Шампионска лига (2019-20)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: Шампионска лига (2019-20)

Мнениеот Red_Neck » 26 фев 2020 18:46

1914.1902 написа:
Red_Neck написа:Очаквам Мадрид и Сити да направят зрелище с над 3.5 гола.
Бенца ще шие яко :) :) :)

Винисиус ли ще му подава? :lol: :lol:

Не,... Марсело :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
insaneboy1
Контакти:

Мнениеот insaneboy1 » 26 фев 2020 18:57

Марсело едва ли ще играе. Ще има няколко Мендита на терена тая вечер вероятно.
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 26 фев 2020 19:39

daduradam написа:Феновете на Барса са в шок, да подкрепят своя идол, или да се надяват да няма английски отбори на 1/4 финалите :lol: :lol:

На никой не му пука за мнението на феновете на Барса, най-малко на екипите на двата клуба

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 26 фев 2020 19:43

имам усещането, че Сити ще бият с 2-3 гола и после ще слушам 2 седмици колко велика е Висшата лига :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: дано не съм прав...
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 26 фев 2020 19:44

kingofpop написа:
smoothc написа:Челси ще вкарат минимум 2 гола тази вечер, както искайте ме разбирайте. Усеща се... във въздуха просто, че Франк Лампард знае как да победи Байерн.

:lol: :lol: :lol: :lol:

мисля, че си на тежки наркотици

очаквам безпроблемен мач за Байерн и хикс в нашия мач :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Разликата между експерта и лаика

На линия
Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 26 фев 2020 19:46

Red_Neck написа:
1914.1902 написа:
Red_Neck написа:Очаквам Мадрид и Сити да направят зрелище с над 3.5 гола.
Бенца ще шие яко :) :) :)

Винисиус ли ще му подава? :lol: :lol:

Не,... Марсело :)

Мани, не пиши такива неща, че ако Марсело е титуляр, той хубаво ще подава, ама за колкото гола подаде, двойно толкова ще ни нашият през неговата зона.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 26 фев 2020 20:03

drvasko98 написа:
kingofpop написа:
smoothc написа:Челси ще вкарат минимум 2 гола тази вечер, както искайте ме разбирайте. Усеща се... във въздуха просто, че Франк Лампард знае как да победи Байерн.

:lol: :lol: :lol: :lol:

мисля, че си на тежки наркотици

очаквам безпроблемен мач за Байерн и хикс в нашия мач :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Разликата между експерта и лаика

Изображение

Ще ловя ли тука :mrgreen: нямам търпение ако стане феновете на Пул да почнат да се карат по между си и реалиста да цъфне, направо ще свърша от кеф :mrgreen:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Nilim

Мнениеот Nilim » 26 фев 2020 20:46

smoothc написа:
Жестоко се надценяваш, ако мислиш че мнението ти би имало каквото и да е отношение към настроението ми.

А, значи го играеш непукист, ок...
Ако бях написал, че Челси ще паднат(с разлика) - реакцията ти щеше да " :lol: какви ги дрънкаш"
Като напиша суперлативна прогноза, която в крайна сметка не се случи - същата работа, само че и с нотка ирония.
Малко двойни стандарти прилагаш, ама карай, не ми пука особено, всеки с проблемите на любимия си отбор.

поне малко обосновано

Падерборн онзи ден вкараха 2 гола като гост на Байерн, предполагам си разбрал. Нелогично ли е да мисля, че Челси не само че може да повтори упражнението, но и дори да го надвиши, особено у дома?

p.s.
Вече ще прогнозирам само Х-ве на Челси, поне да е дюшеш работата.

Ирония е защото се правиш на анализатор, нерядко вадиш някакви статистики, умозаключения и накрая...:D

За него не знам, мен винаги ме заблавлява да ти чета коментарите, особено като започнеш с хипотетичните точки на Ман Юн ако не били вратаря и другия и с Късмета на Ливърпул.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 26 фев 2020 20:53

XI del Real Madrid: Courtois, Carvajal, Sergio Ramos, Varane, Mendy, Casemiro, Valverde, Modric, Isco, Vinícius Jr. y Benzema.

XI del Man City: Ederson. Walker, Laporte, Otamendi, Mendy, Rodrigo, Gundogan, Mahrez, De Bruyne, Bernardo y G Jesus.

Lyon XI: Lopes, Marçal, Marcelo, Denayer, Dubois, Tousart, Guimaraes, Aouar, Cornet, Ekambi, Dembele

Juventus XI: Szczesny, Danilo, Bonucci, De Ligt, Alex Sandro, Bentancur, Pjanic, Rabiot, Cuadrado, Dybala, Cristiano Ronaldo.

Потребителски аватар
rmfan5
Контакти:

Мнениеот rmfan5 » 26 фев 2020 21:17

Nilim написа:
smoothc написа:
Жестоко се надценяваш, ако мислиш че мнението ти би имало каквото и да е отношение към настроението ми.

А, значи го играеш непукист, ок...
Ако бях написал, че Челси ще паднат(с разлика) - реакцията ти щеше да " :lol: какви ги дрънкаш"
Като напиша суперлативна прогноза, която в крайна сметка не се случи - същата работа, само че и с нотка ирония.
Малко двойни стандарти прилагаш, ама карай, не ми пука особено, всеки с проблемите на любимия си отбор.

поне малко обосновано

Падерборн онзи ден вкараха 2 гола като гост на Байерн, предполагам си разбрал. Нелогично ли е да мисля, че Челси не само че може да повтори упражнението, но и дори да го надвиши, особено у дома?

p.s.
Вече ще прогнозирам само Х-ве на Челси, поне да е дюшеш работата.

Ирония е защото се правиш на анализатор, нерядко вадиш някакви статистики, умозаключения и накрая...:D

За него не знам, мен винаги ме заблавлява да ти чета коментарите, особено като започнеш с хипотетичните точки на Ман Юн ако не били вратаря и другия и с Късмета на Ливърпул.

Отскоро си,ако се разровиш назад може и да намериш темимте в които smooth на 1/8 финалите определяше Ман.Ютд като ментални финалисти в ШЛ,тези писания също бяха много култови.
Поне е културен и забавлява човека.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Архив”