Кашчей написа:Кировец написа:Кашчей написа:Кировец написа:Не те вълнува, защото вече си си наумил нещо. Жалко.
Виж сега, аз нищо не съм си наумил и не виждам защо трябва да ме вълнува това, че Лупи бил бушон. Определено не мога да се съглася, че лидер на партия, какъвто той беше тогава, може да се съгласи да е бушон в такава игра.
Определено пропускаш факта, че ЦСКА, в лицето на Титаните, заведе дело срещу Свети Акционосител в Градския съд в Люксембург за източване на ЦСКА. Това е делото, което според някои медии сте спечелили за 4 милиона евра.
Няма как да коментирам неща, които не са ясни на никого. Обичаш да задаваш въпроси - умело измислени и наставени от теб самия, но дори ти не знаеш отговорите им. Какво се пънеш не мога да разбера?!
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=440974
Можеш да коментираш това, което съм измислил!
Дори съм намалил сумата, за която Титаните са завели делото.
И какво като си намалил сумата?
Айде коментирай разбирачо - коментирай собствената си извадка:
“Това е поредният опит на лицата Борисов и Иванов да не платят дължимите суми и да заблудят българската общественост и БФС за финансовите ангажименти, които имат към бившите собственици на ЦСКА - “Еф Ес Глобал”. Това е поредната измама на Борисов и Иванов.
При погасяването на тези суми през 2007 г. те са станали по желание на собственика, а ЦСКА е платил тези пари като агент на “Финметалс Холдинг” - собственост на Прамод Митал, и “Еф Ес Глобал”, което е позволено от българския закон - да бъдеш агент на някой. Лъжа е, че ЦСКА е купил себе си, тъй като става дума за акции на друга фирма. “Еф Ес Глобал” дължи и едновременно има да взима едни и същи суми”, убеден е обаче Томов. (24часа)