Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Мнениеот ralka_levskarka » 17 апр 2014 00:16

rhaegar написа:
Три победи и загуба, като загубата е на 27.04. Deal? :mrgreen: :mrgreen:

No :mrgreen:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 17 апр 2014 00:17

ralka_levskarka написа:
rhaegar написа:

Скръндза :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 17 апр 2014 00:19

rhaegar написа:
ralka_levskarka написа:
rhaegar написа:

Аз го чакам 8 години, други - 24 8-)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 17 апр 2014 00:21

ralka_levskarka написа:
rhaegar написа:
ralka_levskarka написа:
rhaegar написа:

Аз го чакам 8 години, други - 24 8-)

Спокойно можете да почакате още десетина :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Ivanov_95
Контакти:

Мнениеот Ivanov_95 » 17 апр 2014 00:39

Време ни е за дубъл бе,кви са тия подаръци ? :mrgreen:

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 17 апр 2014 01:47

титлата ще се реши на Анфийлд, поне така изглежда към днешна дата, кой знае още какви изненади могат да се получат
но Ливърпул ще ги устройва равен резултат, докато за Челси само победа, мисля, че това е разковничето.
отбор, който играе за равен, обикновено губи, не казвам че Ливърпул ще излезат за равенство, но това почти винаги изиграва лоша шега на отбора.
Мисълта за равенство ще бъде в главите им, докато за нашите момчета победа или нищо!

Най-важния мач е следващия!

Потребителски аватар
Keyser Soze
Контакти:

Мнениеот Keyser Soze » 17 апр 2014 08:58

Ще бъде крайно любопитен уикенд. Съндърланд надиграваха Ман Сити в големи периоди от мача, като според мен това се дължеше на няколко фактора:
1. Липсата на Яя Туре и Силва. Тях като ги няма и в Ман Сити реално няма лидер. Агуеро може да се смята за такъв, но той не може да си върне формата заради контузиите.
2. Подценяване и психологическа затормозеност. Според мен Сити си помислиха, че с тоя ранен гол са си свършили работата и си изпатиха. От друга страна поражението от Ливърпул явно още не ги е пуснало. В защита продължават да си правят груби грешки - я на Демикелис, я на Харт, я на Компани, я на цялата им отбрана.
3. Много често отборите, които се борят за оставане надскачат възможностите си. Съндърланд според мен е много по-силен отбор от УБА, Фулъм, Вила и прочее и за мен беше необяснимо как е последен. Инстинктът за самосъхранение в този мач обаче беше видим и ако не беше тоя вратар, щяха да бият, при това съвсем заслужено.
4. Съндьрланд е просто крив съперник за Ман Сити и статистиката в последните години го доказва. Освен това черните котки имаха да си връщат заради глупаво загубения финал за Кепитъл Уан Къп.

Така че - keep calm преди мача ни с тях в събота. Радвам се, че Челси играе със Съндърланд преди мача на Ливърпул с Норич, защото при победа на нашие момчета, напрежението ще е изцяло при вечно неоправданите.

Сега е моментът да видим как Моуриньо ще разпредели силите на отбора предвид и участието ни в Шампионската лига. Последният път, когато реално се борехме за титла и трофея в Европа беше.... през първия му сезон в Челси 2004/2005. Едното го изпуснахме тогава, но пусти Призрачен гол, дано да няма повече такива :)

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 17 апр 2014 09:24

Слаб съм в прогнозите,но все пак смятам,че ще спечелим поне един трофей!Аз повече искам ШЛ!Предстои ни много емоционална седмица,в която може да направим важна крачка към някой от двата трофея,а може и да останем капо.Аз лично бях загубил всякакви надежди за титла,че дори и за ШЛ след загубите от Палас и ПСЖ,но ни се отвори голям шанс и за двете!Но първо да мине мача с "черните котки" !
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 17 апр 2014 10:18

Keyser Soze написа:Сега е моментът да видим как Моуриньо ще разпредели силите на отбора предвид и участието ни в Шампионската лига. Последният път, когато реално се борехме за титла и трофея в Европа беше.... през първия му сезон в Челси 2004/2005. Едното го изпуснахме тогава, но пусти Призрачен гол, дано да няма повече такива :)

Ще си позволя да те поправя.Последният път,когато се борехме и за титлата,и за Шампионската лига,беше преди 6 години и накрая загубихме и двете - титлата за малко да я загубим по голова разлика(В последният кръг се издънихме у дома,но дори да бяхме били,нямаше да се промени нищо.Ако не се лъжа Тотнъм ни изравниха в края за онова 4:4 и загубихме 2 скъпоценни точки,както и Юнайтед се добраха до равенство в края в един от последните си мачове.),а ШЛ-то всички помним как :evil: Сезонът подозрително напомня на онзи,само че тогава нямахме Моуриньо,а Юнайтед имаха САФ и една камара звезди.Да се надяваме на коренно различна развръзка :oops:
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 17 апр 2014 10:25

Интересното е, че Пуул може да ги устроят 2 равни в следващите 2 мача.

Поне що се отнася до битката им с нас... При едно такова развитие, при положение че си вземем резонните 3 т. от "Котките", ще сме с равен брой точки, но хората имат чудовищна Г.Р.

Аз точно и за това в началото на сезона опявах заради пестеливоста ни, след като отбележехме 1-2 гола.
Докато Г.Р. има предимство във "Висшата Лига", трябва да правим всичко възможно да унищожаваме всеки с големи резултати, когато ни се отдаде възможност.

Сити разбира се, все още са фактор.
Но предполагам, че те ще се издънят поне още веднъж, и това ще е краят за тях.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Върни се в “Архив”