Висша лига - сезон (2017-18)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Висша лига - сезон (2017-18)
100м и е ваш. На тоя пазар-толкова.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Размяна Бензема за Мората ме устройва.
Иначе не смятам, че Диего Коща сам може да направи даден отбор шампион. Не смятам, че има в света играч, който е способен на това. За въпросните титли на Челси най-голям принос имат треньорите- Моу и Конте.
Иначе не смятам, че Диего Коща сам може да направи даден отбор шампион. Не смятам, че има в света играч, който е способен на това. За въпросните титли на Челси най-голям принос имат треньорите- Моу и Конте.
"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV
„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.
„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.
-
- Контакти:
Аз съм най-големият фен на Жири - голям играч е!!! По-техничен нападател от него във ВЛ в момента няма, според мен
(което говори много за ВЛ)
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=pnh1O-TixbY[/youtube]
Деулуфелу(нямам идея как се пише) - никога не съм му бил фен, в Евертън си беше чист зрител често в мачовете, ще видим как ще пасне на Уотфорд

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=pnh1O-TixbY[/youtube]
Деулуфелу(нямам идея как се пише) - никога не съм му бил фен, в Евертън си беше чист зрител често в мачовете, ще видим как ще пасне на Уотфорд
- Furious_Monk
rhaegar написа:100м и е ваш. На тоя пазар-толкова.
Под наем за две години с поделена заплата плюс опция за изкупуване. По италиански...

Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
Tiberius написа:Размяна Бензема за Мората ме устройва.
А свирка от Грановская в добавка не искаш ли?

Естествено че не сам. Но той вкара решителните голове от положения, които преди него вкарваше Дрогба, а след него никой. Цялата тактическа постройка и на Моу и на Конте щеше да е безполезна, ако на върха нямаше някой като Диего, който да се сбори със защитниците и да вкара. Понякога и от нищото.

Furious_Monk написа:rhaegar написа:100м и е ваш. На тоя пазар-толкова.
Под наем за две години с поделена заплата плюс опция за изкупуване. По италиански...Марота би завидял на това предложение. Дон Корлеоне би потънал в земята от срам.
![]()
Това е някаква цигания стил Юве. Не одобрявам.

- Furious_Monk
С Коща всеки може, истинският майсторлък е да го направиш с Бензема. 
П.П
Италианците действат по модела "никой не одобрява да го прецакат, но все на някой трябва да се случи".

П.П
Италианците действат по модела "никой не одобрява да го прецакат, но все на някой трябва да се случи".

Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
Никой ли не иска алжирския жребец- Карим. 

"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV
Моура май ще стане картофче, при това за прилична цена, 25м паунда според BBC.

rhaegar написа:Tiberius написа:Размяна Бензема за Мората ме устройва.
А свирка от Грановская в добавка не искаш ли?Кон за кокошка ще сменяме.
Може ли от някоя по хубава

[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]