Isco написа:sunscres92 написа:Isco написа:Gary Shaw написа:Противните Реал Мадрид пак ще обират каймака на отборите от Англия като вземат и Де Хея , егати смешниците живеят на гърба на другите и пак са гола вода , треньори сменяват играчи гонят след 1 година
Ами като могат и като даден играч иска да дойде в Реал за какво да не го правят бе.Кой не би искал да играе в Реал,Барса или който и да е голям отбор.Всеки играч иска промяна след някоя друга година в даден отбор.
Това е политиката на отбора вас какво ви бърка толкова не знам.
Една поправка, всеки иска да играе с Роналдо и Меси, клубът не е чак толкова определящ. Но е и нормално, испанец е, защо да не се върне в родината си и то в едни от най-големите клубове в света.
Роналдо и Меси не са по големи от клубовете в който играят.Реал и Барса ги е имало преди тях и ще ги има и след тях.Според мен марката/името на даден отбор е ключова роля в всеки един трансфер почти във всеки ай да не е всеки.
Защото има доста наемници който отиват да някой отбор единствено за пари.
Не оспорвам, че нито Реал, нито Барса са зависими от Меси и Роналдо. Поне за мен, това е главната причина, например Де Хея да иска да играе там.