JackPackage написа:rhaegar написа:По-лош от тия чертички едва ли може да еОсвен ако не върнат ония електриково зелените.
ония катаджийските![]()
На мен пък ония екипи много ми харесваха!

ПП Някъде четох, че Жозе ще даде 50 млн. за един играч!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
JackPackage написа:rhaegar написа:По-лош от тия чертички едва ли може да еОсвен ако не върнат ония електриково зелените.
ония катаджийските![]()
Angel CFC написа:ПП Някъде четох, че Жозе ще даде 50 млн. за един играч!
Asked if the Blues can spend £50m on one player, Mourinho said: "I think Chelsea can do that.
"I think Chelsea can't do that with four or five players and bring in the investment for £200m or £250m, but Chelsea can do that with one player.
"That is the work Chelsea is doing and I think that's possible for Chelsea, yes."
christian825 написа:Angel CFC написа:ПП Някъде четох, че Жозе ще даде 50 млн. за един играч!
Не точно. По-скоро каза, че Челси може да си позволи да даде 50 млн. за един футболист.Asked if the Blues can spend £50m on one player, Mourinho said: "I think Chelsea can do that.
"I think Chelsea can't do that with four or five players and bring in the investment for £200m or £250m, but Chelsea can do that with one player.
"That is the work Chelsea is doing and I think that's possible for Chelsea, yes."
THE G.A.M.E написа:Имам чувството, че някой от измежду Сити и Пуул ще се издънят този кръг.
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
0007 написа:THE G.A.M.E написа:Имам чувството, че някой от измежду Сити и Пуул ще се издънят този кръг.
Да се надяваме и двата
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта