Убийства и размирици в Катуница!Протест в 20:00ч

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ShooterMan
Контакти:

Re: Убийства и размирици в Катуница!Протест в 20:00ч

Мнениеот ShooterMan » 28 сеп 2011 01:58

Парадокса е,че когато ТИМ решат да изселят мангалите същите милиционери от тази вечер ще бъдат там,камери отново няма да има разбира се,но...за отрицателно време ще се разправят с онези с брадвите и коловете,ама за нула време от Максуда няма да остане и една кирпичена къщурка и един читав манго...А Хелзинските комитети ще ръкопляскат в удивление,дори може да пишат как манговците ги пращат в някой луксозен устроен район,може и да пуснат ТВ репортаж с някакви сглобяеми къщурки и ухилени до уши мангали...Това е то,още в зората на БКП демокрацията кючека го възпя "За милиони няма закони,за кокошка-няма прошка".Много ми се ще да хвръкне Кировата глава на изборите,но както казахме-това което стана тази вечер беше потулено умело.Може след 1-2 дни да излязат снимки,да се поразчуе за побоя,че то дори имаше бронетранспортьори по улиците :mrgreen: ....но цялата България и дори половината Варна са в мъгла за размерите на събитието.А червените бабички и ГЕРБ подлогите вече са готови да пуснат за Киро,както и мангалите разбира се,Киро е несменяем,няма какво да се лъжем,ще направи минимим 16 години като кмет с 4-тия си мандат!Какво безобразие а?Има ли такова нещо - 16 години без смяна да управлява,като някакъв диктатор,че той повече от Хрушчов в СССР управялва,повече от Брежнев :lol:

ПС:А за зависимостта на Варна от ТИМ...тя отдавна не е толкова силова,колкото икономическа.Джиповете с кончето дето сновяха навремето сега я мине 1 на 7 дена,я не и я го видиш,я не...Но ако погледнеш икономиката...всеки 3-ти работи и получава заплата от тях или семейството му се издържа пак от заплата в ТИМ.Общинския съвет е техен,както и кмета.Шефката на градоустройството ли там как му викат...абе тая дето бие печатите ако искаш да направиш бутка за вестници се казва Николаева,жената на Николаев от ТИМ...дори и вестникар да станеш-пак там се иска добро :roll:.

ПС2:Всеки има своите лични мотиви за протеста,аз имам моите.Моите са срещу политическата мафия в България,защото тя създаде явлението безнаказан нагъл мангал,тя създаде явлението междукласова омраза в страната.Тя,политмафията създаде мутрите и взема пари от тях,тя ги протекционира и им позволява да укриват данъци.Ако политиците бяха честни хора мутрите и бандитите с всичките им милиони щяха да изглеждат като един Ходорковски с раирани пижами(макар,че примера е лош,но искам да кажа,че ако държавата иска да смачка някой,той и 100 000 000 000 да има нищо няма да направи)...
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 28 сеп 2011 01:59

Чета сега,че МВР отчита запазване на обществения ред...Като чета разказите на хора от София,Пловдив и Варна стигам до извода,че той няма как да бъде опазен,след като са извършвани масови побои,неоправдани арести,заплахи и обиди от страна на милиционерите.Няма как да опазят нещо,което самите те нарушават масово.Хулиганите в случая са с униформи.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 28 сеп 2011 02:01

MORSKI написа:
megan fox написа:Ти луд ли си бе? Не говори глупости! Протеста не е срещу ТИМ! А срещу магалите, а утре вече и срещу полицейският произвол!

Не си прав! Протестът ти лично го приемаш срещ мангалите... Аз също не мога да ги трая, но по-важното е да спрем това, че ни се подиграват всички! Лично моя протест е срещу всички престъпници, включително трибуквието!

Не, за мен протеста не бе само срещу циганите, и срещу управниците, че ги защитават, че аз ако не си платя тока 1 месец и на вторият ще дойдат и ще ми го отрежат, а мангалите не плащат с години! Едно българче в училище за отличен успех получава стипендия някви 25-30 мижави лева, едно цигане за отличен успех получава 75 лева!!! Всеки път, когато решиш да изкажеш мнението си на глас срещу циганите - това е дискриминация, а когато ромите бълват глупости от рода на "Смърт за вас" - това е нещо нормално и никой нищо не им казва! - аз протестирам срещу всичко това и срещу всички останали несправеливости от този тип, но за това вината изобщо, ама изобщо не е ТИМ! А на ония лайнари в парламента в София!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 28 сеп 2011 02:02

Не че ги защитавам,но ако някой ми каже и ми посочи,кой друг в тази държава е в състояние да изгони или премести циганите от Максуда,ще го призная ;)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 28 сеп 2011 02:03

megan fox написа:
za nas e toj religiq написа:
По добре спри да пишеш че не ми се занимава с такива като теб :shock: Няма да ближеш задниците на едни , за сметка на други :twisted: С какво ТИМ са по различни от мангала Киро :?: И защо някой трябва да се съобразява с тях , а не те с държавата и хората във Варна :?: :?: :?:

Първо не им ближа задниците, второ не ми се налага! Човек не може да избира роднините си :!: :!: :!:

С какво ТИМ са по-различни? О да, навремето те тръгнаха силово и се занимаваха с всичко незаконно, което можеш да се сетиш, но отдавна си изпраха парите с десетките казина и ги изкараха наяве. Сега ТИМ дават работа, т.е. заплати, т.е. храна и покрив над главите на 50 000 варненски семейства! Ето с това ТИМ са по-различни от останалите. Че вече всички сме много зависими от тях!

И да, ТИМ са държава в държавата - ФАКТ, но да са дошли точно на теб лично да ти пречат с нещо? Да те притесняват? Едва ли! Прекалено си дребен, за да им пречиш с каквото и да е било, че да си им интересен и да се занимават с теб.

Не ми пиши глупости ! Значи печелиш пари на чужд гръб с всички всевъзможни незаконни методи , после ги изпираш и вече си чист така ли ? И не излизай с номера че съм прекалено дребен за да се занимават с мен !!! Точно с мен са се занимавали ! И то не в далечно минало , а миналото лято! И не защото съм крал от тях , дори не съм и близо до Варна !!!! Намирам се в другия край на черноморието и се занимавах с търговия на валута !!! Е вече не се , благодарение на тях :evil: Просто не можеш да си дребен и да развиваш дейност без тяхно позволение или протекция !!! Така че те точно с тия дребните се занимават , нали не мислиш че ще идат при Тумпаров да му искат казината ? Или пък да вземат на Брендо чейнчовете ???

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 28 сеп 2011 02:06

megan fox написа:

Ти луд ли си бе? Не говори глупости! Протеста не е срещу ТИМ! А срещу мангалите, а утре вече и срещу полицейският произвол!

Ти си лудия и не си разбрал за какво протестираме и ходим да ни бият ушевите......... точно заради такива дерибеи като ТИМ и всички други, които са над закона... като гледам как им се дивеше, че те са толкова големи, нямам думи :roll:
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 28 сеп 2011 02:07

boyoto написа:Не си прав!

управляващите трябва да покажат воля да се преборят с корупцията в България – проблем, който две години след началото на мандата на настоящия кабинет накара Европа да ни хлопне вратата за Шенгенското споразумение. Това е истинският проблем, който е в основата на гражданското недоволство. А ТИМ е равно на корупция!

И само ТИМ дават пати и никой друг, така ли? Нека те питам нещо, о гсподин антикорупция (Не те знам дали имаш книжка и кола, но допускам, че имаш): Когато те спрат катаджиите за нарушение (примерно привишена скорост) никога ли не си им давал 20-30 кинта, за да те пуснат? ;) Едва ли не си! Нима това не е корупция? Или важното е да лаем срещу другите, ама когато ножа опре в нашият кокъл веднага се чудим накого да бутнем кинти, за да минем метър... - е това не е ли корупция?!

Така че стига глупости!

И не напоследно място... за да има корупция... освен ВЗИМАЩИ ПАРИ, ТРЯБВА ДА ИМА И ДАВАЩИ ПАРИ!!! Без да има кой да дава корупция няма да има! А не ми казвай, че ТИМ са единствените в цяла България, които бутат кинти, когато им се наложи? И в интерес на истината ТИМ вече са с толкова силни позиции, че не им се налага да бутат кинти, на когото и да е било! Те си напрвиха тяхна партия - "Нашият град" - (името казва всичко, а?) и половината общински съветници са техни, от тази партия! А важните решения, от които имат нужда ТИМ, за да им върви бизнеса (като продажбата на десетки декари от Морската градина на безценица) става с решение на общинският съвет, а не на кмета! Така че ТИМ отдавна си оплетоха кошницата, за да не им се налага да дават кинти! Други са галфоните, които плащат за кво ли не, като Марешки, като Петя Славова и тн... - това са истинските паразити във Варна!

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 28 сеп 2011 02:08

Alex написа:
megan fox написа:

Ти луд ли си бе? Не говори глупости! Протеста не е срещу ТИМ! А срещу мангалите, а утре вече и срещу полицейският произвол!

Ти си лудия и не си разбрал за какво протестираме и ходим да ни бият ушевите......... точно заради такива дерибеи като ТИМ и всички други, които са над закона... като гледам как им се дивеше, че те са толкова големи, нямам думи :roll:

На мен не ми се налага, да им се дивя! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Не е моя вината, че Марин Митев 8 години е седял на един чин с баща ми и че Марин ми е кръстник! Остава и да съм против ТИМ! :lol: :lol: :lol:

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 28 сеп 2011 02:11

CTAHKO написа:Не че ги защитавам,но ако някой ми каже и ми посочи,кой друг в тази държава е в състояние да изгони или премести циганите от Максуда,ще го призная ;)

Те да ги изгонят-целия град ще ги поздрави...ама не виждам развитие :!:.Кмета и баш-милиционерина Димитров са марионетки на ТИМ,така,че тоя побой не се и съмнявай е одобрен дори с мълчаливото им съгласие.Просто е абсурдно Киро пияндето да вземе каквото и да е решение без да се консултира по телефона с господарите си.А Марешки...хахахаха,този господинчо стартира бизнеса си с 3 млн. заем(не знам цифрата дали е точно толкова) от ТИМ и до днес е тяхна креатура.

ПС:Много уваб Кръсник имаш...но го кани на чай и кекс в неделя,че като му искаш услуга да не те гълчи като Бонасера :mrgreen:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 28 сеп 2011 02:11

CTAHKO написа:Не че ги защитавам,но ако някой ми каже и ми посочи,кой друг в тази държава е в състояние да изгони или премести циганите от Максуда,ще го призная ;)

Никой друг, само ТИМ! И дори и те ще се озорят. Но да видим след като ни отърват от тая сган, тия дето сега ги плюят... дали и тогава ще ги плюят, или ще са им безкрайно благодарни?

Върни се в “Архив”