Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
killer
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ ВЗИМА ИГРАЧ НА СПАРТАК ПЛОВДИВ

Мнениеот killer » 08 авг 2009 14:51

7_!_2 написа:Не съм запознат с играта му, но щом идва в Левски значи има качества... ако Живко си тръгне дано успее да го замести. :)

Пич, ебати логиката вадиш - щом идва в Левски, трябва да е добър! Нешко Милованович или Гаучо говорят ли ти нещо? А Смотльо Бърканичков? А ДианУ? А Уилиям Батиста от БАКУ?

Потребителски аватар
killer
Контакти:

Re: ИЛИАН ИЛИЕВ

Мнениеот killer » 08 авг 2009 15:01

da12 написа:голям пич е илиян илиев единствения българин играл в бенфика и то титуляр и много добър като треньор

Верно бе, ебати гола вкара на Милан, със задна ножица!

Иначе се надявам да се върне след няколко месеца начело на Левски, за да смени Достанич

7_!_2
Контакти:

Мнениеот 7_!_2 » 08 авг 2009 15:03

killer написа:
7_!_2 написа:Не съм запознат с играта му, но щом идва в Левски значи има качества... ако Живко си тръгне дано успее да го замести. :)

Пич, ебати логиката вадиш - щом идва в Левски, трябва да е добър! Нешко Милованович или Гаучо говорят ли ти нещо? А Смотльо Бърканичков? А ДианУ? А Уилиям Батиста от БАКУ?

Не съм казал, че е добър... написах, че има качества, че иначе изобщо нямаше да го забележат, ако нямаше никакви качества това момче... чети малко и после се прави на остроумен. :roll: Списъка е дълъг с неуспелите футболисти в Левски... не са само твзи, както и да е...

reebok
Контакти:

Re: ОТЛОЖИХА ДЕРБИТО МЕЖДУ ЛЕВСКИ И ЛИТЕКС

Мнениеот reebok » 08 авг 2009 15:04

brossy написа:
aloha^guy написа:
brossy написа:Един въпрос:Кога ЦСКА падна за последен път след слаба игра.Моля отговорете ми

Литекс ;)

Не приятел!!!Тогава съдията беше виновен.

Ееее доидохме си на думата :) как пък все съдиите са ви виновни, ако не бяха тея съдии с ваще супер футболисти сигорно щяхте ШЛ да вземете :) :) :)

Потребителски аватар
spartaka
Контакти:

Мнениеот spartaka » 08 авг 2009 15:10

7_!_2 написа:
killer написа:

Не съм казал, че е добър... написах, че има качества, че иначе изобщо нямаше да го забележат, ако нямаше никакви качества това момче... чети малко и после се прави на остроумен. :roll: Списъка е дълъг с неуспелите футболисти в Левски... не са само твзи, както и да е...

Абе хора вие май не слушате като ви говоря,все пак имам пряк поглед върху нашият отбор откъдето идва играча,само дано му дадете достатъчно шанс на момчето и ще видите,не се бъзикам,много отбори изявиха апетити към него след куп добри игри ,които направи,както казах беше ни най читавият играч,за жалост-БЕШЕ :(
http://spartakpd.info - "Гладиаторите" на България пак ще възкръснат

7_!_2
Контакти:

Мнениеот 7_!_2 » 08 авг 2009 15:21

spartaka написа:Абе хора вие май не слушате като ви говоря,все пак имам пряк поглед върху нашият отбор откъдето идва играча,само дано му дадете достатъчно шанс на момчето и ще видите,не се бъзикам,много отбори изявиха апетити към него след куп добри игри ,които направи,както казах беше ни най читавият играч,за жалост-БЕШЕ :(

Не ми казвай на мен, аз не казвам нищо против момчето, сигурно има качества пак казвам... Обърни се към колегата, който остроумничи...

Потребителски аватар
emigo
Контакти:

Какво печели Батков от ЛЕВСКИ

Мнениеот emigo » 08 авг 2009 15:24

Първо искам да обява,че не съм адвокат на Батков,нито съм му голям фен.
Много често,да не кажа постоянно,се чуват претенции и нападки спрямо Батков за това,че не дава никакви пари и че иска само да печели от ЛЕВСКИ.Дори съм чел,че е прибрал всичките пари от ШЛ в собствения си джоб.
Затова ми е много интересно:знае ли някой колко струва издръжката на ЛЕВСКИ за година?Колко струва поддръжката на Герена и новото тревно покритие?Какви приходи има отбора от продажба на билети,трансфери,реклама,тв.права и др.?Какво значение има за отбора това,че си плаща на държавата всички данъци и осигуровки?
Моето мнение е ,че не е най-добрия възможен президент,но по-добър не виждам.И че сравнение с останалите бг. собственици,той е в челото на класацията.
Въобще какво мислите по въпроса?

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Re: Жребият на Левски

Мнениеот ehh » 08 авг 2009 15:28

THE G.A.M.E написа:За мен лично.....кофти жребий ! Не казвам лош, ужасен или нещо подобно....но си е кофти, защото тия унгарци са кофти, също както Жилина и Бате ! Предчувствам, че няма да "стане мач", просто тези също както и Баку, както и миналогодишните ни съперници, няма да се надиграват......ще пада яко "кюскане" но пък какво.....като че ли, нашите май вече се понаучиха да противодействат, на такива отбори и начин на игра !

Според мен Баку и Дебрецени не си приличат, като игра.
Баку играе някакво подобие на футбол с много физика, докато унгарците използват всяка възможност за атаки и удари. Доста по-открит футбол практикуват.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Re: ИЛИАН ИЛИЕВ

Мнениеот ehh » 08 авг 2009 15:32

Вчера Илиан беше наистина много добре подготвил Берое, но много ме подразни, как веднага след мача започна да говори за съдията.
Егати манталитета. Още от 1-ви кръг се започва. А честно казано, аз не видях някакви грешки на главния съдия.
Последна промяна от ehh на 13 авг 2009 00:39, променено общо 1 път.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Re: Какво печели Батков от ЛЕВСКИ

Мнениеот pehopeho » 08 авг 2009 15:47

Има една поговорка "Като няма дъжд, берекет и на градушката!". Наистина Батков от всичките алтернативи може да е най-добър, но това не означава, че по принцип е най-добър! Означава, че другите са по-зле!!! Ако си посредствен, това ти е достатъчно, ако винаги искаш да вървиш напред и нагоре, търсиш по-добър вариант!
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

Върни се в “Архив”