Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

1)ГЕРБ
49
25%
2)БСП
27
14%
3)Атака
25
13%
4)СДС
7
4%
5)ДСБ
59
30%
6)България на гражданите (на Кунева)
3
2%
7)ДПС
2
1%
8)РЗС
2
1%
9) ВМРО
9
5%
10) Друга (Коя?)
16
8%

Общо гласове: 199

parvanoff
Контакти:

Re: АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

Мнениеот parvanoff » 01 май 2013 13:49

THE G.A.M.E написа:"parvanoff" ... Във форумите хората могат да говорят каквото си поискат, без грам факти, съд и реални присъди.
Мнения се отстояват и без доказателства.
Какви са ГЕРБ, хората го показаха на улицата ...
Пусни ако искаш в интернет пространството анкета - Комунисти ли са от ГЕРБ, и ще видиш резултатите.

Явно имаме различни разбирания за форумите ...

Попитах те конкретни въпроси.
Не смяташ ли, че във форумите трябва да има морал?
И морално ли е да обиждаш хора, без да имаш доказателства за това?
И откъде накъде аз трябва да пускам анкета? Самият факт, че по форуми и всякакви проучвания ГЕРБ са първа политическа сила говори сам по себе си. Слушал съм интервюта на култови представители на дясното, като Йордан Соколов и Александър Йорданов, които застават на страната на ГЕРБ. И да направим разликата-аз защитавам хора, които са обиждани, а ти обиждаш-виждаш разлика, нали? ;)
И друго-има разлика между мнение и мнение. Едно е да кажа "THE G.A.M.E е престъпник", а съвсем друго е да кажа "THE G.A.M.E е свястно момче", нали? ;) Учуден съм, че не разбираш толкова явни неща...
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 01 май 2013 14:14

parvanoff, колко пари ти плащат ГЕРБ? Питам, защото се чудя как да изкарам лесни пари,а от това да пиша по форумите и да ми плащат е идеална странично занимание от което да се изкарват пари.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 01 май 2013 14:21

Интересно,защо когато не може да се отговори аргументирано на някой,опонентите му го обвиняват,че взима пари от ГЕРБ?Или това е като приказката за "сестрата",а сега ходи доказвай,че нямаш такава.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 01 май 2013 14:34

GOLEADOR написа:Интересно,защо когато не може да се отговори аргументирано на някой,опонентите му го обвиняват,че взима пари от ГЕРБ?Или това е като приказката за "сестрата",а сега ходи доказвай,че нямаш такава.

Въобще няма нужда да доказвам нищо. Той трябва да докаже твърденията си, а аз понеже знам какъв съм, съм наясно, че той е поредният лъжец, който се опитва да очерня някого по някаква причина. Но няма по-страшно нещо от това да направиш компромис с достойното си поведение и да почнеш да лъжеш. Няма по-страшно от това да направиш компромис със съвестта си...Аз един път не съм излъгал тук и го казвам с открито сърце, а такива като него обикновено се крият като мишки, когато трябва да отговорят на някой въпрос или да докажат някое свое твърдение, както съм наясно и че този няма как да докаже това свое твърдение, защото то няма нищо общо с истината... Такива са били навремето някои от доносниците на ДС-клеветяли са хора за лична изгода-има някаква прилика в неговото поведение... Естествено мен ми е все тая за твърденията му, но той сам доказва какъв човек е. ;)
само Левски и България

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 01 май 2013 15:01

parvanoff написа:П.П. И най-вече-думите ти по някакъв начин влиаят на избора на някои хора, което означава, че косвено влиаят и върху бъдещето на тази държава, затова смятам, че е важно. Затова смятам, че трябва да се говори точно, с факти и докателства, а не да се споделят някакви лични мнения, без реално да има освонаия за едно такова мнение...

Тук показваш, че ти е рано за политическа кариера, parvanoff :oops:
[offtopic]Ний идемо... ДСБ[/offtopic] :|

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 01 май 2013 15:09

amstel_beer написа:
parvanoff написа:П.П. И най-вече-думите ти по някакъв начин влиаят на избора на някои хора, което означава, че косвено влиаят и върху бъдещето на тази държава, затова смятам, че е важно. Затова смятам, че трябва да се говори точно, с факти и докателства, а не да се споделят някакви лични мнения, без реално да има освонаия за едно такова мнение...

Тук показваш, че ти е рано за политическа кариера, parvanoff :oops:
[offtopic]Ний идемо... ДСБ[/offtopic] :|

[offtopic]Нямам идея какво искаш да кажеш, но никога не съм се занимавал, а и няма никога да се занимавам с политика, нито пък ще бъда член на някоя партия! ;) Просто не искам, нито пък мисля, че имам потенциалът за това! ;)[/offtopic]
само Левски и България

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 01 май 2013 16:25

parvanoff написа:Попитах те конкретни въпроси.

Не, не смятам че по форумите трябва да се правим на светци.
Форумите ( по голямата част ) ... Са за обмяна на мнения, забавление и прекарване на свободното време по възможно най положителен начин.
Тук не е някаква "висока трибуна", от която всеки да се прави на по-по-най.

Всеки е свободен да мисли, смята и пише това, което намери за добре.
За мен всяка обида към ГЕРБ е морална и заслужена ... Каквото са посели, ще си го пожънат.
Не ме интересуват никакви факти, важно е единствено - аз какво мисля ...

Ако всеки се ръководи от своите собствени убеждения, а не да се влияе от чужди мнения, нещата ще са много по-добре.

parvanoff написа:Самият факт, че по форуми и всякакви проучвания ГЕРБ са първа политическа сила говори сам по себе си.

Т'ва е страшно субиктивен "факт".
И въобще "неможе" проучванията да се манипулират ... :roll:
Още от президентските избори ГЕРБ показаха афинитет към нечестната борба.
А с действията ( нужно ли е да припомням актуалните скандали около подслушванията ... А за "Мишо бирата" ... ) ... И при управлението си, съвсем са затвърдили тези почини.

Човек, дори само това, че над половината хора не одобряват управлението е достатъчно, за да се разбере, че тези нестават.
Или викаш, по-голямата част от българите са някви скапани хейтъри ... :roll:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 01 май 2013 16:37

THE G.A.M.E написа:
parvanoff написа:Попитах те конкретни въпроси.

Не, не смятам че по форумите трябва да се правим на светци.
Форумите ( по голямата част ) ... Са за обмяна на мнения, забавление и прекарване на свободното време по възможно най положителен начин.
Тук не е някаква "висока трибуна", от която всеки да се прави на по-по-най.

Всеки е свободен да мисли, смята и пише това, което намери за добре.
За мен всяка обида към ГЕРБ е морална и заслужена ... Каквото са посели, ще си го пожънат.
Не ме интересуват никакви факти, важно е единствено - аз какво мисля ...

Ако всеки се ръководи от своите собствени убеждения, а не да се влияе от чужди мнения, нещата ще са много по-добре.

parvanoff написа:Самият факт, че по форуми и всякакви проучвания ГЕРБ са първа политическа сила говори сам по себе си.

Т'ва е страшно субиктивен "факт".
И въобще "неможе" проучванията да се манипулират ... :roll:
Още от президентските избори ГЕРБ показаха афинитет към нечестната борба.
А с действията ( нужно ли е да припомням актуалните скандали около подслушванията ... А за "Мишо бирата" ... ) ... И при управлението си, съвсем са затвърдили тези почини.

Човек, дори само това, че над половината хора не одобряват управлението е достатъчно, за да се разбере, че тези нестават.
Или викаш, по-голямата част от българите са някви скапани хейтъри ... :roll:

Пак се правиш на ударен и не ми отговаряш точно на въпросите. Естествено, че форумите са за забавление и добро изкарване на свободното време. Някои хора си изкарват добре свободното време като убиват други хора-ти би ли се примирил с нещо такова? Това морално ли е?
Очевидно не можеш да отговориш, затова аз ще ти кажа моето мнение, което ти очевидно по думите ти не споделяш. Форумът, улицата, къщата, работата, стадионът са места, където истинският човек е такъв, какъвто е! Добрите хора са добри навсякъде! Честните хора са честни навсякъде! Вежливите хора са вежливи навсякъде! Не е морално да обиждаш хора без доказателства, където и да е! Включително и по форуми. И това е ясно на всички. Дали човек ще излъже във форум или на улицата, той все си е лъжец-това е ясно... Дали ще открадне на улицата или по интернет, то той си е крадец, но май за теб това не е така. Факт е, че 2 пъти ти задавам едни и същи въпроси, а ти отговаряш на съвсем други въпроси-това говори достатъчно...
Сигурно няма да разбереш, но дадох примерът с анкетите в интернет, тъй като ти бе човекът, който даде предложение да пусна анкета-след като ти не признаваш анкетите, каква анкета ме караш да пускам? :lol: Ти май сам не знаеш какво казваш... И естествено последваха нова порция недоказуеми обиди. Въпрос на характер и ценностна система...
И след като толкова хора не одобряват ГЕРБ според теб, тогава да излязат на изборите и да гласуват за другите партии. Тогава ще се види какво е действителното мнение на хората. Защото за някои няма угода. Всички анкети в интернет са нагласени. После пък всички статистически агенции са купени. И като се загубят изборите се оказва, че и всички избори са манипулирани... А какво трябва да стане, за да кажат едни такива хора-ние не сме прави? Какво трябва да се случи? :lol:
само Левски и България

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Лява партия ли е БСП?

Мнениеот Red Warrior » 01 май 2013 17:01

Може ли някой да ми обясни каква е тази лява партия (БСП), която въвежда плосък данък БЕЗ необлагаем минимум? Навсякъде в Европа (Източна Европа), където има плосък данък има и необлагаем минимум, освен в Грузия, ако това е европейска държава изобщо. Плосък данък има въведен в много "успели" страни по света, като: Албания, Боливия, Източен Тимор, Гана, Казахстан, Киргистан, Македония, остров Мавриций, Монголия, Румъния, Русия, Сейшелските острови, Южна Осетия, Тринидат и Тобаго, Туркменистан и т.н. Някои пък "икономисти" си измислиха, че този данък бил десен, а истината е, че той е защитаван от "либертарианците". Аз съм с десни убеждения, но не го подкрепям, включително и по религиозни причини, ако щете. Интересно ми е също, как така в лявата партия БСП има най-много милионери и олигарси?

Според вас лява партия ли е БСП?

П.П.:Ще е добре, ако модераторите пуснат една анкета.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 01 май 2013 17:12

@THE G.A.M.E
Нещо си си изтървал нервите ми се струва.
Сумати и глупости си написал.

Не може да не те интересуват факти,а само и единствено твоето мнение.В този ред на мисли значи мнението ти няма никаква стойност.

@parvanoff
Не приемай форумите толкова сериозно.
Според мен поне каквото и да се напише тук .. така или иначе повечето или нямат възраст да гласуват или вече са си изградили определено мнение.
Ако тепърва има хора без мнение... за мен шанса да отидат да гласуват е минимален.
Всеки си ги приказва тези неща както ги вижда,но едва ли може да се повлияе от тук даже и на един глас.

Върни се в “Архив”