Champions League 2012-2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

daniel875
Контакти:

Re: Champions League 2012-2013

Мнениеот daniel875 » 11 апр 2013 14:19

megan fox написа:
daniel875 написа:Нищо не казваш за втория ви гол в Париж. Нямаше дузпа, Мегън, нямаше. По - голям симулант от Санчес няма. Нередовните голове в първия мач бяха 1:1. Стига си се оправдавал със съдиите. Снощи цял свят ви видя, че без Меси не струвате. Когато този влезе веднага почнаха познатите номера.
Не можете да играете футбол. Това го правеше снощи ПСЖ през почти цялото време, но не и вие.

Добре, че нямаше дузпа! Чиста дузпа! Гледай отново на повторение! Само един въпрос: КОНТАКТ ИМА ЛИ? Да, има! Еми всичко е ясно - дузпа!

Ние футбол можем да играем и това последните години го показваме и доказваме почти във всеки мач! Не виждаш ли какъв убитак ни е треньор в момента?! Че дори във родната "А" група, който треньор да избереш е по-добър от Виланова! Какво очакваш, след като имаме начело тотален некадърник? Много ясно, че всеки един чисто тактически двубой ще го губим. Но това, че треньора ни е много зле, не прави отбора слаб, защото ние все пак оставаме състава с най-добрите играчи в света! Защото колкото и да ни е некадърен треньора Меси, Иниеста и Шави успяват (засега) да компенсират неговата некадърност. Виж, ако тия тримцата ги нямаше... щяхме да сме отпаднали още в груповата фаза на ШЛ и сега щяхме да се борим за оцеляване в Примера. Уви за нещастие на всички, които не харесват Барселона тия тримата са наши играчи и ни спасяват засега! ;)

daniel875 написа:Щом никой няма право да спъва играчите на "Барса", защо не изгониха преди почивката Меси и Адриано затова, че контузиха Фалкао в дербито и после заради това мадридчани изостанаха в класирането?

И от кога Фалкао е играч на Барса? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Нали уж става въпрос, че никой няма право да спъва играчите на Барса..., тогава защо се чудиш за играчите на другите отбори, които НЕ са наши кадри? ;) :mrgreen: :mrgreen:

Не, не си гледал Санчес в Италия. Ясно, разбрах те. Ако го беше гледал, щеше да ти е ясно, че онова беше изработена ситуация и ако съдията имаше топки, нямаше да отсъди дузпа.
Съдиите трябва да познават отделните играчи. Това също е от значение за правилната преценка. Много неща са от значение, за да станеш футболен съдия.
Категорично нямаше никаква дузпа. Топката беше умишлено бутната напред, за да има контакт. Изработена ситуация и жълт картон за нападателя. Подарен втори гол за гостите и компенсация за първия на парижани във въпросната среща.
Вилянова не е слаб треньор, но това го казваш ти, което малко ме учудва. Много добре ви мотивира, но беше ли играл Пацини в Испания, а и Мунтари, нищо не се знаеше.
Всичко, Мегън, пак казвам, е до поведение на отделните играчи. Ти видя ли такава агресия към съдиите в състезателите на "Милан" първия мач, а в реванша? Аз ти казвам Амброзини и може би Монтоливо и толкова. А при "Барселона" са двойно повече. Не е коректно най - малкото. Така се пречи на реалната преценка за отсъждане.
Не забравяй, че противният ми Балотели също не игра в двата мача, както и един много силен защитник като Дзакардо, както и Антонини. Отдясно той през миналия сезон се справи доста добре срещу вас. Имаше и други липсващи.
Проблемът е, че при вас Меси няма право да се контузва, а при други отбори не е така. Ако Фалкао не беше контузен от твоя отбор по - рано през сезона, шампионатът щеше да се завърже. При 0:1 го сритаха за първи път, явно за да го "поздравят" за гола. Това е отвратително.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 11 апр 2013 14:38

daniel875 написа:Не, не си гледал Санчес в Италия. Ясно, разбрах те. Ако го беше гледал, щеше да ти е ясно, че онова беше изработена ситуация и ако съдията имаше топки, нямаше да отсъди дузпа.
Съдиите трябва да познават отделните играчи. Това също е от значение за правилната преценка. Много неща са от значение, за да станеш футболен съдия.
Категорично нямаше никаква дузпа. Топката беше умишлено бутната напред, за да има контакт. Изработена ситуация и жълт картон за нападателя. Подарен втори гол за гостите и компенсация за първия на парижани във въпросната среща.
Вилянова не е слаб треньор, но това го казваш ти, което малко ме учудва. Много добре ви мотивира, но беше ли играл Пацини в Испания, а и Мунтари, нищо не се знаеше.
Всичко, Мегън, пак казвам, е до поведение на отделните играчи. Ти видя ли такава агресия в състезателите на "Милан" първия мач, а в реванша. Аз ти казвам Амброзини и може би Монтоливо и толкова. А при "Барселона" са двойно повече. Не е коректно най - малкото. Така се пречи на реалната преценка за отсъждане.

Да, Калчото не го следя и не съм запознат много добре с изявите на Санчес в Уденезе. И да, факт при нас много симулира. Но както ти каза дузпата беше провокирана и изработена, но това не я прави по-малко дузпа! Контакт имаше, играча на ПСЖ да не бе създавал предпоставки за тая ситуация. Кой е виновен, че играчите се възползват от създадените предпоставки на терена? Ти си фен на Милан ще ти дам пример с Милан - Индзаги и всичките му голове от засада! Ами той това го умее, да седи и да дебне в засада и да бележи по този начин? И какво? Не виждам да го плюеш, че след всеки такъв негов гол не е отивал при рефера да му каже "абе човек, аз бях в засада, отмени гола"! Нещо да кажеш за това нещо?! Санчес изработи дузпата, но контакт имаше, без контакта дузпа нямаше да има, кой е виновен? Санчес или френският защитник, който направо контакта??

И защо си изненадан, че казвам, че Тито и слаб треньор? Това е абсолютен факт! Виланова е меко казано слаб специалист. Да, г/д му се получава да мотивара отбора, но с това не се изчерпват треньорските му функции! В 90% от мачовете бърка стартовият състав, не умее да прави ротации, т.е. не знае кога срещу кой съперник е удобно да дава почивки на даден важен играч! Е примери за това от този сезон колкото искаш, да ти давам ли? Почти всичките му смени са грешни, и когато направи правилна смяна тя е винаги много закъсняла. Да не говорим за тактическо надлъгване, при него такова нещо няма!

Още след вторият кръг в Примера аз казах, че Тито Виланова е много слаб треньор и призовах да се даде оставка, след вторият кръг!!! Смятай. Тогава доста хора ми се учудиха и казаха, че не съм прав, сега всички те вече са убедени, че Тито не става за Барса! Просто не гледаш достатъчно наши мачове и не знаеш какъв некадърник е. На мен ми стигат само 2-3 мача, за да преценя дали даден треньор пасва на Барселона и на философията ни! Ние си имаме определена ФИЛОСОФИЯ, определени изисквания как трябва да играе отбора и бързо става ясно дали даден треньор е подходящ за нас или не. Снощи в мача ни с ПСЖ къде ни беше прословутата преса, за която всеки знае?! Да я видя? Не, нямаше я! И защо? Защото треньора така е решил... Еми това удачно ли е според теб?

Казах ти, след мача реванш с вас изтече информация, че наставленията за тоя мач ги е давал Шави, а не треньора! Това според теб нормално ли е, да се налага полеви играч да върши работата на треньора, за да се получават нещата на терена?! Какъв респект да имат играчите ни от този треньор след като те самите ясно осъзнават, че той е слаб тактик и че е по-добре да играят както си знаят, научени от предният ни треньор и просто да игнорират наставленията на настоящият?! Но уви за нещастие треньора определя кои да са стартовите 11, и той като направи един тотален миш маш и на тримата ни гении им е доста трудно понякога да успеят да компенсират глупостта на шефа си!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 11 апр 2013 14:43

megan fox написа:
JackPackage написа:
Sardukar написа:Всички имат равни шансове, но Моуриньо ще направи разликата.

Само дано не я направят Платини и чернодрешковците (волно или неволно) :roll: :|

Не е само това. ;) Я и на Жозе да му се струпат такива проблеми с контузии на главата в заключителната фаза от сезона и ще го видим какво ще прави. Да, контузията на Касиас бе сериозен удар, но взеха отличен заместник, Лопез пази засега невероятно, но ще ми е интересно да видя какво ще прави португалеца, ако не може да разчита на КР, Алонсо, Рамос и Пепе в един мач. Ей така да му ги няма няколко от основните футболисти и тогава да видим как ще играе РМ! Че те като останаха без Пепе и за нула време загубиха сумати точки в Примера, смятай какво ще стане ако за губи няколко важни играча едновременно?! ;) Отделно късмета при жребият, няма какво да си говорим Галатасарай беше мечтан съперник и въпреки това столичани паднаха в Турция от тия... :lol:

Не ви ли биха без Ди Мариа и с централни защитници Карвальо-Варан (тоест 1:1 първата среща и после на реванша ви биха, моя грешка :mrgreen: ) :roll: Или с резервите за първенството? Ако това, ако онова.
И какво се смееш на хора, които се класират с повече отбелязани голове :lol: Аз да ти се смея ли, че се класирате с повече вкарани голове на чужд терен и заради добрата игра на Валдес :roll:

ПП Аааа да и бяха без Касияс. Аз го хейтвам, ама за Реал М като клуб е важен! AAAAA и Марсело май беше контузен. Бтв Реал М не бяха ли с много контузии този сезон (по едно време говоря?)
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 11 апр 2013 14:53

Sardukar написа:ПП Аааа да и бяха без Касияс. Аз го хейтвам, ама за Реал М като клуб е важен! AAAAA и Марсело май беше контузен. Бтв Реал М не бяха ли с много контузии този сезон (по едно време говоря?)

Да бяха! И точно това е разликата м/у Барса и Реал! Те като бяха с повечко контузени и падаха от куцо и сакато и загубиха сумати точки! Ние като сме с повечко контузии и ВЪПРЕКИ дебила ни треньор пак сме начело! Сам виждаш разликата! ;) Отделно едно е да имаш проблеми в началото на сезона, като после имаш няколко месеца пред себе да наваксаш, друго е в заключителната фаза на сезона, когато са решителните мачове от ШЛ! ;)

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 11 апр 2013 14:57

Едно е резервен нападател да ти е Фабрегас, а централен защитник да ти играе Адриано :lol: Друго Карвльо да ти е четвърти избор, който 100% е по-добър от всичките ви налични защитници :lol: За фенове с претенции, че отбора ви играе красиво доста небрежно пропускате победоносните си серии :oops:
Последна промяна от Sardukar на 11 апр 2013 14:58, променено общо 1 път.
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 11 апр 2013 14:57

megan fox написа:
daniel875 написа:Не, не си гледал Санчес в Италия. Ясно, разбрах те. Ако го беше гледал, щеше да ти е ясно, че онова беше изработена ситуация и ако съдията имаше топки, нямаше да отсъди дузпа.
Всичко, Мегън, пак казвам, е до поведение на отделните играчи. Ти видя ли такава агресия в състезателите на "Милан" първия мач, а в реванша. Аз ти казвам Амброзини и може би Монтоливо и толкова. А при "Барселона" са двойно повече. Не е коректно най - малкото. Така се пречи на реалната преценка за отсъждане.

Да, Калчото не го следя и не съм запознат много добре с изявите на Санчес в Уденезе. И да, факт при нас много симулира. Но както ти каза дузпата беше провокирана и изработена, но това не я прави по-малко дузпа! Контакт имаше, играча на ПСЖ да не бе създавал предпоставки за тая ситуация. Кой е виновен, че играчите се възползват от създадените предпоставки на терена? Ти си фен на Милан ще ти дам пример с Милан - Индзаги и всичките му голове от засада! Ами той това го умее, да седи и да дебне в засада и да бележи по този начин? И какво? Не виждам да го плюеш, че след всеки такъв негов гол не е отивал при рефера да му каже "абе човек, аз бях в засада, отмени гола"! Нещо да кажеш за това нещо?! Санчес изработи дузпата, но контакт имаше, без контакта дузпа нямаше да има, кой е виновен? Санчес или френският защитник, който направо контакта??

И защо си изненадан, че казвам, че Тито и слаб треньор? Това е абсолютен факт! Виланова е меко казано слаб специалист. Да, г/д му се получава да мотивара отбора, но с това не се изчерпват треньорските му функции! В 90% от мачовете бърка стартовият състав, не умее да прави ротации, т.е. не знае кога срещу кой съперник е удобно да дава почивки на даден важен играч! Е примери за това от този сезон колкото искаш, да ти давам ли? Почти всичките му смени са грешни, и когато направи правилна смяна тя е винаги много закъсняла. Да не говорим за тактическо надлъгване, при него такова нещо няма!

Още след вторият кръг в Примера аз казах, че Тито Виланова е много слаб треньор и призовах да се даде оставка, след вторият кръг!!! Смятай. Тогава доста хора ми се учудиха и казаха, че не съм прав, сега всички те вече са убедени, че Тито не става за Барса! Просто не гледаш достатъчно наши мачове и не знаеш какъв некадърник е. На мен ми стигат само 2-3 мача, за да преценя дали даден треньор пасва на Барселона и на философията ни! Ние си имаме определена ФИЛОСОФИЯ, определени изисквания как трябва да играе отбора и бързо става ясно дали даден треньор е подходящ за нас или не. Снощи в мача ни с ПСЖ къде ни беше прословутата преса, за която всеки знае?! Да я видя? Не, нямаше я! И защо? Защото треньора така е решил... Еми това удачно ли е според теб?

Казах ти, след мача реванш с вас изтече информация, че наставленията за тоя мач ги е давал Шави, а не треньора! Това според теб нормално ли е, да се налага полеви играч да върши работата на треньора, за да се получават нещата на терена?! Какъв респект да имат играчите ни от този треньор след като те самите ясно осъзнават, че той е слаб тактик и че е по-добре да играят както си знаят, научени от предният ни треньор и просто да игнорират наставленията на настоящият?! Но уви за нещастие треньора определя кои да са стартовите 11, и той като направи един тотален миш маш и на тримата ни гении им е доста трудно понякога да успеят да компенсират глупостта на шефа си!

Ти изкара Вилянова като Пенев. Едно време се говореше, че уж Стоичков му редил състава. Не ги вярвам тези работи. Все пак работи доста време с Гуардиола и е научил неща, дори и маниери.
Пак ти казвам, че ако не бяха безбройните проблеми на "Милан" и най - вече идеите на Берлускони и Галиани за развитието на "Милан", това 0:4 нямаше да се случи. Така е. Не всичко зависи от запалянковците. Алегри просто послуша ръководителите си и избра умишлено най - неправилния състав за мача в Барселона. Фламини и Нианг нямаха място в онази среща, но кой да чуе. Това го знаеха всички хора, които са трезвомислещи. Тогава Мунтари пак щеше да "изяде" Меси с помощта на Монтоливо и вероятно Амброзини. Тактиката за онзи мач беше съвсем неподходяща. Бяха оставили Масимо сам пред защитата и всяка негова грешка беше потенциален гол. Да не се правим на такива, които не разбираме - Алегри не е толкова прост човек.
Последна промяна от daniel875 на 11 апр 2013 15:00, променено общо 1 път.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 11 апр 2013 14:59

megan fox написа:
Sardukar написа:ПП Аааа да и бяха без Касияс. Аз го хейтвам, ама за Реал М като клуб е важен! AAAAA и Марсело май беше контузен. Бтв Реал М не бяха ли с много контузии този сезон (по едно време говоря?)

Да бяха! И точно това е разликата м/у Барса и Реал! Те като бяха с повечко контузени и падаха от куцо и сакато и загубиха сумати точки! Ние като сме с повечко контузии и ВЪПРЕКИ дебила ни треньор пак сме начело! Сам виждаш разликата! ;) Отделно едно е да имаш проблеми в началото на сезона, като после имаш няколко месеца пред себе да наваксаш, друго е в заключителната фаза на сезона, когато са решителните мачове от ШЛ! ;)

Тиаго игра ли в двата мача с вас? Не. Ами не е нормално това да се случи, но и неговата контузия беше умишлена. Нали скоро ще го вземате? Жалко, че през миналия сезон донякъде и сами се подиграхме със себе си за мачовете с вас. Снощи се видя, а и в Париж, че наличието на Тиаго е важно.
Липсата на всеки важен играч в ключов момент от сезона е от значение. Миналата година беше Тиаго по една или друга причина, тази - Пацини. Пустият му късмет, а и хората от МиланЛаб явно толкова могат.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 11 апр 2013 15:07

daniel875 написа:
megan fox написа:

Тиаго игра ли в двата мача с вас? Не. Ами не е нормално това да се случи, но и неговата контузия беше умишлена. Нали скоро ще го вземате? Жалко, че през миналия сезон донякъде и сами се подиграхме със себе си за мачовете с вас. Снощи се видя, а и в Париж, че наличието на Тиаго е важно.
Липсата на всеки важен играч в ключов момент от сезона е от значение. Миналата година беше Тиаго по една или друга причина, тази - Пацини. Пустият му късмет, а и хората от МиланЛаб явно толкова могат.

Тиаго Силва иска да дойде при нас, и аз много се надявам да го вземем, но ПСЖ ще поиска такава космическа сума, че не можем да си го позволим. Иначе е страхотен играч, спор няма. Още докато беше ваш играч исках да го вземем, трябваше да направим някаква врътка около трансфера на Ибра при вас, ама откакто Росел е начело на клуба ни нещата на ръководно ниво са много зле. :(

И ок, липсата на Тиаго е ключова и тежи, но нима за нас не липсваше Пуйол? Че когато ни го няма капитана защитата ни е като разграден двор и всеки се разхожда из нея както си поиска! От сезон и половина насам (откакто зачестиха контузии на Карлес) наблюдавам под лупа играта на Пике. Когато до него е Пуйол Шакира е съвсем друг играч, много стабилен и с решителни намеси, когато капитана го няма, за да дава наставления на колегите си в защита, кой къде да застане, кого да покрива и какво да прави и нещата са много зле, а Пике играе безобразно слабо. Така че в това отношение нещата са на кантар! Аз съм убеден лично за себе си, че при наличието на Карлес на терена гола на ПСЖ снощи нямаше да е факт. Просто такава малоумна грешка в центъра на защитата ни няма как да стане, докато Пуйол играе! Та ето, че нещата пак са на кантар. От едната страна е Тиаго Силва, от другата Карлес Пуйол. :)

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 11 апр 2013 15:12

daniel875 написа:Ти изкара Вилянова като Пенев. Едно време се говореше, че уж Стоичков му редил състава. Не ги вярвам тези работи. Все пак работи доста време с Гуардиола и е научил неща, дори и маниери.
Пак ти казвам, че ако не бяха безбройните проблеми на "Милан" и най - вече идеите на Берлускони и Галиани за развитието на "Милан", това 0:4 нямаше да се случи. Така е. Не всичко зависи от запалянковците. Алегри просто послуша ръководителите си и избра умишлено най - неправилния състав за мача в Барселона. Фламини и Нианг нямаха място в онази среща, но кой да чуе. Това го знаеха всички хора, които са трезвомислещи. Тогава Мунтари пак щеше да "изяде" Меси с помощта на Монтоливо и вероятно Амброзини. Тактиката за онзи мач беше съвсем неподходяща. Бяха оставили Масимо сам пред защитата и всяка негова грешка беше потенциален гол. Да не се правим на такива, които не разбираме - Алегри не е толкова прост човек.

Да и аз съм ги чувал нещата за Пенев, Стоичков и световното в САЩ и според мен има доза истина в тях.
Но в случая нещата са различни. Не говорим за масова практика, а говорим за един конкретен мач, само един! И не става въпрос за редене на състав и определяне кои да са титулярите, а става въпрос за даване на наставления по време на мача. Не си ли съгласен, че има разлика?

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 11 апр 2013 17:39

Изображение

:mrgreen: :mrgreen: :twisted:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Върни се в “Архив”