Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
gdlk
Контакти:

Re: Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Мнениеот gdlk » 21 апр 2014 06:46

минава всяка атака през него защото беше поставен на тоя пост на терена и пак не направи нещо запомнящо се освен да си я бутне на десно и да пробва изтрел. Според мен се набутахме с толкова много пари за посредствен играч, дано ме опровергае другия сезон.
Относно раздаването то и Рамирес се раздава ама и той не става за център халф ( той за къде ли става вече де)

Потребителски аватар
ChelseaFUN
Контакти:

Мнениеот ChelseaFUN » 21 апр 2014 10:14

Мен ми е направило впечатление, че когато играят Оскар, Азар и Ето'Го, че доста добре се сработват и организират добре атаката с двойни пасове, затова си мисля, че Азар все пак си липсва в играта.

Потребителски аватар
gdlk
Контакти:

Мнениеот gdlk » 21 апр 2014 11:25

как няма да липсва като от него идва единственото креативно нещо напред.
Иначе лятото ако освободим 2ма нападатели - единия е ясен Коща ще идва ама ще ни трябва още един - аз много харесвам нападателя на Севиля Карлос Бака, също така и това младото момче от Сасуоло дето наниза хетрик на Милан

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 21 апр 2014 11:39

Между другото голям минус на Моу е,че не може да губи с достойнство...за пореден път хвърля вината върху страничните фактори при загуба.А причината за провала беше несъстоятелната игра в пореден подобен мач.Той е интелигентен човек,надявам се да го вижда и приказките,че отборът е направил всичко възможно да са само за пред медиите.Но съм убеден,че си вярва,че съдиите са ни отнели титлата.
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
blue_till_i_die
Контакти:

Мнениеот blue_till_i_die » 21 апр 2014 11:49

А вие давате ли си сметка, че Оскар е на 22 години и е изиграл над 100 мача през последната година и полувина? Няма как да издържи на това натоварване. Като добавим колко е крехък и ВЛ колко е силова /особено отборите от долната полувина на таблицата/.
Иначе наистина Оскар, Азар и Уилиян трябва да се научат да обработват топката по-бързо.

Офтопик:

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 21 апр 2014 12:05

THE G.A.M.E написа:Ако Ливърпул вземат 3-те точки днес, редно е Моу да пуска 2 различни състава в Първенството и Ш.Л.

А мястото ви в ШЛ догодина сиурно ли е, че да пуска различните състави. Не играете ли с още два отбора тип Съндърланд, УБА, Вила, УХ? Дали пък Евертън и Арсенал не могат да си спечелят всички останали мачове?

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 21 апр 2014 12:58

drvasko98 написа:
THE G.A.M.E написа:Ако Ливърпул вземат 3-те точки днес, редно е Моу да пуска 2 различни състава в Първенството и Ш.Л.

А мястото ви в ШЛ догодина сиурно ли е, че да пуска различните състави. Не играете ли с още два отбора тип Съндърланд, УБА, Вила, УХ? Дали пък Евертън и Арсенал не могат да си спечелят всички останали мачове?

На Челси реално им трябва 1 победа до края, за да си гарантира място в Топ 4. Така или иначе головата разлика на отбора е по-добра от тази на Евертън, така че дори и да са с равен брой точки, ако Евертън си спечели всички мачове до края, а Челси само един (78 т.), Челси пак ще завърши евентуално четвърти или трети. :)
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:

Потребителски аватар
usurper
Контакти:

Мнениеот usurper » 21 апр 2014 17:00

Тц, край ! И от топ 4 изпаднахме :oops:
Все една победа ще вземем до края, спокойно !
Офтопик:

Потребителски аватар
Keyser Soze
Контакти:

Мнениеот Keyser Soze » 21 апр 2014 20:20

drvasko98 написа:

Спокойно, ако не завършим в 4-ката, ще спечелим Шампионската лига ;)

Колкото до Уилиан - спомням си миналия сезон като играхме срещу Шахтьор Донецк и на практика отпаднахме от ШЛ заради него, си мислех, че е адски добър. Сега нещо не ми се струва толкова силен, но може би му трябва повече време. Най-големият му минус е, че много често се забавя с подаванията и взима грешни решения. Ще дам и пример - при една контра срещу Съндърланд той направи пас към Ето'о вместо към Салах, който беше в много по-добра позиция. Иначе вярно е, че тича много, ама той и Жирков тичаше много едно време, но не винаги тичането е признак за раздаване и класа. Важното е да играеш с акъл, а при него май няма много от това. Но да видим, все още има време да ме опровергае ;)

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 21 апр 2014 20:38

не ми се мисли, ако Атлетико Мадрид победят утре колко анализи за големите ни слабости ще се изпишат и как са взети само грешни решения от всички в ръководството. Може и някоя снимка на Мата да сложим, ей тъй, щото беше играч на сезона 2 поредни години (дебютните му), ама го "изгонихме".
Без значение как завърши сезона, дори най-лошите варианти да се сбъднат е факт, че на 21 април се борим за двата най-значими трофея през сезона! Не знам дали при другите има разлика, но мачовете в ШЛ са малко много по-емоционални от тези в ЛЕ за мен!
Изморен, отегчен и все повече разочарован съм от постоянните мрънкания при всяко подхлъзване! Този състав не е в пика си, видимо е в процес на изграждане! Не всяко решение се указва сполучливо, но нашите се борят. Мисля, че заслужават много повече вяра от постоянните упреци, които получават! Индивидуалните нападки вече наистина стават противни! Не знам, защо сега нарочихте бразилците, а си мислих, че просто не харесвате повечето черни :lol: Единствено Рамирес е в много труден период. Играта му наистина не върви, но той вече показа колко решителен може да бъде за отбора!
Като отстраним Атлетико Мадрид и бием Ливърпул с 2-3 гола разлика, повечето ще се насерат да хвалят "лицето, което искали да виждат от отбора", а други просто ще изчакат неизбежното - отбора да загуби пак......
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Върни се в “Архив”