Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Мнениеот milen.hristov » 19 юни 2012 01:35

turbogena написа:Дано не продадем Иван Цветков. Лично аз много го харесвам като играч и смятам ,че ще бъде полезен и за новия сезон ;)

и най-важното Левскар е

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 19 юни 2012 06:53

Анкета не трябва ли да има след като приключи селекцията?
Иначе засега я одобрявам. Не съм съгласен много с напускането на Дарко, но какво да се прави...
Мнението ми за селекцията може обаче да се промени, ако бъде продаден Владо или Симо. Така че мисля, че е рано за крайна оценка. Имената, които се взеха изглеждат много добре. Ако съм прав, то "Левски" ще изглежда много по-добре в защитен план. А след напускането на мароканците, ние нямаме защитна линия.

и най-важното Левскар е

Мммм... не, но това няма значение, защото показа желание и това, че възраста не е порок.
Според мен той трябваше да бъде използван в халфовата линия, но...

Потребителски аватар
topchaki
Контакти:

Мнениеот topchaki » 19 юни 2012 09:29

Шесто ново попълнение: Левски подписва с Марсиньо днес.Звездата на АПОЕЛ Никозия Марсиньо ще бъде част от Левски през новия сезон, съобщава Тема Спорт. Според изданието Левски е уредил шестото си ново попълнение, като днес ще оповести новината, а самият футболист ще бъде представен на официална пресконференция в петък.

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 19 юни 2012 09:53

На 31 години. Може и да свърши някаква работа, но не разбирам за какво се взимат играчи без бъдеще. Ако го вземем тоя, Левски сигурно ще му е последният отбор в кариерата.

Потребителски аватар
tzvetan_tee
Контакти:

Мнениеот tzvetan_tee » 19 юни 2012 09:59

milen.hristov написа:http://gong.bg/view_article.php?article_id=277949
Иван Цветков от Левски е близо до трансфер в Ботев Пловдив.
Уникална глупост, да разкараш голмайстора си

Какъв голмайстор...той Жуниньо за 2 пъти по-малко време и мачове беше на косъм да го изпревари и междудругото щеше, ако Цветков връщаше жестовете и в чисти ситуации подаваше на Жуниньо... Цветков за мен е слаб футболист или поне слабо играе в Левски. Само пречеше на Дарко миналия сезон. Уж нападател, а се връща да поема топката зад центъра. Айде стига глупости! Няма място в Левски :)
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 19 юни 2012 10:01

Ако е вярно де, но той играе на позицията на Цветков нали? А да не забравяме, че Цветков е по-възрастен от този бразилец все пак? Единствено ми е жал и ми е гадно, че Вуйчо Ваньо е голям левскар. А такива като него почти не останаха в отбора!!! На практика единствените истински левскари в отбора са той, Йовов, Ангелов, Пламенчо и Гаджев!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 19 юни 2012 10:08

Цветков ни е един от най - добрите играчи бе , разбира футбола и има най - добрата техника в отбора :X
[center][wrapimg=]https://thenypost.files.wordpress.com/2019/03/james-harden.jpg?quality=90&strip=all&w=618&h=410&crop=1[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
housestyle
Контакти:

Левски уреди Марсиньо

Мнениеот housestyle » 19 юни 2012 10:37

[center]Изображение[/center]
"Левски" уреди шестото си ново попълнение през този трансферен прозорец. "Сините" се договориха с 31-годишния офанзивен халф Марсио Иванилдо да Силва - Марсиньо. Очаква се сделката да бъде оповестена днес, а бразилецът да бъде представен като играч на клуба на официалната пресконференция на 22 юни, петък.

Така "сините" осъществиха истински трансферен удар, тъй като полузащитникът бе една от звездите на АПОЕЛ (Никозия) през отминалия сезон. А както е известно, кипърският тим направи фурор в Шампионската лига и достигна до 1/4-финал, където отпадна от Реал (Мадрид).

Още по-голям удар за тима от "Герена" е фактът, че "сините" успяха да го измъкнат без пари. Договорът на играча с АПОЕЛ не беше подновен, тъй като кипърският клуб обяви, че ще свива бюджета и не може да си позволи повече да разчита на Марсиньо.

Очаква се Марсиньо да се обвърже с "Левски" за срок от 2 години, пише още "Тема спорт".

Играчът е в тима от Никозия от 2010-а, като изиграва 58 мача и вкарва 9 гола. През последния сезон опитният халф има 25 двубоя и 2 попадения за АПОЕЛ. Марсиньо започва кариерата си в бразилския Сао Каетано през 2001-а, където е до 2003-а. Следва един сезон под наем в гранда Сантос, в който записва 28 мача. След това е продаден на Маритимо. Както е известно, в португалския тим преди години игра новият треньор на "Левски" Илиан Илиев.

Бразилският халф прекарва четири сезона в Маритимо, в които записва 140 мача и вкарва 17 гола.

До момента "сините" вече привлякоха петима футболисти - Станислав Ангелов, Базил де Карвальо, Ромен Ели, Агиеманг Опоку и Роман Прохазка. Само за последния ръководството на "Левски" плаща трансферна сума на досегашния му клуб Спартак (Търнава), докато останалите играчи пристигат като свободни агенти.
FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 19 юни 2012 10:42

Аз не искам Цветков да си тръгва. Има техника, има поглед върху играта, винаги може да отбележи или да даде ключов пас. Вярно, на години е, но все още може да реши всеки мач. Да не говорим, че освен него в отбора май няма друг, който може да вкара гол от пряк свободен, освен ако на Гаджев не му се случи 1 на 100 от тупалките да минат. А колко е важно това-справка Миро Иванов в последния кръг.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
bianchi
Контакти:

Re: Левски уреди Марсиньо

Мнениеот bianchi » 19 юни 2012 11:01

Базил на 31 тоя на 31

Върни се в “Архив”