Много пъти съм разяснявал този вариант, даже още в самото начало трябваше да минем на него , а не да си губят времето с тези бандити.
Няма нужда да се взима .ничий лиценз.Емо Димитров прехвърля акциите на Чавдар на Възраждане и готово.Името може да го сменим след края на сезона , май сега нямаме право.Старото ЦСКА си доиграва сезона с юношите или там с който е останал защото си има лиценз за този сезон и никой не може да го барне. За новия сезон най- вероятно няма да получи лиценз и отива във В група, а новото Чавдар- ЦСКА влиза в А / стига да се класира/.Още от сега трябва да се подберат футболистите от старото ЦСКА, които ще са необходими. Те могат на секундата да разтрогнат защото имат да взимат по три заплати и едва ли точно сега ще им ги изплатят.Единствено губим концесията и коефицента, но пък всички борчове и дела изчезват. Концесията ще я вземат от Титан защото няма да си изпълнят инвестиционната програма и новото ЦСКА спокойно може да кандидатства за нея и с малко помощ отгоре да ея получи.
Това е накратко най- прекия път за излизане от ситуацията. Няма Вгрупи ,наказания от УЕФА всичко започва на чисто. Естествено за целта Възраждане трябва да ни осигурят обещаните 5 млн лв минимум иначе ставаме като Етър примерно- асансьор между А и Б.
Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Няма сделка между ''ЦСКА Възраждане'' и Титан
Може би си прав, всъщност подобен вариант сме коментирали преди доста време. Но изглежда някак прекалено лесно, със сигурност има препьни камъчета в схемата. И пак остава въпросът-има ли потенциал Възраждане за тази мисия?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
Всеки един горд и достоен ццесекар в този момент ще си признае и ще желае неговия отбор да изтърпи наказанието си и да започне на чисто от аматьорския футбол. Горд съм с Ботев, гордея се че съм ботевист, защото ние наистина обичаме отбора си и го следвахме навсякъде. Така е и с всеки европейски отбор сполетяла го тази съдба. Но не е така положението в ЦСКА. Там умират от страх да си понесат последствията като мъже, умират от страх да не ги изхвърлят от профи футбола ни, затова търсят всякакъв друг вариант но не и достойния. Страх ги е защото и те самите разбират че не обичат ЦСКА, а обичат купите, титлите и фукането от тях. Без тях си мислят че са кръгла нула, ама не разбират че и сага са такива. Най-много се страхуват обаче от факта че в аматьорския футбол те ще останат една шепичка и ще се претопят. Така ще стане като не си обичате отбора!
Вижте какво ви казва момчето от Пловдив! Той не е говедо и не може да го вините в пристрастия! Но има и друго-ние с тях имаме вражда от години-но в рамките на нормалното! Има и омраза дори-но спортна! Но на последния мач на Герена дойдона 11 000, близо 3 000 от тях! И много от нас отидоха на този мач не толкова за спортно-техническата част, но от уважение към тяхната публика и това, което направиха! Те ни мразят, но нито веднъж не викнаха КЗЛ! Друг въпрос е, че който не е гледал мача, много е загубил-върна ни в романтиката на ония времена, когато не всичко беше пари, злоба и черна страст! Който може да разбере-да разбира!
За да ви уважавам трябва да извървите пътя на -Ботев.Това искат всички фенове подкрепящи не софийските отбори. Стига двоен стандарт 

Ето я нашата купа-http://hellp.net/wp-content/uploads/2012/12/Cvetan_Vasilev_s_Botev.jpg
Точно пък те ще ми се дават за пример- Металик Сопот. Що не отидоха в окръжните групи да се пречистват? Достатъчно сме наказани с боклуците четири години. Това , че Ботев са тъпаци, ма не съвсем щото все пак заграбиха лиценза на Металик и народната пара на Цецо Василев и сега ми се правят на света вода ненапита.
Пак може да започнем начисто и то от професионалния футбол. Какъв е смисъла да се размотаваме по окръжните групи, защото законно от В група не можем да започнем. Само , че това болшинството лумпени които пишат тука не го знаят. Чисто нов клуб според наредбата трябва да почне най- отдолу и така всяка година да се класира за следващото ниво . Значи по тази схема на петата година сме в А група.
Не , благодаря!
Пак може да започнем начисто и то от професионалния футбол. Какъв е смисъла да се размотаваме по окръжните групи, защото законно от В група не можем да започнем. Само , че това болшинството лумпени които пишат тука не го знаят. Чисто нов клуб според наредбата трябва да почне най- отдолу и така всяка година да се класира за следващото ниво . Значи по тази схема на петата година сме в А група.
Не , благодаря!
onegavon написа:Точно пък те ще ми се дават за пример- Боталик Сопот. Що не отидоха в окръжните групи да се пречистват? Достатъчно сме наказани с боклуците четири години. Това , че Ботев са тъпаци, ма не съвсем щото все пак заграбиха лиценза на Металик и народната пара на Цецо Василев и сега ми се правят на света вода ненапита.
Не , благодаря!
Как ще започнете начисто, като това вече няма да е ЦСКА от 1948-а, а съвсем друг отбор?Нито Възрожденците, нито Етрополе имат някакви права върху името и историята..нито пък могат да имат претенции за стадиона и базата.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
onegavon написа:Точно пък те ще ми се дават за пример- Боталик Сопот. Що не отидоха в окръжните групи да се пречистват? Достатъчно сме наказани с боклуците четири години. Това , че Ботев са тъпаци, ма не съвсем щото все пак заграбиха лиценза на Металик и народната пара на Цецо Василев и сега ми се правят на света вода ненапита.
Не , благодаря!
Съжалявам, но май не сте в позиция да диктувате условия и да избирате...Такива са реалностите, освен ако не стане чудо! Всъщност според хора при вас, нещата са далеч по-страшни от изкарваното в момента. Тези хора преди близо година говореха за А окръжна, но нейсе... Ами не знам-оправяйте се!
Кашчей написа:onegavon написа:Точно пък те ще ми се дават за пример- Боталик Сопот. Що не отидоха в окръжните групи да се пречистват? Достатъчно сме наказани с боклуците четири години. Това , че Ботев са тъпаци, ма не съвсем щото все пак заграбиха лиценза на Металик и народната пара на Цецо Василев и сега ми се правят на света вода ненапита.
Не , благодаря!
Как ще започнете начисто, като това вече няма да е ЦСКА от 1948-а, а съвсем друг отбор?Нито Възрожденците, нито Етрополе имат някакви права върху името и историята..нито пък могат да имат претенции за стадиона и базата.
кои ти каза ве базата и стадиона са държавни така че всеки спортен клуб може може да иска но варянт флит няма да има кво сте седнали да плачете Бощков имаше над 70 милиона вътрешен дълг митал и тои толкова кво ви чудно в левски да не мислите че по малко а цветан василев сега как дава пари на ботев така в бг несе продава отбор продават се дългове
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.
Re: Официално: ЦСКА пред фалит!
danko_sot написа:100 години 100 написа:danko_sot написа:Ами нещата отиват към "В" група или в най-добрия случай "Б". Аз когато виках " Вън боклуците от ЦСКА" и исках всички фенове да се обединим и да изгоним Титаните, тук беше пълно с фенове, които подкрепяха Титан. Всички сме виновни, но за такива фенове на червения отбор просто ми е жал
Няма как да играете в Б!
Можем да вземем лиценза на Чавдар Етрополе
Да така е можете но вече няма да имате нищо общо с ЦСКА ако ще да се каза ЦСКА-2012 ЗАЩОТО ще сте с друг лиценз и ЦСКА 1948 отива в небитието момченце малко