Висша лига (сезон 2022/2023)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Висша лига (сезон 2022/2023)
Искам да напиша и няколко реда за Ерик Тен Хаг и революцията, която върши в Юнайтед. Вярно, спечели засега само Мики Маус купата, но посоката и развитието на отбора са невероятни за малкото време, откакто е там. За тактиката и стила на игра сме говорили достатъчно. Класическата холандска школа, примесена с модерните разбирания е предпоставка за проактивен и офанзивен футбол. Голямата промяна в Юнайтед обаче е в манталитета на клуба. Тен Хаг привлече правилните хора в щаба си - асистента си от Аякс и.. Стив Макларън, който беше асистент на САФ, когато Юнайтед спечелиха требъл. Дори нотка от манталитета на победител на Фъргюсън да се е завърнала на Олд Трафорд, това е лоша новина за конкуренцията. Оттук нататък пътя е само нагоре.

locke написа:CSKA69 написа: Сега разбирам защо обаче това не стана - Арсенал си има крила, при това имащи потенциала да бъдат много повече, отколкото Стърлинг е бил някога като футбалер..
пробутването на Стърлинг беше обирът на века!
Тоя утепляк само като го видя как тича и си държи ръчичките като някоя фея, ми е ясен ...
Леевски, оле
-
Capitano_Puyol
Кво ревете срещу Стърлинг...един от малкото английски не-дървета.
Барса и Лудогорец, але, алеее...
- Udoji90
- Контакти:
Точно този сезон е по-зле и от дърво. ;)
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
-
THE G.A.M.E
Е, то Левски не можеш да ги "избереш'... Или се раждаш Левскар, или ги мразиш. :)miro_rz написа:Честито!
Ще те запомним със симпатиите ти към Шефилд Ю, а не към тези на Челси и Левски
Малцина са тези, които остават безразлични ...
Челси са ми големият чуждестранен сантимент, заради играчите и начинът на игра през 90-те.
Шефилд... Едно хоби, което на моменти се превръща и в страст.
Имам култовият им екип от 2011-та ако не бъркам - Електриково зелено.
Благодарение на познат, на мой приятел... Без връзки не става. :)
Като ме питат, защо следя Шефилд Юнайтед, винаги се сещам за филмът - Да обичаш на инат.
Като си ги избрах в началото на 90-те, се бориха зверски да не изпаднат от старата "Първа Дивизия", която беше с цели 22 тима. :)
Стрълинг че не е някаква мега класа е факт, но е много над Хаверц и Зиеш във всяко едно отношение. Поне има някаква бързина и техника, докато онези двамата не стават за НИЩО. Не знам докога ще ги мъчат в Челси. Нойзи оня ден пусна един много як лаф - никой не може да обясни защо и как Зиеш играе в Челси :D
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
- Udoji90
- Контакти:
Ами, то не е много трудно да се обясни защо - защото в последните минути на джама Челси оплескаха нещо документите с ПСЖ, иначе мароканецът вече щеше да е там. :D Тогава обаче май щеше да е трудно да се обясни защо играе в ПСЖ :D
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- Furious_Monk
Медиите в Англия: Грийнууд никога повече няма да играе за Англия... това на база репутация или вина е...
Как стигнахме дотам, дори и да си невинен, пак да си виновен. Специално за това момче няма какво да кажа... но вече стана жестоко... да печелиш пари на гърба на реалните жертви....
Как стигнахме дотам, дори и да си невинен, пак да си виновен. Специално за това момче няма какво да кажа... но вече стана жестоко... да печелиш пари на гърба на реалните жертви....
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
Furious_Monk написа:Медиите в Англия: Грийнууд никога повече няма да играе за Англия... това на база репутация или вина е...
Не знам, но приятелката му е бременна и даже си живеят заедно. Пък нека изтекоха снимки и аудио записи, че я е млател здраво.
Свраките да задигнат една точица от Манчестър а!? :))
Последна промяна от miro_rz на 04 мар 2023 12:27, променено общо 1 път.