На теб всяка втора дума ти е "комунист". Сигурно подозираш и котката си в марксистко-ленинистки залитания.Безкомпромисен написа:Боже колко зомбирани хора има тука с болшевизъм-комунизъм, защото от сутрин до вечер им гледате комунистическите им жалки физиономии по телевизиите, гледате им предаванията за готвене , пеене и всякви други глупости!Аз телевизия не гледам, защото там са само комунисти и комунистически престъпници са им водещите!едно време не гласувахте за достойни хора като Илия Минев, Петър Гогов , Константин Часовникаров, а за жалки комунистически отрепки като Жельо Желев, Петър Стоянов, Иван Костов, Бойка Борисова, Филип Димитров, Евгени Бакърджиев, Андрей Луканов и всякаква друга комунистическа сволоч!И сега за който и да гласувате, пак ще изберете комунист, защото всички партии(за мен са банди) са комунистически и пълни с комунистически престъпници!
Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".
ПП Глас народен на Светльо Витков.
dunavfc написа::
Пич,не разделяй методите на БСП за домогване до властта.Партията им има аналитичен център и той им изготвя план по който те ще стигнат до победа в тези избори.Имат и вариант "Б",как да реагират при загуба (непризнаване на изборите).При тях всеки ход е точен , премерен и няма нищо случайно.Като се почне от гласуването против България в ПАСЕ,вменяването на ГЕРБ във фалшификация на изборите,очернянето на същата партия в ЕС,компроматите които вадят срещу ГЕРБ,както и атаките по медиите срещу ГЕРБ.Но най-страшно ще стане,ако ГЕРБ въпреки това спечелят изборите.Тогава БСП няма да ги признае и ще хвърли страната ни в хаос.Ако си малък,може и да им се вържеш на номерата,но и така да е,просто виж какви са фактите и си ги анализирай сам.Те ще купуват гласове и това влиза в техния план.Както казах,виж с кои са влезли в коалиция и ако там са Томов и Кънчев ,трябва да ти светне какво ще се случва в циганските гета.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
Ей това е истината

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
- alexveselinov
- Контакти:
Имам въпроси към всички гербери:
-Кажете нещо за програмата на ГЕРБ?
-Как ще се справят с безработицата?
-Имат ли мерки за подпомагане на малкия и среден бизнес?
-Кой ще е новия финансов министър(ако те образуват кабинет)?
-Ще се коалират ли с Кунева или с ДПС ?
Щом според "социолозите" са фаворити за първото място според мен хората трябва да знаят какво ги чака следващите 4г.
Щом според "социолозите" са фаворити за първото място според мен хората трябва да знаят какво ги чака следващите 4г.
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]
alexveselinov написа:Имам въпроси към всички гербери:
- Ами на мен това което ми е направило впечатление е по отношение на данъците.Плосък данък,но сравнително нисък.. за мен може би е оптималното към момента.
-Малък и среден бизнес.. аз съм на мнение,че по принцип не ни е и никога не е бил такъв фактор какъвто го изкарват БСП/ДПС.Да в развита икономика е фактор,но ние на този етап не сме такива.Просто масата хора особено в по-малки градове и особено на над 35 40 години.. са си свикнали да си работят по заводи.Имаше един бум на строителството.. който с кризата намаля(нещо подобно се получи в Испания).
Просто нямаме го това нещо което е по цял свят като семеен бизнес.Дядо ми да е винар,баща ми да е винар и аз да съм винар.
-Безработицата... никой не може да я реши изцяло.Тези партии който обещават 1000 лв минимална заплата и да няма безработица.. едва ли и сами си вярват,че е възможно.
-За екипа от министри не си спомням някоя партия някога предварително да го е обявявала.Естествено имало е слухове,но до там.
-За коалиции да се оправят.Това ще се види след изборите.
- Безкомпромисен
- Контакти:
Едно време не гласувахте за достойни българи като Илия Минев, Петър Гогов, Константин Часовникаров , а за комунистически подлоги като Жельо Желев Филип Димитров, Иван Костов , Петър Стоянов, Бойка Борисова! Не гласувахте на местните избори за Георги Жеков, който щеше да направи в София радикална и безкомпромисна декомунизация а за комунистически престъпници като Стефан Софиянски , Бойка Борисова, Йорданка Фандъкова и т.н.! Затова не ми се обиждайте като ви казвам, че и за тор не ставате , гласувайте за комунисти, те да ви мачкат , да ви се хилят от телевизионните екрани, да живеете мизерно , а те да си живеят охолно и да развратничат, да се гаврят с вас!Така ще бъде като навремето не гласувахте за достойни и доказани антикомунисти и България тогава можеше да бъде спасена с радикална и безкомпромисна декомунизация и лустрация!Но аз ще продължавам въпреки нищетата да се боря с комунистическите престъпници и да разкривам техните престъпления, масовите им гробове както и да ви показвам достойните българи и се надявам поне малко да ви се промени съзнанието , защото България в момента е една комунистическа кочина!Хората бягат в чужбина и ще бягат , когато комуняги ни управляват!Аз на изборите няма да гласувам, защото всички партии до една на изборите са комунистически престъпници и не желая да ставам съучастник на комунисти!Ако има една истинска антикомунистическа партия ( а не бъкана с комунистически престъпници) ще гласувам за нея, но за съжаление няма! Това е болезнената истина роби на комунизма, знам че боли , но аз не мога да ви лъжа!
http://vbox7.com/play:4ef827b7 - внимателно ги гледайте всички комунистически престъпници!
http://vbox7.com/play:4ef827b7 - внимателно ги гледайте всички комунистически престъпници!
Последна промяна от Безкомпромисен на 01 май 2013 01:05, променено общо 1 път.
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!
Ето от тук можеш да се осведомиш за програмите на кандидатите за участие в следващото Народно събрание:[offtopic]http://www.bia-bg.com/event/1157/%D0%9F%D0%A0%D0%9E%D0%93%D0%A0%D0%90%D0%9C%D0%98_%D0%9D%D0%90_%D0%9F%D0%9E%D0%9B%D0%98%D0%A2%D0%98%D0%A7%D0%95%D0%A1%D0%9A%D0%98%D0%A2%D0%95_%D0%9F%D0%90%D0%A0%D0%A2%D0%98%D0%98_%D0%A3%D0%A7%D0%90%D0%A1%D0%A2%D0%92%D0%90%D0%A9%D0%98_%D0%92_%D0%98%D0%97%D0%91%D0%9E%D0%A0%D0%98_2013[/offtopic]
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
GOLEADOR написа:dunavfc написа::
Пич,не разделяй методите на БСП за домогване до властта.Партията им има аналитичен център и той им изготвя план по който те ще стигнат до победа в тези избори.Имат и вариант "Б",как да реагират при загуба (непризнаване на изборите).При тях всеки ход е точен , премерен и няма нищо случайно.Като се почне от гласуването против България в ПАСЕ,вменяването на ГЕРБ във фалшификация на изборите,очернянето на същата партия в ЕС,компроматите които вадят срещу ГЕРБ,както и атаките по медиите срещу ГЕРБ.Но най-страшно ще стане,ако ГЕРБ въпреки това спечелят изборите.Тогава БСП няма да ги признае и ще хвърли страната ни в хаос.Ако си малък,може и да им се вържеш на номерата,но и така да е,просто виж какви са фактите и си ги анализирай сам.Те ще купуват гласове и това влиза в техния план.Както казах,виж с кои са влезли в коалиция и ако там са Томов и Кънчев ,трябва да ти светне какво ще се случва в циганските гета.
БСП са много долна и противна партия,която естествено си има своите прийоми и начини да почерни всеки успех на конкурентите си,но не мисля,че силите им са толкова големи

Пак повтарям,гласове купуват всички,абсолютно всички ! Но не винаги,това се знае от самите централи на партиите,колкото и странно да звучи.
Не заслужаваш,никой да ти обръща каквото и да е било внимание,камо ли да си хаби енергията да ти отговаря,след като си такъв кон с капаците....
Само да те успокоя,не се притеснявай,коалиция с ДПС няма да има...