Четири български отбора участват в евро турнири .
Несъобразяването с програмата на евро турнирите от страна на чиновниците изготвили програмата за БГ първенство води до излишно напрежение между клубове и фенове.
Типично по български започваме да се нападаме и обиждаме само защото някой в БФС не си е свършил работата за съжаление.
Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- santiliana
Re: ЛЕВСКИ ВЗИМА ИГРАЧ НА СПАРТАК ПЛОВДИВ
не, на братя Аргирови

Re: ОТЛОЖИХА ДЕРБИТО МЕЖДУ ЛЕВСКИ И ЛИТЕКС
Литекс
[/quote]
Не приятел!!!Тогава съдията беше виновен.[/quote]
Слабата игра беше в повече....както и срещу Черно море ...
Срещу Лески 50-50
[/quote]
Аз не помня от както е дошъл Л.Пендев ЦСКА да е играла слабо.Все нещо му пре4и.Все едно слушам Т.Лаф4ис

Не приятел!!!Тогава съдията беше виновен.[/quote]
Слабата игра беше в повече....както и срещу Черно море ...
Срещу Лески 50-50

Аз не помня от както е дошъл Л.Пендев ЦСКА да е играла слабо.Все нещо му пре4и.Все едно слушам Т.Лаф4ис
Re: Ще отидете ли утре на мач с БОТЕВ?
peterx написа:А мача ще го дават ли по някоя ТВ?
От 19,00 часа по Ринг.БГ така прочетох в Труд

Re: ЛЕВСКИ ВЗИМА ИГРАЧ НА СПАРТАК ПЛОВДИВ
Надявам се, че наистина е добър и го вземаме за да се наложи в отбора, а не за да бъде преотстъпван. Справка реализацията на почти всички големи надежди от собствената школа.
За влизане и достойно представяне в Шампионската лига е необходима качествена селекция. Не става само с истински левскари, които са дали много на отбора и са завинаги едни от нас. Както и с недоказали се или "били преди години".
За влизане и достойно представяне в Шампионската лига е необходима качествена селекция. Не става само с истински левскари, които са дали много на отбора и са завинаги едни от нас. Както и с недоказали се или "били преди години".
yasen_ov4arov написа:delpi написа:alive, добре, че ме светна по въпроса, защото цяла нощ не съм спал за да мисля кой е буфер и кой не...![]()
![]()
Имайки на предвид комплексарския ви характер и ниския ви интелект не се учудвам.Пълно с убитаци дето решили да избиват комплекси как тяхното фалшиво отборче ще бие отбора ,срещу който до 2001 Ботев има положителна голов разлика.Само да ви кажа дори и с 10 гола да ни биете и да си напълните селските душички това не променя факта ,че а срешнете някой отбор ала ПСВ ,а сте разбрали откъде извира мармалада.Пожелавам ви просто да не се объркате ,че щом сте били Ботев сте някаква супер сила,защото всеки път го правите този номер след като отпаднете от евротурнирите и заиграете само във фалшивото ни първенство
.
П.С:успех в Европа все пак.
Ти избиваш комплекси в момента. Аз се забавлявам с вас

И честно да ти кажа дори ми е трудно да Ви съжалявам!!!
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...
Re: Жребият на Левски
късмет , успех и клсиране в Шампионската лига на Левски !!
ТАТКО ИГОР ТОМАШИЧ
Българският национал и бивш футболист на Левски Игор Томашич вече е горд татко на момиченце. Младата госпожица проплака в ранните часове на днешния ден, в клиника в Тел Авив.
Съпругата на Игор – Ванеса, се чувства добре след раждането, а таткото – на седмото небе от щастие. Малката красавица се появи на бял свят в Израел, където двойката живее сега. Малката красавица тежи 3,435 кг и носи името Алегра.
Новият член на семейство Томашич идва след малко повече от година, след като двамата официално минаха под венчилото. Игор и Ванеса сключиха брак в края на месец юни 2008 година.
--- Пожелавам му е да е жива и здрава и да я радва с добра игра
Съпругата на Игор – Ванеса, се чувства добре след раждането, а таткото – на седмото небе от щастие. Малката красавица се появи на бял свят в Израел, където двойката живее сега. Малката красавица тежи 3,435 кг и носи името Алегра.
Новият член на семейство Томашич идва след малко повече от година, след като двамата официално минаха под венчилото. Игор и Ванеса сключиха брак в края на месец юни 2008 година.
--- Пожелавам му е да е жива и здрава и да я радва с добра игра

Определено ви вкарвахме доста респект,но това беше преди 10 години и повече...дано се върнат тези времена.А група има нужда от класическите отбори и големите публики.

- danchovalev
- Контакти: