Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини
Не мисля че Батков е толкова тъп и да продаде и двамата (макар че от него всичко може да се очаква).

- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
NFB_Bgfen написа:Не мисля че Батков е толкова тъп и да продаде и двамата (макар че от него всичко може да се очаква).
За мен един от огромните проблеми на българският народ е,че помни колкото едно магаре!!!Същият тоя борат прати 4ма от 6мата си най-добри футболисти 2 дни преди вечното дерби за да вземе 4 милиона евро,та сега ли за 2ма ще се откаже,като даже са повече парите май!!!тоя е лаком до безобразие и освен това безочливо нагъл човек!!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
Avanti_Ragazzi написа:NFB_Bgfen написа:Не мисля че Батков е толкова тъп и да продаде и двамата (макар че от него всичко може да се очаква).
За мен един от огромните проблеми на българският народ е,че помни колкото едно магаре!!!Същият тоя борат прати 4ма от 6мата си най-добри футболисти 2 дни преди вечното дерби за да вземе 4 милиона евро,та сега ли за 2ма ще се откаже,като даже са повече парите май!!!тоя е лаком до безобразие и освен това безочливо нагъл човек!!!!
[offtopic]Очевидно сте забравили, че от тези четиримата трима така или иначе нямаше да играят в този мач - двама поради контузии и трети заради наказание.[/offtopic]
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
То се е видяло, че един от тях (Гарата или Жо) ще си тръгне.... дано само не се разделим с двамата ! 

vaskonti написа:Очевидно сте забравили, че от тези четиримата трима така или иначе нямаше да играят в този мач - двама поради контузии и трети заради наказание.
Казано така, излиза, че е пратил само един и не е чак такъв проблем, но цесекарите не пропускат възможност да се заядат.
Иначе човек се опитва да каже, че като чуе за пари и бузите му шляпат.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.
Re: Левски продаде Жо!!!!
VelBujd написа:Батков може да е всякакъв, но при всички положения не е тъп. Това че е лаком и егоист е нормално за всеки един човек. Важното е да не се прекалява, разбира сеИначе, ако това е истина мога само да благодаря на Жо и да му пожелая да е жив и здрав.
Нямам идея Батков какъв е, но като се сетя как натовари четири основни футболисти и не му пукаше ни, че следва мач с ЦСКА, ни нищо, то въобще няма да се учудя след 2-3 дни да обявят Батков продаде Дембеле и Жоазиньо.

dxl написа:vaskonti написа:Очевидно сте забравили, че от тези четиримата трима така или иначе нямаше да играят в този мач - двама поради контузии и трети заради наказание.
Казано така, излиза, че е пратил само един и не е чак такъв проблем, но цесекарите не пропускат възможност да се заядат.
Иначе човек се опитва да каже, че като чуе за пари и бузите му шляпат.
На мен ми е ясно какво се опитва да каже човека, лакомията Баткова е всеизвестна. Въпросът обаче е, че Батков твърди(а и вие му пригласяте), че тази афера била лишила Левски от четирима играчи за този мач и затова сте били паднали. А истината е, че така или иначе трима от тях нямаше да играят. Ние ЦСКАрите не се заяждаме по тоя случай, а само ви бъзикаме, при това не вас - левскарите, а Батков най-вече.
[center]I'll be the savior of you all
- Santiago Munezz
- Контакти:
Левски взе черногорски национал от отбора на Мъри

Левски е купил младежки национал на Черна гора от Станимир Стоилов и неговия Анортозис. Става дума за 22-годишния ляв бек Марко Видович. "Сините" ще платят 50 000 евро за трансфера, а защитникът ще подпише договор за 2,5 години. Черногорецът ще се появи на "Герена" в събота или неделя, за да парафира контракта си.
Марко Видович има три мача за младежкия национален отбор на Черна гора. Той е започнал кариерата си в местния Будучност (Подгорица), а преминава в Анортозис в началото на 2010 година. За трансфера настоява тогавашният наставник на кипърския гранд и бивш треньор на Левски Славолюб Муслин.
Видович ще се конкурира с национала Веселин Минев за титулярно място в лявата зона на защитата на Левски. Очаква се трансферът на бранителя да предизвика временна раздяла с Калин Щърков. Вероятно той ще бъде преотстъпен на отбор от "А" група до края на сезона.

Левски е купил младежки национал на Черна гора от Станимир Стоилов и неговия Анортозис. Става дума за 22-годишния ляв бек Марко Видович. "Сините" ще платят 50 000 евро за трансфера, а защитникът ще подпише договор за 2,5 години. Черногорецът ще се появи на "Герена" в събота или неделя, за да парафира контракта си.
Марко Видович има три мача за младежкия национален отбор на Черна гора. Той е започнал кариерата си в местния Будучност (Подгорица), а преминава в Анортозис в началото на 2010 година. За трансфера настоява тогавашният наставник на кипърския гранд и бивш треньор на Левски Славолюб Муслин.
Видович ще се конкурира с национала Веселин Минев за титулярно място в лявата зона на защитата на Левски. Очаква се трансферът на бранителя да предизвика временна раздяла с Калин Щърков. Вероятно той ще бъде преотстъпен на отбор от "А" група до края на сезона.
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]
ако това е вярно за черногореца,то си мисля че Весо трябва да го шитнем,ама като нема оферти става трудно.Лявата ни страна куца и страда откъм центрофки-в този компонент Веско и Калин са много слабички.Вагнер вдигна доста летвата.Веско е като едно време Живко-борбен,борбен,борбен и само това.След това Весо е много рисков футболер,а и иска момчето да изкара повечко пари ,годинките му растат.
LEVSKI_FOREVER
-
- Контакти:
Говори се, че Сърмата и Хичо ще се връщат. Нищо чудно да продадем Жо и Хичо на неговото място. Ако Иовов е здрав и той може още да играе там /само в нашето БГ първенство/. За мен все още си остава загадка какво ще правим без Гарата. Имам неприятното усещане, че пак останахме без голаджия. На всеки друг пост имаме варианти и не се притеснявам.