Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bobonikolov

Re: Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.

Мнениеот bobonikolov » 16 фев 2012 21:55

Официална информация от сайта на Анорозис :
Anorthosis Famagusta announces the official extension of the contract with the player Ricardo Laborde for the next 5 years

This is within the attempts to strengthen the team and based on the assumption that a way has been found to purchase the right of the players frpmthe club Athletico Huila.
The player with an exclusive statement made to our official website said that he regretted his sending off at the game against Aris and asks that altogether as a family to continue attempts for our target.

He also advised that he is very focused on the team and is very happy that he will continue for many years at “Antonis Papadopoulos” and with the Phoenix on his chest.

В превод се казва,точно това,което споменах аз в предния си пост.Към Кашчей:Кое дали приемам на сериозно?

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 16 фев 2012 22:31

Мале страхотен е той ще бележи през спокойно на Барса и Реал М.Според мен ще го продадете поне 15 милиона след като при вас се доразвие.Според мен няма да имате никаква конкуренция. С тия клипове е най-добрия.Бфс обмисля той като е титуляр да не се играе мач от българското първенство,а направо да се присъжда служебна победа с 3:0 и трите гола ще са записани на негово име.
От Левски обмислят декларация в която ще помолят ръководството да не пуска срещу тях страшилището Лаборде.Фенове от цяла България събират подписка да бъде изгонен от страната поради смущаващите качества които притежава.
УСПЕХ!!!
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
flo
Контакти:

Мнениеот flo » 16 фев 2012 22:31

Ваща схема ми е пределно ясна.Всеки трансферен прозорец продавате всичко що мърда и може да се вземат някакви пари ина тяхно място взимате някакви знайни и не знайни играчи,които после се чудите как да ги разкарате.От докараните на килограм 1-2 ще станат и на другия трансферен прозорец ...хоп айде и се продават.И схемата се повтаря.

Ама най ми е смешно как само ви замазват очите.Продадете четиримата си най-важни играчи, докарват ви един що годе добър и веднага почвате веднага с полюците :mrgreen:

Потребителски аватар
jermiun
Контакти:

Мнениеот jermiun » 16 фев 2012 22:36

flo написа:Ваща схема ми е пределно ясна.Всеки трансферен прозорец продавате всичко що мърда и може да се вземат някакви пари ина тяхно място взимате някакви знайни и не знайни играчи,които после се чудите как да ги разкарате.От докараните на килограм 1-2 ще станат и на другия трансферен прозорец ...хоп айде и се продават.И схемата се повтаря.

Ама най ми е смешно как само ви замазват очите.Продадете четиримата си най-важни играчи, докарват ви един що годе добър и веднага почвате веднага с полюците :mrgreen:

ми нищо не ти ясно, освен вродения инстинкт да се храниш ;) ако беше така, първия заминал щеше да е Мораес, след него и Бандата :arrow: вие няма кво да продадете и затова нямате трансфери, иначе Батков ги продава на момента, ама няма материал :mrgreen:
“Сегашният “Левски” бе създаден от Държавна сигурност. Татяна Дончева го узакони, тъй като тогава тя беше прокурор в Софийски градски съд. Този отбор, който играе сега, е подмененият “Левски”. Това е нелегитимен клуб. Истинския “Левски” не играе никъде”

Chivas
Контакти:

Мнениеот Chivas » 16 фев 2012 22:39

Новината е страхотна ако наистина е привлечен този играч. Каквото знам за него от човек следящ кипърското първенство от близо е, че е изключително класен футболист. Играе главно като ляво крило. Слабите му страни са желанието му да прави винаги шоу и индивидуалността му. Но като цяло е много добър играч! Дано не е поредната фалшива новина!
ЦСКА - На терена и в живота !!!

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 16 фев 2012 22:45

flo написа:Ваща схема ми е пределно ясна.Всеки трансферен прозорец продавате всичко що мърда и може да се вземат някакви пари ина тяхно място взимате някакви знайни и не знайни играчи,които после се чудите как да ги разкарате.От докараните на килограм 1-2 ще станат и на другия трансферен прозорец ...хоп айде и се продават.И схемата се повтаря.

Ти, запзнатият със схемите. Я кажи къде ти изчезна аватара с албиноса от Холандия?!

Потребителски аватар
Gretna

Мнениеот Gretna » 16 фев 2012 22:49

Много добре ако сте го взели този. Бях се притеснил сериозно, че няма да можете да направите отбор за пролетта. Сега вече е по-добре, само дето онези тримата с допинга няма да могат да играят по-дълго. Сега вече имате голям отбор.
На едното крило Камерун, на другото Колумбия а по средата Бразилия. Халфче Галчев. В защита който има. Треньор чичо Митко. Не е зле. Кой ще е новия капитан, знае ли се? Добре де Анеси къде ще играе или ще е резерва. Не беше ли и той нападател? Или схемата ще е (4 Галчев 5 ). Някакви халфчета няма ли да има. Кой ще спъва Гаджев, Ицето и Дарко, баси. Дано вземете и две три халфчета и поне един читав защитник щото ще е тъпо Жуниор да ви вкарва 4 като Наско и да го направите футболист.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 16 фев 2012 22:51

Tony_CSKA написа:Ти, запзнатият със схемите. Я кажи къде ти изчезна аватара с албиноса от Холандия?!

В Китай. :)

Потребителски аватар
flo
Контакти:

Мнениеот flo » 16 фев 2012 22:52

Така или иначе съм седнал да пиша, я кажете къде е карето (по едно време беше триото) от Удинезе :?:

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 16 фев 2012 22:54

Gretna написа:Много добре ако сте го взели този. Бях се притеснил сериозно, че няма да можете да направите отбор за пролетта. Сега вече е по-добре, само дето онези тримата с допинга няма да могат да играят по-дълго. Сега вече имате голям отбор.
На едното крило Камерун, на другото Колумбия а по средата Бразилия. Халфче Галчев. В защита който има. Треньор чичо Митко. Не е зле. Кой ще е новия капитан, знае ли се? Добре де Анеси къде ще играе или ще е резерва. Не беше ли и той нападател? Или схемата ще е (4 Галчев 5 ). Някакви халфчета няма ли да има. Кой ще спъва Гаджев, Ицето и Дарко, баси. Дано вземете и две три халфчета и поне един читав защитник щото ще е тъпо Жуниор да ви вкарва 4 като Наско и да го направите футболист.

Те Гаджев, Кмета и Тасевски са си спънати по рождение. Лягай си вече - късно ти е.

Върни се в “Архив”