Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Re: Pro.bg - Старата песен, на нов глас

Мнениеот LSFC 1914 » 07 авг 2009 16:36

aloha^guy написа:ее да другия е Обама ;) Това сега го забелязах.... Разликата между Обама и скинара е както разликата между Сащ и България ;)

Много философстваш, но ако иска да дойде тоя cskathebest . Ще си замине със синини обаче. :lol:

Потребителски аватар
aloha^guy
Контакти:

Мнениеот aloha^guy » 07 авг 2009 16:41

И като темата е за телевизията РИНГ - ПРО БГ - имам един въпрос :
Петя Кузева по-рано не беше ли с бенка на лицето ??!? Къде е тази бенка бе :shock: Как може да си я премахне по оперативен начин :oops: :oops: Луда ли е?? или просто й слага много Фьон дьо тен и не се вижда!!??! :shock:
Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®
Изображение

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Re: Жребият на Левски

Мнениеот pehopeho » 07 авг 2009 16:43

slavi_1914 написа:Здравейте сини Лъвчета! Поздрави за успеха над Бакийте на всички.
Току що се порових доста и установих следното (въпреки,че да не слагаме рибата в тигана...):
Ако:
Тимишоара отстрани Щутгарт (не е невъзможно Румънците са доста грамотни)
и Апоел отстрани Копенхаген (кипърците са много надъхани след фурора миналата година на Анортозис)

то Левски в случай че преодолее Дебрецен ще бъде в 3-та урна в групите на шампионската лига,което не е никак маловажно.
Тъй,че при добро развитие за нас стискайте палци на Апоел и Тимишоара.

Прав си, но не вярвам немците да отпаднат. Иначе Копенхаген като нищо могат да гризнат дръвцето. Но нали се сещаш, че нещо подобно някой може да е написал и за нас. Ако Копенхаген и Левски отпаднат...И да сме в 3 урна като ти дойдат Ман Юнайтед, Реал Мадрид и Стандарт ще се борим за 3 място със Белгийците. Ако сме в 4 урна и вместо Стандарт дойдат Бешикташ, същата работа.
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

Потребителски аватар
todordk
Контакти:

Мнениеот todordk » 07 авг 2009 16:44

И аз мисля че имаме шанс ама вижте по долу

Прибързано
Фортуна ни целуна, куфеят в Унгария
7 август 2009 | 16:07
От: SportLine.bg

--------------------------------------------------------------------------------

размер на шрифта: a a a | разпечатай
Дебрецен. Изключително доволни от жребия, противопоставил Левски и Дебрецен пред прага на груповата фаза на Шампионската лига, останаха в Унгария. Местните медии се надпреварват с оценките, че съдбата е помогнала на местния клуб.

"Дотук Дебрецен определено има шанс при жребия в турнира. Избегнахме сериозни съперници като Олимпиакос и Залцбург. Срещу Левски, разбира се, няма защо да се страхуваме. Българите изповядват агресивен стил, а футболът в страната прогресира много през последните години. Все пак Дебрецен има сериозни шансове", анализира радио Szentkorona.

В материала се посочва, че ключовите фигури в състава на Левски са вратарят Георги Петков и Христо Йовов, както и че легионерите са от Мароко, Бразилия, Нигерия, Чехия, Франция, Сърбия и Македония.

Така че ! Споко. Да мине мача в София...тогава см :roll: етките и другото :)))
САМО ЛЕВСКИИИИ......

man_united_fen
Контакти:

Мнениеот man_united_fen » 07 авг 2009 16:45

И с бенка , и без пак става за .... :lol:
1914

Потребителски аватар
anxiety
Контакти:

Мнениеот anxiety » 07 авг 2009 16:53

Едва ли ще ви трябва късмет, за да ги биете.Той ще ви е нужен обаче като влезете в грубите.Там ще ви е тегаво 100%.Дано направите нещо в групите.
ЗА ВАС МОРЯЦИ НИЙ ЖИВЕЕМ, ЗА ВАС ДОРИ И ЩЕ УМРЕМ!!!

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Re: Достанич на тренировка

Мнениеот bigbonusprize » 07 авг 2009 17:29

Аз бях много против него, но вече започвам да виждам много положителни неща... Толкова добре построен Левски... Никакви пространства за противниците...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 07 авг 2009 17:33

Ако ми позволите, ще дам едно мнение във вашия форум, без да се заяждам. Много от левскарите в този форум ме знаят и мога да потвърдят, че нямам намерение да псувам и да обиждам.
Според мен, жребият на Левски не е нито много добър, нито много лош. Очевидно е, че Дебрецен не са от нивото на Залцбург, но не отстъпват много на Апоел Никозия и са доста по-солидни от Шериф и Вентспилс. С 2 думи, Дебрецен е от нивото на Левски-корав, среднодобър европейски тим, който не бива да бъде подценяван, но не бива и да бъде надценяван.
Аз лично няма да се подигравам на Левски, ако отпаднат от унгарците, защото все пак смятам, че Дебрецен са доста по-добри от Баку, срещу които "сините" се затрудниха.
Пожелавам ви успех и голяма домакинска победа, която да реши нещата още в първия мач!
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

radko piratko
Контакти:

Мнениеот radko piratko » 07 авг 2009 17:40

todordk написа:И аз мисля че имаме шанс ама вижте по долу

Прибързано
Фортуна ни целуна, куфеят в Унгария
7 август 2009 | 16:07
От: SportLine.bg

--------------------------------------------------------------------------------

размер на шрифта: a a a | разпечатай
Дебрецен. Изключително доволни от жребия, противопоставил Левски и Дебрецен пред прага на груповата фаза на Шампионската лига, останаха в Унгария. Местните медии се надпреварват с оценките, че съдбата е помогнала на местния клуб.

"Дотук Дебрецен определено има шанс при жребия в турнира. Избегнахме сериозни съперници като Олимпиакос и Залцбург. Срещу Левски, разбира се, няма защо да се страхуваме. Българите изповядват агресивен стил, а футболът в страната прогресира много през последните години. Все пак Дебрецен има сериозни шансове", анализира радио Szentkorona.

В материала се посочва, че ключовите фигури в състава на Левски са вратарят Георги Петков и Христо Йовов, както и че легионерите са от Мароко, Бразилия, Нигерия, Чехия, Франция, Сърбия и Македония.

Така че ! Споко. Да мине мача в София...тогава см :roll: етките и другото :)))
САМО ЛЕВСКИИИИ......

Ами прави са хората да се радват,та вие без никаква игра и с един щастлив рикушет отстранихте Баку ате сигурно вече са гледали мача

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Re: Достанич на тренировка

Мнениеот svence » 07 авг 2009 17:42

Дано играчите не се обърнат срещу него. Примери има колкото искаш.
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !

Върни се в “Архив”