1914.1902 написа:Red_Neck написа:Очаквам Мадрид и Сити да направят зрелище с над 3.5 гола.
Бенца ще шие яко![]()
![]()
Винисиус ли ще му подава?![]()
Не,... Марсело
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
1914.1902 написа:Red_Neck написа:Очаквам Мадрид и Сити да направят зрелище с над 3.5 гола.
Бенца ще шие яко![]()
![]()
daduradam написа:Феновете на Барса са в шок, да подкрепят своя идол, или да се надяват да няма английски отбори на 1/4 финалите![]()
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
kingofpop написа:smoothc написа:Челси ще вкарат минимум 2 гола тази вечер, както искайте ме разбирайте. Усеща се... във въздуха просто, че Франк Лампард знае как да победи Байерн.
![]()
![]()
![]()
![]()
мисля, че си на тежки наркотици
очаквам безпроблемен мач за Байерн и хикс в нашия мач![]()
![]()
Red_Neck написа:1914.1902 написа:Red_Neck написа:Очаквам Мадрид и Сити да направят зрелище с над 3.5 гола.
Бенца ще шие яко![]()
![]()
Не,... Марсело
drvasko98 написа:kingofpop написа:smoothc написа:Челси ще вкарат минимум 2 гола тази вечер, както искайте ме разбирайте. Усеща се... във въздуха просто, че Франк Лампард знае как да победи Байерн.
![]()
![]()
![]()
![]()
мисля, че си на тежки наркотици
очаквам безпроблемен мач за Байерн и хикс в нашия мач![]()
![]()
Разликата между експерта и лаика

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
smoothc написа:Жестоко се надценяваш, ако мислиш че мнението ти би имало каквото и да е отношение към настроението ми.
А, значи го играеш непукист, ок...
Ако бях написал, че Челси ще паднат(с разлика) - реакцията ти щеше да "какви ги дрънкаш"
Като напиша суперлативна прогноза, която в крайна сметка не се случи - същата работа, само че и с нотка ирония.
Малко двойни стандарти прилагаш, ама карай, не ми пука особено, всеки с проблемите на любимия си отбор.поне малко обосновано
Падерборн онзи ден вкараха 2 гола като гост на Байерн, предполагам си разбрал. Нелогично ли е да мисля, че Челси не само че може да повтори упражнението, но и дори да го надвиши, особено у дома?
p.s.
Вече ще прогнозирам само Х-ве на Челси, поне да е дюшеш работата.
XI del Real Madrid: Courtois, Carvajal, Sergio Ramos, Varane, Mendy, Casemiro, Valverde, Modric, Isco, Vinícius Jr. y Benzema.
XI del Man City: Ederson. Walker, Laporte, Otamendi, Mendy, Rodrigo, Gundogan, Mahrez, De Bruyne, Bernardo y G Jesus.
Lyon XI: Lopes, Marçal, Marcelo, Denayer, Dubois, Tousart, Guimaraes, Aouar, Cornet, Ekambi, Dembele
Juventus XI: Szczesny, Danilo, Bonucci, De Ligt, Alex Sandro, Bentancur, Pjanic, Rabiot, Cuadrado, Dybala, Cristiano Ronaldo.
Nilim написа:smoothc написа:Жестоко се надценяваш, ако мислиш че мнението ти би имало каквото и да е отношение към настроението ми.
А, значи го играеш непукист, ок...
Ако бях написал, че Челси ще паднат(с разлика) - реакцията ти щеше да "какви ги дрънкаш"
Като напиша суперлативна прогноза, която в крайна сметка не се случи - същата работа, само че и с нотка ирония.
Малко двойни стандарти прилагаш, ама карай, не ми пука особено, всеки с проблемите на любимия си отбор.поне малко обосновано
Падерборн онзи ден вкараха 2 гола като гост на Байерн, предполагам си разбрал. Нелогично ли е да мисля, че Челси не само че може да повтори упражнението, но и дори да го надвиши, особено у дома?
p.s.
Вече ще прогнозирам само Х-ве на Челси, поне да е дюшеш работата.
Ирония е защото се правиш на анализатор, нерядко вадиш някакви статистики, умозаключения и накрая...:D
За него не знам, мен винаги ме заблавлява да ти чета коментарите, особено като започнеш с хипотетичните точки на Ман Юн ако не били вратаря и другия и с Късмета на Ливърпул.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта