Левски: Селекция и лятна подготовка 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Re: Селекция и лятна подготовка 2013

Мнениеот СВОБОДЕН » 16 авг 2013 14:35

Йоканович да спре да мрънка или да си заминава. Не е единствения треньор на света. Милиев едно време Мъри го взе в Левски. Хайде Мъри да е взел някой и да не е ставал. Няма. Има такива които бяха провалени от "треньори" след него. Сега разбирам защо първото име на треньор което спомена Наско беше на Мъри. Защото ако сега имаше онзи подръчен материал от който Мъри направи големия ни отбор, то много се съмнявам, че мрънкащия Йока би постигнал и половината от онези успехи.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 16 авг 2013 14:35

Вместо да се пробваме с Кавдански,ние връщаме Милиев.Има една приказка - със стари курви нов бардак не се прави!
Гледам сте засегнали темата за Арс - наистина има качества и нямам идея защо го разкарахме толкова бързо,но явно не е бил удобен на някого.Вкара два пъти с/у Търнава,измъкна ни един мач с Локо Плд,въобще когато му се създаваха възможности,не пропускаше.Да,бавен е и не може сам да си създаде такива,но в България не е и нужно,стига ни да вкарва,когато трябва.Още повече,че и го държахме резерва :shock: Каквото и да си говорим,сме тотална смехория :oops:
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 16 авг 2013 14:38

drvasko98 написа:Опасявам се, че ще е много по-скоро. Днешното му интервю е предупреждение.

Нищо страшно не станало, човека просто си каза, че селекцията много се бави (което го виждаме всички) и е съгласен решенията на ръководството да се отървем от ненужните

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 16 авг 2013 14:43

Лудогорец плащат пари за играч от Холандия ние връщаме доказано куция Данчо бушона. Е после да не се чудите що няма сме шампиони що няма да вземем купата и що догодина лятото ще се повторят Сараево и Иртиш.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
darakchiev_77
Контакти:

Мнениеот darakchiev_77 » 16 авг 2013 14:43

На мача с Ботев Йоканович в публиката ми напомни на Н.Костов,
когато гледаше първия си мач, май беше с Локо. И сега ми се струва,
че и той толкова ще изкара на Герена.
В едно от първите си интервюта Йока беше казал, че Тонев му се е
обадил а не Сираков. Това ме навява на мисълта, че Сирака може и
да не е бил много съгласен с избора на треньор. А пък ако е така той
ще си постигне своето рано или късно.
За Милиев съм потресен.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 16 авг 2013 14:45

Neron написа:Лудогорец плащат пари за играч от Холандия ние връщаме доказано куция Данчо бушона. Е после да не се чудите що няма сме шампиони що няма да вземем купата и що догодина лятото ще се повторят Сараево и Иртиш.

То както е тръгнало може и да не стигнете до Сараево или Иртиш.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 16 авг 2013 14:48

тои не е само милиев дарвара още един класен защитник трябва да же двама ще доидат ли вобще някои нещо знае ли колеги :)

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 16 авг 2013 14:49

Neron написа:Лудогорец плащат пари за играч от Холандия ние връщаме доказано куция Данчо бушона. Е после да не се чудите що няма сме шампиони що няма да вземем купата и що догодина лятото ще се повторят Сараево и Иртиш.

Идваш в Левски даваш пари на Баждека за селекция и готово всички излезнаха и признах пари НЯМАА.

Ако семейният бюджет е 2000лв. от къде ще намериш пари, а разходите ти са 4000лв. , на месец няа ли да се опиташ да ги намалиш, логично останалите от семейството трябва да се съобразяват тези 2000лв.
Даругият Вариант е да сме като ЦСКА и да взимаме всякакви като правим сметка да ги връщаме никога. Или като правителството ни, да теглим заем за себе си, който няма да връщаме ние, а целият народ.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 16 авг 2013 14:49

Момчета, гледам, че стана сериозна дискусия и викам да ви питам някои неща за Левски - може и да знаете...
1.Кой дава парите? И колко дава?
2.Има ли пари за сектора?
3.Защо се бута здрава трибуна от стадион, който има лиценз за ЕКТ, при положение, че няма пари за играчи?
4.Защо ние взимаме Менди без пари, а вие спите, при положение, че сте далече по-добре финансово? ( сравнен с Милиев, Менди е като Тиаги Силва :mrgreen: )

Общо взето, това са най-важните въпроси, на които трябва да се отговори. При нас е ясно - няма 2 лева, а и да се появят - със Сашо Апашо в играта бързо-бързо ще изчезнат :mrgreen: . И последно, да знаете, тоя египтянина е по-добре да не го взимате - такова клипче има и Ревсон :mrgreen: . ЦСКА искаше да взима някакъв Абутрика от там, ама оня струва 2 милиона и кусур евро :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 16 авг 2013 14:51

milen.hristov написа:
drvasko98 написа:Опасявам се, че ще е много по-скоро. Днешното му интервю е предупреждение.

Нищо страшно не станало, човека просто си каза, че селекцията много се бави (което го виждаме всички) и е съгласен решенията на ръководството да се отървем от ненужните

:lol:

- Приказките, че имаме време не са истина - нямаме време.
- Искам да се изпълнят нещата, които говорихме.
- Откакто съм тук гледах много играчи. Харесах някои от тях, други предложих. Но до този момент нито тези, които харесах, нито тези, които предложих, са тук. Имаме нула играчи.
- За Путинчанин бе решено, че не става. Аз не съм съгласен.
- В момента никой не прави никакви стъпки напред, което рефлектира върху мен и клуба.

Хайде опитай пак да пробуташ версията, че всичко е ток и жици. Чак толкова малоумен не съм.

Върни се в “Архив”