Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

1)ГЕРБ
49
25%
2)БСП
27
14%
3)Атака
25
13%
4)СДС
7
4%
5)ДСБ
59
30%
6)България на гражданите (на Кунева)
3
2%
7)ДПС
2
1%
8)РЗС
2
1%
9) ВМРО
9
5%
10) Друга (Коя?)
16
8%

Общо гласове: 199

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

Мнениеот GOLEADOR » 01 май 2013 01:20

Не бъди толкова сигурен,че БСП ще загуби изборите.Компроматите които вади (БСП) са жестоки и като нищо могат да обърнат вота.Отделно, това което готвят ако загубят пак от ББ е още по-страшно.Едно непризнаване на изборите тласка страната в хаос и те няма да се поколебаят да ни запратят там.Ако мислиш,че Станишев ще подаде оставка ако загуби,да знаеш ,че се лъжеш.Изпадне ли от поста на лидер тук,ще го загуби и в ЕС (ПЕС).А това Станишев няма да допусне без бой.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 01 май 2013 01:36

ГЕРБ ще спечели изборите,освен ако ББ не умре до изборите,това е повече от сигурно ;) А на Станишев и другите другари няма да им се наложи да сътворят циркове и хаос по простата причина,че за жалост ГЕРБ едва ли ще има повече от 100-на депутати и е ясно,че правителство няма как да се направи ;) Остава загадка дали ще има нови избори или програмно правителство или пък да се случи тоталната гавра БСП + ДПС + АТАКА + Кунева да направят коалиция :) :) :) :) Имам някакво извратено чувство,че нещо подобно би могло да се случи,първоначално мотивите ще бъдат за стабилизиране на държавата,обединение в името на народа,дъра-бъра...

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 01 май 2013 02:02

GOLEADOR написа:Отделно, това което готвят ако загубят пак от ББ е още по-страшно.Едно непризнаване на изборите тласка страната в хаос и те няма да се поколебаят да ни запратят там

Едно непризнаване на изборите до голяма степен според мен основно БСП губи.Самия народ би скочил много.
За мен БСП ако имат патрони последни ... сега биха ги хвърлили.След изборите няма голям смисъл да правят нещо.Ако да кажем я докарат до още едни избори... едно на ръка според мен ГЕРБ ще вдигнат процентите,а от друга страна според мен БСП ще им падне много вота.

dunavfc написа: пък да се случи тоталната гавра БСП + ДПС + АТАКА + Кунева да направят коалиция :) :) :) :)

Според мен такава извратена схема.. до голяма степен няма как да работи.
Просто самите хора биха им е ясно какво крадене ще пада.

Според мен като цяло ГЕРБ ако не направят правителство.. аз бих заложил на нови избори.

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 01 май 2013 07:39

ГЕРБ ще спечели изборите,освен ако ББ не умре до изборите,това е повече от сигурно ;)

След вчерашния скандал с Цв.Цв. мислиш ли че някой нормален ще се излъже да гласува за тях.И след като прокуратурата смята да му повдигне обвинение не е ли по достойно да се оттегли от изборите?Вчера лъснаха и милионите,които са си раздали в министерството на Дянков,значи за тях има бонуси а за пенсионерите няма пари за 13 та пенсия.Попитах ви за програмата на ГЕРБ защото такава фактически няма.
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 01 май 2013 08:57

alexveselinov написа:
ГЕРБ ще спечели изборите,освен ако ББ не умре до изборите,това е повече от сигурно ;)

След вчерашния скандал с Цв.Цв. мислиш ли че някой нормален ще се излъже да гласува за тях.И след като прокуратурата смята да му повдигне обвинение не е ли по достойно да се оттегли от изборите?Вчера лъснаха и милионите,които са си раздали в министерството на Дянков,значи за тях има бонуси а за пенсионерите няма пари за 13 та пенсия.Попитах ви за програмата на ГЕРБ защото такава фактически няма.

За пореден път доказа какъв ти е потенциалът... Първо ти дадоха линк с програмите на партиите, но ти май не можеш да четеш?... :lol: Пита и после не чете какво са му отговорили...
Второ-какъв скандал виждаш ти и хората като теб? Така и не рабра, че един човек е виновен, когато го осъди съд, а не когато някой го наклевети някъде или се проведе кампания срещу него! Това е основен принцип в правото и очевидно някои тъпунгери в някои партии не са запознати с него... Та това е толкова елементарно... но очевидно има и хора, които не са прочели нищо през живота си, за да не знаят толкова елементарни неща... И къде се видя, че някой си е разделял милиони? Ще дадеш ли най-сетне някакво доказателство поне за едно твое твърдение? А това, което си написал за пенсионерите е от популистките безмислици, които постоянно ръсят хора от другите партии. Ето, сега гледам един дебат по бнт, който е платен-ГЕРБ казаха, че няма да участват в платени дебати и аз лично предполагам, че ще дарят парите после, но ГЕРБ ги няма, а всички партии говорят против ГЕРБ. Това не е благородно, това не е достойно, това не е справедливо и честно, ако искате-как можеш да говориш против някой, който няма възможността да се защити, при това в момент, когато ги слушат толкова много хора, за да определят своят вот... Това е отчайващо-какъв морал имат тези хора...

П.П. И това ще ти го цитирам винаги, защото имаш наглостта да пишеш все още-какъв морал имаш?...
parvanoff написа:
alexveselinov написа:
Един път не отговори на някой мой въпрос, а продължаваш да плюеш.

То се отговаря на хора с които можеш да водиш разумна дискусия.За теб се видя че от девет кладенеца вода ще донесеш и сам не се виждаш какви глупости пишеш само и само да си прав.

Ахам, значи да си потвърдиш лъжите с доказателства е неразумната дискусия за теб? Така ли да разбирам? Ще отговориш или през 2 страници ще продължаваш да лъжеш?
Глупост ли е, че един път не спомена за хонорара на доган за Цанков камък-и това ли е глупост? Или така ти е удобно? Един път не спомена за обръчите от фирми, за които говори-или и това е глупост за теб? Един път за него не каза, че е бил в ДС-или и това е глупост? Разбираш ли колко явни неща пропускаш, а лъжеш по отношение на друга партия... Ти от дпс ли си, че не казваш толкова явни неща, а се опитваш от девет кладенеца вода да докараш само и само да прикриеш престъпленията на другите партии? Или и това е нещо неразумно за теб? Значи всичко, което те уличава е неразумно? Я кажи аз къде излъгах-намери някъде да съм излъгал нещо? Аз намерих къде ти излъга и то не за едно или две неща-я ти извади нещо, за което аз съм излъгал?
С какви данни разполагаш и откъде ги черпиш?

Я кажи какво неразумно виждаш в този въпрос, който съм ти задал по-назад, че не си отговорил? :shock:
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 01 май 2013 09:18

Пуснахте 100 анкети и оставихте тази, на която ви харесват резултатите... :evil:
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 01 май 2013 09:27

hajitsu написа:Пуснахте 100 анкети и оставихте тази, на която ви харесват резултатите... :evil:

Хората, които следим темата ясно видяхме какво стана... ;) Реално това няма значение, но е странно как се получи така. :lol: Макар че аз лично бих бил доволен на едно такова разпределение на изборите ;) За съжаление не е реално...
CTAHKO написа:

Ей това е истината 8-) 8-) 8-)

Тук наистина е казана много истина в първата част на клипа, но не съм съгласен с решението, което предлага, защото няма никаква обществена полза от това...
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 01 май 2013 10:41

parvanoff написа:
alexveselinov написа:

За пореден път доказа какъв ти е потенциалът... Първо ти дадоха линк с програмите на партиите, но ти май не можеш да четеш?... :lol: Пита и после не чете какво са му отговорили...
Второ-какъв скандал виждаш ти и хората като теб? Така и не рабра, че един човек е виновен, когато го осъди съд, а не когато някой го наклевети някъде или се проведе кампания срещу него! Това е основен принцип в правото и очевидно някои тъпунгери в някои партии не са запознати с него... Та това е толкова елементарно... но очевидно има и хора, които не са прочели нищо през живота си, за да не знаят толкова елементарни неща... И къде се видя, че някой си е разделял милиони? Ще дадеш ли най-сетне някакво доказателство поне за едно твое твърдение? А това, което си написал за пенсионерите е от популистките безмислици, които постоянно ръсят хора от другите партии. Ето, сега гледам един дебат по бнт, който е платен-ГЕРБ казаха, че няма да участват в платени дебати и аз лично предполагам, че ще дарят парите после, но ГЕРБ ги няма, а всички партии говорят против ГЕРБ. Това не е благородно, това не е достойно, това не е справедливо и честно, ако искате-как можеш да говориш против някой, който няма възможността да се защити, при това в момент, когато ги слушат толкова много хора, за да определят своят вот... Това е отчайващо-какъв морал имат тези хора...

П.П. И това ще ти го цитирам винаги, защото имаш наглостта да пишеш все още-какъв морал имаш?...
parvanoff написа:
alexveselinov написа:
Един път не отговори на някой мой въпрос, а продължаваш да плюеш.

То се отговаря на хора с които можеш да водиш разумна дискусия.За теб се видя че от девет кладенеца вода ще донесеш и сам не се виждаш какви глупости пишеш само и само да си прав.

Ахам, значи да си потвърдиш лъжите с доказателства е неразумната дискусия за теб? Така ли да разбирам? Ще отговориш или през 2 страници ще продължаваш да лъжеш?
Глупост ли е, че един път не спомена за хонорара на доган за Цанков камък-и това ли е глупост? Или така ти е удобно? Един път не спомена за обръчите от фирми, за които говори-или и това е глупост за теб? Един път за него не каза, че е бил в ДС-или и това е глупост? Разбираш ли колко явни неща пропускаш, а лъжеш по отношение на друга партия... Ти от дпс ли си, че не казваш толкова явни неща, а се опитваш от девет кладенеца вода да докараш само и само да прикриеш престъпленията на другите партии? Или и това е нещо неразумно за теб? Значи всичко, което те уличава е неразумно? Я кажи аз къде излъгах-намери някъде да съм излъгал нещо? Аз намерих къде ти излъга и то не за едно или две неща-я ти извади нещо, за което аз съм излъгал?
С какви данни разполагаш и откъде ги черпиш?

Я кажи какво неразумно виждаш в този въпрос, който съм ти задал по-назад, че не си отговорил? :shock:

1.Мога да чета но ти май не можеш или не ти изнася.Що се отнася до ГЕРБ аз програма не видях а една цветна диплянка пълна с празна демагогия.
2.Къде видя да пиша че Цв.Цв. е виновен?
И след като прокуратурата смята да му повдигне обвинение не е ли по достойно да се оттегли от изборите?

3.Виж какво изтече като новина вчера
Бонуси за 170 милиона лева са получили по времето на кабинета "Борисов" служителите на Министерството на финансите и Националната агенция за приходите.

От финансовото ведомство потвърдиха разпространената днес от БГНЕС информация. Според данните през 2009 година около 600 служители на министерството са получавали средно по 820 лева на месец върху заплатата си.

Между 600 и 800 лева са били месечните бонуси на служителите на Министерството на финансите за последните 3 години, показва справката.

В Националната агенция за приходите през 2009 година 8000 от служителите са взели допълнително над 47 милиона лева - или бонус от над 5000 лева на човек за година. През следващите години са раздадени последователно 35 и 42 милиона лева, а през 2012-а сумите са по-малки - около 25 милиона. Всяка година НАП е отделяла над 3 000 000 лева за работно облекло на служителите си. Т.е. те са разполагали средно с 400 лева на месец, за да изглеждат представително.

В данните не се споменава точно колко бонуси са взели бившият финансов министър Симеон Дянков, изпълнителният директор на НАП през последните три години Красимир Стефанов и техните заместници, защото това би било разкриване на лични данни.

През 2011 година бившият изпълнителен директор на Агенцията по вписванията Виолета Николова беше уволнена, защото сама си беше определила бонус от 48 000 лева за половин година.

4.Питаш ме от къде черпя информация -отговарям ти: от новините по телевизията.
5.Като ми дрънкаш за благотворителност да си чувал за кампанията на Атака ''Православна солидарност'' ?
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
Botevist_1912
Контакти:

Мнениеот Botevist_1912 » 01 май 2013 11:52

Аз ще гласувам за комунистите. Достатъчно време им дадохме на некадърните и алчни седерасти да управляват България, за 24 години ни докараха до национална катастрофа. Време е да дойдат комунистите пак на власт и да извадят България от кризата.
БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–СТАРИЯТ ФУТБОЛЕН КЛУБ В БЪЛГАРИЯ. БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–ВЕЛИКИЯТ ОТБОР.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 01 май 2013 11:54

Botevist_1912 написа:Аз ще гласувам за комунистите. Достатъчно време им дадохме на некадърните и алчни седерасти да управляват България, за 24 години ни докараха до национална катастрофа. Време е да дойдат комунистите пак на власт и да извадят България от кризата.

24 години? Нещо много лошо си се объркал. От тия 24 години, най-малко 16 ни управляват същите комунтисти.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “Архив”