Ясен Петров е треньор на Левски.Илиан Илиев в Левски от лято
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Илиан Илиев е треньор на Левски
До новия сезон още колко време има.Дали няма да сме единствения клуб който си е уволнил назначения треньор който е уволнен преди първия му мач?
- ЗАВИНАГИ СИН
- Контакти:
ЧЕСТИТО ! У С П Е Х Т Р Е Н Е Р !!!!!!!
За да има силен Левски:
Трябва единствено и само да се взимат хора най-много на 22 години за да се доказват във футбола.Примери Дембеле,Жоазиньо,Зе Соарес,Рабех,Темиле,Тасевски(първите години) и още много такива,които сами ще допълните.
Сега обратния вариант футболисти дошли след 26 години в Левски.......имена няма да назовавам те са колкото искате.Има 2 или 3 изключения.Нито един не е дал за Левски това,което трябва да се даде.Ми какво да дава той си довършва кариерата.За него парите стават на преден план,а не футбола.При младите не е така.Дано клуба да го разбере по рано това.
Това беше и правилната стратегия на Наско и Мъри,нищо повече.
Ако ръководството се насочи към млади....печели,ако ли не ................отново калъвки и така нататък.
МЛАДИ футболисти това е истината за да горят за футбол.
Треньора е силен когато футболистите са му силни
Трябва единствено и само да се взимат хора най-много на 22 години за да се доказват във футбола.Примери Дембеле,Жоазиньо,Зе Соарес,Рабех,Темиле,Тасевски(първите години) и още много такива,които сами ще допълните.
Сега обратния вариант футболисти дошли след 26 години в Левски.......имена няма да назовавам те са колкото искате.Има 2 или 3 изключения.Нито един не е дал за Левски това,което трябва да се даде.Ми какво да дава той си довършва кариерата.За него парите стават на преден план,а не футбола.При младите не е така.Дано клуба да го разбере по рано това.
Ако ръководството се насочи към млади....печели,ако ли не ................отново калъвки и така нататък.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]
- Adramelech
- Контакти:
sslevski написа:За да има силен Левски:
Не става само с млади. 1/4 финала и групите на ШЛ бяха постигнати с помоща на по-дъртите - Топчо, Телкийски, Томашич, Бардон (сега може да включим и бай Иван в тази група). Трябва да има и по-опитни играчи, които да помагат на младите.
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]
От момента, в който Костов напусна сякаш сънувам някакъв неспирен кошмар. Вече ми е все тая кой ще е треньор, ясно е че няма да е Грант, Моъ, Големия Фил или който и да е... Все ми е тая дали ще е Илиев, Джамбазки, Папарков, Херо, Войнов, Батков, Гугутката само да не е някоя червен че тогава вече не знам.Писна ми вече с тия смени и реформи по никое време, нали уж гоним титли и купи... как да стане така
Ще се въздържа от мнение за Илиев. Вероятно би трябвало да съм оптимист, но здраве да е. Времето ще бъде най-добрия съдник.

Ще се въздържа от мнение за Илиев. Вероятно би трябвало да съм оптимист, но здраве да е. Времето ще бъде най-добрия съдник.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Adramelech написа:sslevski написа:За да има силен Левски:
Не става само с млади. 1/4 финала и групите на ШЛ бяха постигнати с помоща на по-дъртите - Топчо, Телкийски, Томашич, Бардон (сега може да включим и бай Иван в тази група). Трябва да има и по-опитни играчи, които да помагат на младите.
Когато аз започнах да гледам футбол преди 30+ години, играчи се вкарваха в отборите на около 19. Възраст 26 вече се смяташе за попрехвърлила най-добрите години. Около 30 не си спомням да имаше много футболисти, може би някой и друг вратар, ама доста рядко.
Това е във футбола с много ограничени трансфери, преди правилото Босман и т.н. Всички явно разчитаха предимно на своите ДЮШ, а и съществуваше желязната завеса със Запада.
В тоя ред на мисли, аз съм за по-млади играчи в първия отбор - наистина те искат да се доказват и някак си са по-свежи. Още не мога да забравя онзи наш отбор на Шпайдела от 80-те, който взе и 3-те купи 84-та и играеше един от най-привлекателния футбол може би в цялата история на клуба.
Колкото до успехите в Европа 2005-2006 г. - те, според мен, се дължат на изключителен късмет и , все пак, на доста добра средна линия, в която бяха Ричи, дедо Боре, Бардон и т.н.
- Adramelech
- Контакти:
Bobby1177 написа:Когато аз започнах да гледам футбол преди 30+ години, играчи се вкарваха в отборите на около 19. Възраст 26 вече се смяташе за попрехвърлила най-добрите години. Около 30 не си спомням да имаше много футболисти, може би някой и друг вратар, ама доста рядко.
Това е във футбола с много ограничени трансфери, преди правилото Босман и т.н. Всички явно разчитаха предимно на своите ДЮШ, а и съществуваше желязната завеса със Запада.
В тоя ред на мисли, аз съм за по-млади играчи в първия отбор - наистина те искат да се доказват и някак си са по-свежи. Още не мога да забравя онзи наш отбор на Шпайдела от 80-те, който взе и 3-те купи 84-та и играеше един от най-привлекателния футбол може би в цялата история на клуба.
Колкото до успехите в Европа 2005-2006 г. - те, според мен, се дължат на изключителен късмет и , все пак, на доста добра средна линия, в която бяха Ричи, дедо Боре, Бардон и т.н.
Едва ли има човек, който да не иска отборът му да е съставен от собствени кадри, а не от наемници, но в днешно време това е доста трудно (да се чуди човек как от Атлетик Билбао успяват)

[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]
Re: Ясен Петров е треньор на Левски.Илиан Илиев в Левски от лято
Новият треньорски екип в Левски Ясен Петров и Викторио Павлов взе в групата на тима куп юноши от академията. Причина за това са многото наказания и контузии, които сполетяха „сините“ през последните дни.
В групата попадна едно напълно неизвестно име. Става дума за вратаря Александър Любенов, който ще замени в разширения състав контузения Божидар Митрев. Третият вратар Димитър Илиев пък има наказание от футболния съюз, тъй като е натрупал картони при юношите. Александър Любенов днес не тренира с мъжете, защото игра мач при юношите, а утре ще е на пейката в столичното дерби.
В тима попадат и още бледи юноши от школата на Левски. Става дума за Антонио Вутов и Радослав Цонев, които от доста време са част от първия тим. В групата е взет и типичният централен нападател – Тодор Чаворски, който преди време записа дебют за мъжете именно под ръководството на Ясен Петров.
Ето и пълния списък от футболисти на Левски, които ще бъдат на лагер преди двубоя тази вечер:
Вратари – Пламен Илиев и Александър Любенов
Защитници – Дъстли Мюлдер, Сюлейман Диамутен, Йордан Милиев, Стефан Станчев, Александър Башлиев и Иво Иванов
Халфове – Сержиньо Грийн, Даниел Димов, Дарко Тасевски, Радослав Цонев и Антонио Вутов
Нападатели – Жуниньо Жуниор, Иван Цветков, Тодор Чаворски, Кристовао Рамос, Даниел Младенов и Симеон Райков
Поради контузии извън състава са Нуно Пинто, Тони Калво и Божидар Митрев. С наказания са Христо Йовов, Орлин Старокин и Владимир Гаджев.
Само така!!!
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"
И цела книга много ще те измори!"
Hakercheto, за въпросният човек ти отговарям с извадка от статията по- долу. Кратко, просто и ясно.
Смелите си имат всичко, ето защо Левски е все с празни ръце
Стефан Стоянов / 8 април 2012
..."Николай Костов не посмя да пусне младите, въпреки че на подготовката те бяха най-добрите му играчи. Бившият треньор не извади смелост, но за сметка на това, Левски ще му сърба кашата до края на сезона. Костов скопи „сините“. Направи ги още по-бавни и непростимо ялови. Този човек кастрира атаката на Левски и се оказа огромна грешка. Като истински страхливец, той си тръгна от „Герена“ след първата грешка. Иначе на думи беше бабаит, щеше да „пръска мозъци“. "
ПП. Случайно ти прочетох поста от първа страница от 26 Март 2012.
Смелите си имат всичко, ето защо Левски е все с празни ръце
Стефан Стоянов / 8 април 2012
..."Николай Костов не посмя да пусне младите, въпреки че на подготовката те бяха най-добрите му играчи. Бившият треньор не извади смелост, но за сметка на това, Левски ще му сърба кашата до края на сезона. Костов скопи „сините“. Направи ги още по-бавни и непростимо ялови. Този човек кастрира атаката на Левски и се оказа огромна грешка. Като истински страхливец, той си тръгна от „Герена“ след първата грешка. Иначе на думи беше бабаит, щеше да „пръска мозъци“. "
ПП. Случайно ти прочетох поста от първа страница от 26 Март 2012.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский
В. Львский
Младите бяха седмици на лагер и после играха квалификации със съответните си юношески национални отбори. Стефан Стоянов е същия прост цървул като всички останали, най-обикновен лъжец