ChelseaFUN написа:За Ливърпул аз ще я правя, даже съм я направил, само да свърши мача със Съндърланд и я пускам.
По-добре не я пускай толкова рано, че виждаш какво става в другата тема.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ChelseaFUN написа:За Ливърпул аз ще я правя, даже съм я направил, само да свърши мача със Съндърланд и я пускам.
Santiago Munezz написа:Абе Регъре,я ги успокой малко двете дрогирани фенчета на Ливърпул в темата за мача с коткитето бива комплекси бива ама това тяхното си е вече дебилщина
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:Santiago Munezz написа:Абе Регъре,я ги успокой малко двете дрогирани фенчета на Ливърпул в темата за мача с коткитето бива комплекси бива ама това тяхното си е вече дебилщина
Добра са сиАз малко ли ги разлайвам
Нека да пърхат, остана им една седмица живот
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
„Съдията Майк Дийн мисля, че беше фантастичен. Невероятно представяне, така че поздравления и за него. Поздравления и за Майк Райли (съдийският наблюдател – б.р.). Начинът, по който организираше решенията, беше изумителен. Изпълни поставените цели. Нямам какво повече да кажа”, заключи Моуриньо.
Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо е на мнение, че дузпата, с която неговият тим измъкна точката срещу Уест Бромич (2:2) е била чиста.
"Изгледах ситуацията два или три пъти и това бе чиста дузпа. Реферът направи много грешки по време на мача, но това решение не бе грешно.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта