Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: TV 7 Цензурира протеста
Бойко Борисов е платил на Господари на Ефира,чрез своя посредник в предаването Магърджич Халваджян !!!! Инфото е от Велислава Томова от сайта Афера !!!
Raoul_Duke написа:Аз им гледах днеска централната емисия, след това гледах и на Босфора. Ами по ТВ7 даже показаха много по-подробно протестите от страната - Варна, Пловдив, Бургас...
А София нещо я скриват май, хм ??!
Диана Радева следващият път може и да я нае.ат на площада, дори да си свали пак знака на микрофона.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Re: Бойко Борисов е Срам за България!!!
фифи перото написа:Обясни ми , моля, кой е ДЕСЕН в България?
Герб!

Като няма риба и ракът е риба.
Това беше първата цел на Бойко. Като премахна дясното - аз ще съм дясното.
Последна промяна от Foreigner на 18 юни 2013 20:47, променено общо 1 път.
...
Re: Емил Кошлуков: ТВ7 лъже и манипулира
Темата е за манипулациите на ТВ 7,ама дъртите комуняги отново почнаха с носталгия и известна нотка завист да си припомнят старите времена и изместиха темата

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
grasiani написа:Е ,гледайте си БосфорТВ и купената от герб Нова там ще си получите това което искате в двойна доза.
Ти кога ще се научиш да бъдеш мъж и да влизат в темите с ясен отговор,а не да търсиш провокации и да сменяш темата ? Кой ти е искал мнението в тая тема ? Каква работа имаш тук ? Ще последвам апела ти...Като не ти харесва,какво пишем в темата за ТВ 7,върви и си направи тема за БТВ !
- фифи перото
CTAHKO написа:Темата е за манипулациите на ТВ 7,ама старите комуняги отново почнаха с носталгия и известна нотка завист да си припомнят старите времена![]()
![]()
Момче, за пръв и последен път ще ти кажа нещо.И няма да повтарям .
Преживял съм доста от ужасите на комунизма, в родът ми има човек, управлявал тази държава и убит от народният съд.Семейството ми беше ...Няма значение.Няма да се обяснявам на дребни душици като тези тук.Срам ме е от вас.А вие се срамувайте от родителите си, защото , когато ние ходехме на "справки" в милицията и ДС , вашите родители се спотайваха под юргана и само там шушукаха.
А сега се пишете големи демократи!?!?
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
фифи перото написа:CTAHKO написа:Темата е за манипулациите на ТВ 7,ама старите комуняги отново почнаха с носталгия и известна нотка завист да си припомнят старите времена![]()
![]()
Преживял съм доста от ужасите на комунизма, в родът ми има човек, управлявал тази държава и убит от народният съд.Семейството ми беше ...Няма значение.Няма да се обяснявам на дребни душици като тези тук.Срам ме е от вас.А вие се срамувайте от родителите си, защото , когато ние ходехме на "справки" в милицията и ДС , вашите родители се спотайваха под юргана и само там шушукаха.
Грешката е,че са убили човек от семейството ти вместо ТЕБ ! Със сигурност,тогава комунистите щяха да са направили нещо в полза на страната ни..
Ти не можеш да имаш никаква роднинска връзка с хората,които са били избити,защото те са били каймака на обществото,интелигентни,широкоскроени и лоялни към страната.Пълна противоположност на теб !
- фифи перото
dunavfc написа:фифи перото написа:CTAHKO написа:Темата е за манипулациите на ТВ 7,ама старите комуняги отново почнаха с носталгия и известна нотка завист да си припомнят старите времена![]()
![]()
Грешката е,че за убили човек от семейството ти вместо ТЕБ ! Със сигурност,тогава комунистите щяха да са направили нещо в полза на страната ни..
Да , ти си един завършен прост-ак, какъвто е и пожарникарят.
Да желаеш смърт някому, е само приоритет на комунистите.
Видя се какъв си.
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
Тошо, кажи си!
Re: Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА
Аз не ти желая смъртта,вече е късно,направил си достатъчно простотии,но е било хубаво,вместо 12 братовчед на прабаба ти,да те убият теб,още в зародиш...
Иначе по принцип желая смъртта на много хора,ама за съжаление,мислите ми нямат способността да ги направят реалност,иначе България,щеше да бъде перфектно място за живеене !!
Иначе по принцип желая смъртта на много хора,ама за съжаление,мислите ми нямат способността да ги направят реалност,иначе България,щеше да бъде перфектно място за живеене !!
- фифи перото
Re: Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА
dunavfc написа:Аз не ти желая смъртта,вече е късно,направил си достатъчно простотии,но е било хубаво,вместо 12 братовчед на прабаба ти,да те убият теб,още в зародиш...
"Лош човешки материал".Вождът ти говореше за такива като теб.

Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
Тошо, кажи си!