Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

djonik
Контакти:

Re: Какво печели Батков от ЛЕВСКИ

Мнениеот djonik » 08 авг 2009 16:31

MuroCSKA написа:
Evailo написа:Няма да влязат в джоба му,но му гарантират,че в неговия любим отбор няма да ги има каспичанските драми на прасетата.
Фалираме,няма да фалираме,ще разпускаме отбора,няма да го разпускаме.

тая криза се върти в главата на журналиста с турско име(ефрем) и ***. да и видял сериозна медиа да ги дрънка тия глупости? ама нали сте прости говеда и им вярвате. както вярвате и на бай Ганьо ордена :)

Да бе, на вас все журналистите са ви виновни, Платини ви е виновен, Батков ви е виновен, Путин ви е виновен, само вие сте чисти като планински поток. Всяка сериозна медия пише, че има криза в ЦСКА. То не е необходимо да пише, то е ясно. Но е ясно за тези, които могат да мислят със собствените си глави, а не да повтарят като зомбита думите на Г. А.
А що се отнася до Батков, никой не се съмнява, че той прави каквото може за Левски, дори и най-крайните фенове. Неговият проблем е, че слуша повече отколкото трябва някои хора около себе си. Отделно от това първо говори, а после мисли какво е казал. А особено ме дразни като каже: "Аз трябва да покажа кой кара влака в Левски". Да де, ама въпросът е дали имаш книжка за влак?

Потребителски аватар
А_У_А
Контакти:

Мнениеот А_У_А » 08 авг 2009 16:34

защо изобшо отговаряш на тая свекърва, дето грухти в нашия форум? не бъркай в г**ното за да не мирише.

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Re: Извинете се на Йовов! Ицо много си голям!!!!

Мнениеот Alex » 08 авг 2009 16:42

Никога не съм го биждал - няма и да го направя!!!

Ицо и велик !!!

Заради играчи като него съм левскар!!!

п.с. чакаме Жоро Христов... :)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
monster1011
Контакти:

Мнениеот monster1011 » 08 авг 2009 16:51

Няма нищо лошо да се критикува Батков, напротив, от неговите действия зависи много. Но миналата седмица вдияхме едно от добрите неща - при близао 15 часа дъжд стадиона беше супер - ако имаше локви и невъзможни за игра условия не се знае. А че парите няма да влязат в моя джоб е ясно, но поне Левски ще е в добро състояние. Не е все едно ще вземеш ли 3 млн евро или няма да ги вземеш

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Re: цените на билетите за мача с дебрецен

Мнениеот pehopeho » 08 авг 2009 16:53

man_united_fen написа:никои ли не може да отговори на въпроса ми :(

Пич никой няма да те върне, стига да не си пиян или дрогиран и да се държиш агресивно. Естествено и с оръжие и бомби не пускат. :)
П.С. Предполагам не си на 10 години.
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

Потребителски аватар
MuroCSKA
Контакти:

Мнениеот MuroCSKA » 08 авг 2009 16:56

А_У_А написа:защо изобшо отговаряш на тая свекърва, дето грухти в нашия форум? не бъркай в г**ното за да не мирише.

нещо по-умно не можа ли да измислиш? или до тука са ти възможностите? Другите поне отговарят и си обосновават мнението. Много мразя такива като тебе, които само "хранят". Тия форуми преди всичко са за размяна на инфо, идеи и мнения.........

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Мнениеот svence » 08 авг 2009 17:06

pehopeho написа:Стефане, Батков наистина прави само добро, или поне така си мисли. Той не мисли лошото на отбора спор няма. Отделен е въпроса какво се получава. Едно е да искаш, второ да можеш и трето да го направиш. Ще ти кажа една поговорка "Пътят към ада винаги и послан с добри намерения!" Малко е пресилено, но е близо до това което имам предвид. На монстер 1011 ще му кажа, че много се заблуждава, ако си мисли, че Тодор Батков дава 3-4 милиона лични средства. Наистина дава, но с пъти по-малко. Тодор Батков НЕ РАЗПОЛАГА С ТОЛКОВА ПАРИ! Аз му бях голям фен (това важи и за други мои приятели), но осъзнах, че с него Левски е стигнал тавана. Не знам за теб, но аз искам повече! Иначе си прав, че хора които нямат 2 лева го критикуват. В това число слагам и себе си, въпреки че аз имам малко повече от 2 лв. Някъде към 2 лв. и 30 ст. :)

Напълно съм съгласен, но след като няма кой да започне следващия етаж(над тавана), той е единствена алтернатива и трябва да си го пазиме.
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Мнениеот gugushito » 08 авг 2009 17:07

печели цяла Б-я ,че го има... да пребъдат дните му :lol: :lol: :lol: !!!

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 08 авг 2009 17:08

monster1011 написа:Няма нищо лошо да се критикува Батков, напротив, от неговите действия зависи много. Но миналата седмица вдияхме едно от добрите неща - при близао 15 часа дъжд стадиона беше супер - ако имаше локви и невъзможни за игра условия не се знае. А че парите няма да влязат в моя джоб е ясно, но поне Левски ще е в добро състояние. Не е все едно ще вземеш ли 3 млн евро или няма да ги вземеш

Много си прав. Час преди мача приятел се обади на човек от ръководството да го пита за терена. Пошегува се дали няма да играем водна топка. Човекът му каза, че все едно не е валяло!!! Не повярвах, все пак валеше вече 10-15 часа. И то на моменти проливен дъжд. Като отидох на стадиона се убедих, че терена е перфектен. Всички го признаха. И съдията и делегата. Спор няма заслугата да имаме най-хубавия терен в България е най-вече на Батков.
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 08 авг 2009 17:12

svence написа:
pehopeho написа:Стефане, Батков наистина прави само добро, или поне така си мисли. Той не мисли лошото на отбора спор няма. Отделен е въпроса какво се получава. Едно е да искаш, второ да можеш и трето да го направиш. Ще ти кажа една поговорка "Пътят към ада винаги и послан с добри намерения!" Малко е пресилено, но е близо до това което имам предвид. На монстер 1011 ще му кажа, че много се заблуждава, ако си мисли, че Тодор Батков дава 3-4 милиона лични средства. Наистина дава, но с пъти по-малко. Тодор Батков НЕ РАЗПОЛАГА С ТОЛКОВА ПАРИ! Аз му бях голям фен (това важи и за други мои приятели), но осъзнах, че с него Левски е стигнал тавана. Не знам за теб, но аз искам повече! Иначе си прав, че хора които нямат 2 лева го критикуват. В това число слагам и себе си, въпреки че аз имам малко повече от 2 лв. Някъде към 2 лв. и 30 ст. :)

Напълно съм съгласен, но след като няма кой да започне следващия етаж(над тавана), той е единствена алтернатива и трябва да си го пазиме.

Ще си го пазим естествено, но като се появи по-добър, трябва да му даде отбора. Не казвам продаде умишлено. Колкото му е взел Мишата, толкова да иска, а не с пъти повече. А ние трябва да го помолим учтиво. Казвам го без никаква ирония. Не искам да гледам "Христолови" работи на Герена!

Върни се в “Архив”