:Няма да влязат в джоба му,но му гарантират,че в неговия любим отбор няма да ги има каспичанските драми на прасетата.
Фалираме,няма да фалираме,ще разпускаме отбора,няма да го разпускаме.
тая криза се върти в главата на журналиста с турско име(ефрем) и ***. да и видял сериозна медиа да ги дрънка тия глупости? ама нали сте прости говеда и им вярвате. както вярвате и на бай Ганьо ордена
Да бе, на вас все журналистите са ви виновни, Платини ви е виновен, Батков ви е виновен, Путин ви е виновен, само вие сте чисти като планински поток. Всяка сериозна медия пише, че има криза в ЦСКА. То не е необходимо да пише, то е ясно. Но е ясно за тези, които могат да мислят със собствените си глави, а не да повтарят като зомбита думите на Г. А.
А що се отнася до Батков, никой не се съмнява, че той прави каквото може за Левски, дори и най-крайните фенове. Неговият проблем е, че слуша повече отколкото трябва някои хора около себе си. Отделно от това първо говори, а после мисли какво е казал. А особено ме дразни като каже: "Аз трябва да покажа кой кара влака в Левски". Да де, ама въпросът е дали имаш книжка за влак?
И Мадона е виновна,да не забравяме!

Последна промяна от gonzofenka на 08 авг 2009 17:34, променено общо 1 път.

- monster1011
- Контакти:
svence написа:pehopeho написа:Стефане, Батков наистина прави само добро, или поне така си мисли. Той не мисли лошото на отбора спор няма. Отделен е въпроса какво се получава. Едно е да искаш, второ да можеш и трето да го направиш. Ще ти кажа една поговорка "Пътят към ада винаги и послан с добри намерения!" Малко е пресилено, но е близо до това което имам предвид. На монстер 1011 ще му кажа, че много се заблуждава, ако си мисли, че Тодор Батков дава 3-4 милиона лични средства. Наистина дава, но с пъти по-малко. Тодор Батков НЕ РАЗПОЛАГА С ТОЛКОВА ПАРИ! Аз му бях голям фен (това важи и за други мои приятели), но осъзнах, че с него Левски е стигнал тавана. Не знам за теб, но аз искам повече! Иначе си прав, че хора които нямат 2 лева го критикуват. В това число слагам и себе си, въпреки че аз имам малко повече от 2 лв. Някъде към 2 лв. и 30 ст.
Напълно съм съгласен, но след като няма кой да започне следващия етаж(над тавана), той е единствена алтернатива и трябва да си го пазиме.
Това за 2 лв е просто сравнение, искам да кажа, че да държиш ФК е нещо сериозно и скъпо и изисква уважение
- Red_champions
Re: Моля, дайте линк за Левски - Ботев
Темата не е тъпа искаш да гледаш мача
.Така значи ето линк
http://ring.bg/shou/live
Тук значи дават мача Локо Мездра-Литекс и след това в сайта ще има линк за мача на Ботев и Левски

http://ring.bg/shou/live
Тук значи дават мача Локо Мездра-Литекс и след това в сайта ще има линк за мача на Ботев и Левски

Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !
vesodoc написа:Извинявам се за може би глупавата тема, но нямам достъп до Pro BG.
Той мача няма да е по Pro.BG, а по Ring.bg

Вижте сега,Батков в момента няма алтернатива.Да се надяваме,че се е поучил от грешките си.А и футболистите имат вина-ако срещу БАТЕ не бяхме изпуснали куп положения,че и дузпа,
в момента финансовото състояние на ЛЕВСКИ щеше да е съвсем друго!Примерът с Божков е показателен-след него червените затъват непрекъснато,вижте им стадиона и базата на какво приличат!Сега мача си няма къде да играят!А на нас кеф ли ни беше онзи ден,когато след 20 часа порой теренът остана в перфектно състояние,че чак направи впечатление на съдиите и делегата...А те са виждали доста терени в Европа.Така че да бъдем по-реални и да оценяваме това,което имаме,инак виждате какво става-нямат 100 000 евро да платят на Пирин за най-добрият им,според тях,играч!Батков е бъркал не със зла умисъл,а с идеята да помогне на отбора.Някой от вас да е безгрешен?Ако има такъв,пръв да хвърли камъка!
в момента финансовото състояние на ЛЕВСКИ щеше да е съвсем друго!Примерът с Божков е показателен-след него червените затъват непрекъснато,вижте им стадиона и базата на какво приличат!Сега мача си няма къде да играят!А на нас кеф ли ни беше онзи ден,когато след 20 часа порой теренът остана в перфектно състояние,че чак направи впечатление на съдиите и делегата...А те са виждали доста терени в Европа.Така че да бъдем по-реални и да оценяваме това,което имаме,инак виждате какво става-нямат 100 000 евро да платят на Пирин за най-добрият им,според тях,играч!Батков е бъркал не със зла умисъл,а с идеята да помогне на отбора.Някой от вас да е безгрешен?Ако има такъв,пръв да хвърли камъка!
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!
-
- Контакти:
ЛЕВСКИ - БОТЕВ ПЛОВДИВ (официална тема)
Прогнози за мача,както и коментари на играта когато срещата започне.
Само Левски !!!
Forza Juve !!!
Forza Juve !!!
Много ви благодаря!!!