kiko75 написа:Кашчей написа:onegavon написа:Точно пък те ще ми се дават за пример- Боталик Сопот. Що не отидоха в окръжните групи да се пречистват? Достатъчно сме наказани с боклуците четири години. Това , че Ботев са тъпаци, ма не съвсем щото все пак заграбиха лиценза на Металик и народната пара на Цецо Василев и сега ми се правят на света вода ненапита.
Пак може да започнем начисто и то от професионалния футбол. Какъв е смисъла да се размотаваме по окръжните групи, защото законно от В група не можем да започнем. Само , че това болшинството лумпени които пишат тука не го знаят. Чисто нов клуб според наредбата трябва да почне най- отдолу и така всяка година да се класира за следващото ниво . Значи по тази схема на петата година сме в А група.
Не , благодаря!
Как ще започнете начисто, като това вече няма да е ЦСКА от 1948-а, а съвсем друг отбор?Нито Възрожденците, нито Етрополе имат някакви права върху името и историята..нито пък могат да имат претенции за стадиона и базата.
кои ти каза ве базата и стадиона са държавни така че всеки спортен клуб може може да иска но варянт флит няма да има кво сте седнали да плачете Бощков имаше над 70 милиона вътрешен дълг митал и тои толкова кво ви чудно в левски да не мислите че по малко а цветан василев сега как дава пари на ботев така в бг несе продава отбор продават се дългове
Аз не знам какво е това "варянт флит", но към базата и стадиона, ако бъде отнета концесията от сегашният ЦСКА, имат право на претенции всички останали български отбори.Тогава ще трябва да бъде спазена процедурата по отдаване на концесия изцяло, а не както се прави сега, като концесията се предоставя задължително на отбора, ползвал обектите до момента.