terry_lampard написа:Абе щом Мата се реши, че иска в този отбор на МЮ, предполагам ще има и други яко "заслепени"
сложи и изпуснатите точки с УБА в края и каръка с УХ....
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
terry_lampard написа:Абе щом Мата се реши, че иска в този отбор на МЮ, предполагам ще има и други яко "заслепени"
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:terry_lampard написа:Абе щом Мата се реши, че иска в този отбор на МЮ, предполагам ще има и други яко "заслепени"
yasen написа:JackPackage написа:terry_lampard написа:Абе щом Мата се реши, че иска в този отбор на МЮ, предполагам ще има и други яко "заслепени"
Сток Сити вкараха победен гол в края 3:2 като ни биха, Астън Вила също ни наказаха след 80 мин.
У.Б.А. .... УХ
а срещу топ-отборите имаме 2-3 хикса, другото победи
яд ме е, че тези хиксове с Тотнъм, Арсенал, Юнайтед можеше да ги превърнем в победи ако не беше предпазливостта на Моу
Челси предприе първия ход по привличането на голямата трансферна цел на Жозе Моуриньо - голмайсторът на Атлетико Мадрид Диего Коща. Според информация на goal.com посредници, представляващи лондонския клуб, са се срещнали с представители на Коща, като преговорите ще продължат още по-активно през следващата седмица. Целта на клуба от "Стамфорд Бридж" е трансферът да бъде уреден още преди края на сезона или поне преди нападателят да замине с испанския национален отбор за Бразилия за финалите на световното първенство. От Челси са готови да платят освобождаващата клауза, заложена в договора на Коща с Атлетико, която е в размер на 36 милиона евро. Ако голмайсторът на "дюшекчиите" поеме в посока "Стамфорд Бридж", то в възможно по обратния път да тръгне Фернандо Торес. Интер също проявява интерес към Ел Ниньо. Междувременно един от ненужните напатели в Челси - Демба Ба, вече преговаря с няколко клуба за бъдещето си.
Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=479551
drago911 написа:Сити няма да дадат титлата лесно. Трябва да стане чудо, за да сме шампиони. А чудото преминава през задължителни 7 победи до края на сезона.![]()
Ако някой си мисли, че Сити ще загубят точки срещу Арсенал, жестоко се лъже![]()
Wolfsburg's consistently superb left-back Ricardo Rodriguez is on the radar of English clubs Manchester United and Chelsea, according to The Daily Express and talkSPORT.
Sardukar написа:Само ви искам спокойниНяма смисъл да ги гледаме Ман Сити! Ние работата срещу тях си я свършихме този сезон. Много по-важно е да си печелим точки, а не да гледаме другите. Почти винаги такива сметки излизат криви, защото е най-важно ние да печелим, за да има смисъл от грешките на другите конкуренти. Ако направим 6 победи и един равен ще съм повече от доволен от момчетата. Ако паднем 3 пъти (примерно, това е пример), но станем шампиони също
![]()
В края на сезона ще топнем чушката, споко
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост