Слухове, изказвания и "новини" за бъдещето на ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
drakata
Контакти:

Re: Протест! Вън боклуците от ЦСКА!!! 7.7.2013 г.

Мнениеот drakata » 06 юли 2013 11:55

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:На кой отбор си фен

На един който се управлява неадекватно от един "дебел чичко с мустаци", направил от него ЕТ, взимащ смешни и неадекватни решения на своя глава, който аз от 6-7 години не припознавам като моят клуб.
Според 1/3 от британските ученици СИРЕНЕТО расте по дърветата.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: ТИТАНИ на прототията

Мнениеот CTAHKO » 06 юли 2013 11:55

Я да видим какво имаме тук :?

"Може да се каже, че има нещо символично в това, че в такъв сакрален ден се стигна до сделката", добави Ишков.

По повод купуването на ЦСКА от ТИТАН :lol: :lol: :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Re: Истинската българска футболна марка е ЦСКА

Мнениеот 1palq4o1 » 06 юли 2013 11:57

ПФК–ЛС–СФ1914 написа:80-те години да но когато са сменяни масово имена на клубове не е имало 40 000 стадион

Тук не си прав!
Имаше-"В.Левски",а и на него са ходили и до 70 000 души :)
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 06 юли 2013 11:59

Nuke написа:Защо постоянно някой мозък се напъва да пише злобни фермани за българските отбори? Ако толкова го влече писането, да вземе да напише някоя песен или роман.
Не виждате ли, че това са хора, които взимат по 5-10 лева на написан смешен текст? Спрете да се връзвате на тъпи провокации.

Да, ама това ще го разберат хората с някакъв умствен багаж. А не такива, които в главата им е празна стая, каквито са тоя автора на темата, пуканката, тео, мео и други такива.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
Gretna

Мнениеот Gretna » 06 юли 2013 12:03

Централният спортен клуб на армията в понеделник ще бъде закрит, както беше закрита и армията, това последното за съжаление.

Прочетох какво е написал автора в първият пост и много ми стана мъчно за него. Явно този човек живее в миналото и не може да разбере настоящето.
А ще му го покажа. И на вас ще го покажа.

ЦСКА много правилно беше сравнен с ТКЗС. Това е нещо хубаво но направено по неправилният начин. Насила. Всички знаете как насила е създаден този отбор. Защо го твърдя? Защото знам. Знам от хората създали този отбор. Знам защото аз нямам пристрастията на децата а гледам реално на нещата. В моето семейство имаме шампион на България с ЦСКА ( първата им титла ) и такъв с Левски. Ние сме шампионско семейство, което познава историята такава каквато е тя в своята същност. За разлика от отборите създадени преди 45-та от група деца в двора на някое училище или на някоя поляна ЦСКА е създаден от група "партизани", "Активни борци против фашизма и капитализма" ( моите баба и дядо бяха такива и много се гордееха с тази титла ). Защо беше създаден ЦСКА. За да може всичко старо да бъде унищожено и "червеният отбор" да доминира над онези стари фашистки отборчета, част от които разформировани а друга прекръстени и преправени спрямо новата власт. Нова власт, нов отбор. Началото е трудно, но после целта е постигната. След години пълна доминация властта на селяни и работници разбира, че с един кон състезание не се прави и тогава започва възхода на комунистическият Левски. Отбор със същите привилегии като армейският. След 65-та година и Левски, и ЦСКА са държавни отбори. Факт, от който моето синьо сърце плаче. Факт неоспорим но също така и несправедлив спрямо всички останали отбори и техните привърженици.
След 89-та, ЦСКА страда повече от Левски, защото Левски освен срамната си история има все пак и такава истинска и неопетнена.
Време е ЦСКА да изчезне. Радостта която този отбор донесе на хората ще остане. Онези мачове срещу Нотингам, Ливърпул, Барселона винаги ще са с тук при нас. Това е върха на българският футбол. Това е слава. Играчи като Колев, Якимов, Костадинов и Пенев ще останат за пример, за вече пример за футболно майсторство и умение. Всичко това е златна страница за родният футбол. Златна страница написана от отбор без корени. От изкуствен апотеоз на властта, който трябва да си отиде. ЦСКА имаше своето време. Левски, също. Време е да се появи нов хегемон, който да прави нещата по друг, нов, модерен начин.
Време е за промяна.

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 06 юли 2013 12:05

Кво ме занимаваш тогава
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: ТИТАНИ на простотията

Мнениеот CTAHKO » 06 юли 2013 12:05

Още:

Новите собственици поемат финансови ангажименти във връзка със стари задължения на клуба, както и за оперативното финансиране на дейността. "Става въпрос както за текущите разходи, така и за тези, които са се наслагвали във времето. Започваме да работим с пълна пара", добави Ишков. :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
drakata
Контакти:

Мнениеот drakata » 06 юли 2013 12:12

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:Кво ме занимаваш тогава

Гледам си неориентиран, та за тва.
Според 1/3 от британските ученици СИРЕНЕТО расте по дърветата.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 06 юли 2013 12:12

Ако протеста съвпадне с митинг на АТАКА,как ще сварите,къде по-напред да отидете :? :? :?

ПФК–ЛС–СФ1914
Контакти:

Мнениеот ПФК–ЛС–СФ1914 » 06 юли 2013 12:20

Готин разкз с гаден край. И Лудогорец какво, шампион на шампионите :?:

Върни се в “Архив”