Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: TV 7 Цензурира протеста

Мнениеот dunavfc » 18 юни 2013 20:21

Бойко Борисов е платил на Господари на Ефира,чрез своя посредник в предаването Магърджич Халваджян !!!! Инфото е от Велислава Томова от сайта Афера !!!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 18 юни 2013 20:21

Raoul_Duke написа:Аз им гледах днеска централната емисия, след това гледах и на Босфора. Ами по ТВ7 даже показаха много по-подробно протестите от страната - Варна, Пловдив, Бургас...

А София нещо я скриват май, хм ??!

Диана Радева следващият път може и да я нае.ат на площада, дори да си свали пак знака на микрофона.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Re: Бойко Борисов е Срам за България!!!

Мнениеот Foreigner » 18 юни 2013 20:23

фифи перото написа:Обясни ми , моля, кой е ДЕСЕН в България?

Герб! :mrgreen:
Като няма риба и ракът е риба.
Това беше първата цел на Бойко. Като премахна дясното - аз ще съм дясното.
Последна промяна от Foreigner на 18 юни 2013 20:47, променено общо 1 път.
...

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Емил Кошлуков: ТВ7 лъже и манипулира

Мнениеот CTAHKO » 18 юни 2013 20:24

Темата е за манипулациите на ТВ 7,ама дъртите комуняги отново почнаха с носталгия и известна нотка завист да си припомнят старите времена и изместиха темата :lol: :lol: :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 18 юни 2013 20:27

grasiani написа:Е ,гледайте си БосфорТВ и купената от герб Нова там ще си получите това което искате в двойна доза.

Ти кога ще се научиш да бъдеш мъж и да влизат в темите с ясен отговор,а не да търсиш провокации и да сменяш темата ? Кой ти е искал мнението в тая тема ? Каква работа имаш тук ? Ще последвам апела ти...Като не ти харесва,какво пишем в темата за ТВ 7,върви и си направи тема за БТВ !

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 18 юни 2013 20:28

CTAHKO написа:Темата е за манипулациите на ТВ 7,ама старите комуняги отново почнаха с носталгия и известна нотка завист да си припомнят старите времена :lol: :lol: :lol:

Момче, за пръв и последен път ще ти кажа нещо.И няма да повтарям .
Преживял съм доста от ужасите на комунизма, в родът ми има човек, управлявал тази държава и убит от народният съд.Семейството ми беше ...Няма значение.Няма да се обяснявам на дребни душици като тези тук.Срам ме е от вас.А вие се срамувайте от родителите си, защото , когато ние ходехме на "справки" в милицията и ДС , вашите родители се спотайваха под юргана и само там шушукаха.
А сега се пишете големи демократи!?!?
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 18 юни 2013 20:29

фифи перото написа:
CTAHKO написа:Темата е за манипулациите на ТВ 7,ама старите комуняги отново почнаха с носталгия и известна нотка завист да си припомнят старите времена :lol: :lol: :lol:

Преживял съм доста от ужасите на комунизма, в родът ми има човек, управлявал тази държава и убит от народният съд.Семейството ми беше ...Няма значение.Няма да се обяснявам на дребни душици като тези тук.Срам ме е от вас.А вие се срамувайте от родителите си, защото , когато ние ходехме на "справки" в милицията и ДС , вашите родители се спотайваха под юргана и само там шушукаха.

Грешката е,че са убили човек от семейството ти вместо ТЕБ ! Със сигурност,тогава комунистите щяха да са направили нещо в полза на страната ни..
Ти не можеш да имаш никаква роднинска връзка с хората,които са били избити,защото те са били каймака на обществото,интелигентни,широкоскроени и лоялни към страната.Пълна противоположност на теб !

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 18 юни 2013 20:31

dunavfc написа:
фифи перото написа:

Грешката е,че за убили човек от семейството ти вместо ТЕБ ! Със сигурност,тогава комунистите щяха да са направили нещо в полза на страната ни..

Да , ти си един завършен прост-ак, какъвто е и пожарникарят.
Да желаеш смърт някому, е само приоритет на комунистите.
Видя се какъв си.
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Мнениеот dunavfc » 18 юни 2013 20:36

Аз не ти желая смъртта,вече е късно,направил си достатъчно простотии,но е било хубаво,вместо 12 братовчед на прабаба ти,да те убият теб,още в зародиш...
Иначе по принцип желая смъртта на много хора,ама за съжаление,мислите ми нямат способността да ги направят реалност,иначе България,щеше да бъде перфектно място за живеене !!

Потребителски аватар
фифи перото

Re: Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Мнениеот фифи перото » 18 юни 2013 20:39

dunavfc написа:Аз не ти желая смъртта,вече е късно,направил си достатъчно простотии,но е било хубаво,вместо 12 братовчед на прабаба ти,да те убият теб,още в зародиш...

"Лош човешки материал".Вождът ти говореше за такива като теб. :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

Върни се в “Архив”