Левски: Селекция и лятна подготовка 2013
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Селекция и лятна подготовка 2013
Йокана изригва: До преди 1 седмица ни трябваха 5 нови играча, а сега вече имаме нужда от 9(девет)

Вече са 8, Милиев пак е тук
Да се смееш ли, да плачеш ли 
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

След този брифинг ще свалите ли цветните цайси?
Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=442869
Човекът го казва в прав текст. Кой още трябва да го каже, за да повярвате, че сме на дъното. Там, където НИКОГА не сме били преди!
"Откакто аз съм тук, няма нови играчи. Само Милиев. След мача с Ботев казахме, че са ни нужни 5 играчи, за да се изправим на крака. Математиката обаче показва, че са ни нужни 9. Ситуацията не е добра нито за мен, нито за отбора. Приказките, че имаме време не са истина - нямаме време. Искам да се изпълнят нещата, които говорихме. Откакто съм тук гледах много играчи. Харесах някои от тях, други предложих. Но до този момент нито тези, които харесах, нито тези, които предложих, са тук. Имаме нула играчи. Това не е добре за никого. Моята йерархия в клуба не ми позволява да коментирам финансови проблеми. Нашата цел е да направим по-силен отбор, а с играчите, които бяха изгонени от клуба, не можеше да стане. Не е моя работа да коментирам дали футболистите са скъпи или евтини. Аз мога да коментирам дали ще свършат работа на клуба", каза Йоканович, след което продължи: "Решихме да направим радикални стъпки. Имахме планове да се подсилим и да достигнем до по-добри резултати. Аз съм най-отговорен за резултатите и същевременно съм най-ощетен от ситуацията. Не съм тук да взема две заплати и да си тръгна. Целта беше да дойде нов треньор, а след това да се вземат и нови играчи. Вече ни трябват не пет, а 9 нови. Имам някаква репутация и като футболист, и като треньор. Няма смисъл да се пускаме течението да ни води. В съблекалнята всичко е наред. Доволен съм от 12-те играчи, с които работех през седмицата, но това не е достатъчно. Трябва да се побеждава. Решението да изгоним Рамос, Лопес, Мюлдер и Силва не е да се освободим от най-слабите. Те бяха чужденци, както и аз, и трябва да правят разликата, а това не стана. Същото важи и за мен. Аз съм чужденец и съм тук, за да постигам резултати. Не съм тук да работя месец, а дапостигна успехи. Когато дойдох, знаех, че става въпрос за много голям клуб. Трудно е, но се надявам да успея", допълни сърбинът, който добави: "Аз ще съм първият, който ще си плати от ситуацията в клуба. А тя не е добра. За Путинчанин бе решено, че не става. Аз не съм съгласен. В момента никой не прави никакви стъпки напред, което рефлектира върху мен и клуба. Ситуацията не ми влияе психически. Щастлив съм, че съм тук, но трябва да започнем да работим. В момента не се случва нищо. Дошъл съм да работя и ще поема всички рискове, защото такава ми е професията. В момента не сме на правия път, защото Левски заслужава много повече", поясни треньорът на Левски.
Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=442869
Човекът го казва в прав текст. Кой още трябва да го каже, за да повярвате, че сме на дъното. Там, където НИКОГА не сме били преди!
-
konvoec
- Контакти:
boabbb написа:konvoec написа:MagicMoments написа:Централният защитник Йордан Милиев може да се върне в Левски. Тази сутрин бранителят тренира със „сините“. Заниманието бе закрито за медии и фенове.
Ако се стигне до договор, това ще бъде поредното завръщане на футболист в Левски. Последните седмици Данчо бе на проби в Италия, в Авелино, а доскоро се твърдеше, че е близо до преминаване в Славия.
В крайна сметка обаче, липсата на бранители може да накара „сините“ да си върнат играча. Милиев беше на „Герена“ до преди няколко месеца, като последния му мач беше срещу Лудогорец.
![]()
Даанчооо Милиев се завръща за 3 път
АХХАХААХАХ ХАХХХХХХХ ХАХАХАХАХААХХХА ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААХАХАХА
Ето това ако стане, аз па няма да стъпна. Само в сектор Т! Ще станеме като чорбарите, да знаете, по 200 човека на мачовете. Дано някой "журналист" си е направил бъзик с това......
Специалист, недей да говориш, че с Бироя бяхте около 4000, а с Черно море на "Армията" бяха 10000. Нямате кьорав защитник, ти от тоя се оплакваш - да вземат Иво Главата освен
Специалист, не се обиждай, де. Добре, не съм конкретизирал. Като се протестираше и мислеха да ви закриват, тогава имаше толкова хора на армията. Айде стига сте се захващали за всяка приказка. Що се отнася до тая тема, трябваше и повече да сте, 10 000 са малко, но все пак добро начало. Идеята ми не беше да се занимавам с ЦСКА главно, ами просто да не пропусна да кажа за Милийчо, дето провали 20 мача, обаче все шанс не му се давал. Везалов за един автогол и два слаби мача започнаха всички да го натирят за гонене, а на тая топола няколко сезона все шансове се даваха. Тоя ако няма човек, който да го е бутнал в Левски, цялата заплата ще си дам да черпя опровергалите ме!!! Жалко, че няма как да се докаже. Сто процента с връзки!!! И ще ми го връщат такъв......
- milen.hristov
- Контакти:
Nuke написа:futbolqga написа:СВОБОДЕН написа:futbolqga написа:Дано това с египетското джудже да е журналистическа измислица, защото иначе не ми се мисли. Този ако беше футболист нямаше да е изиграл 143 минути за целия минал сезон (при това в Азербайджан и Египет). За целия по-минал сезон е изиграл повече де - цели 215 минутки. В сезона преди това - 228. Забелязвате ли плавната деградация? Започва от нулата и прокопава дъното. А ние ще гоним високите цели на Насо с него...
А кой е казал, че имаме високи цели? А и знае ли някой какви са целите на Левски? може би, ако е вярно, че няма пари, те да са просто съществуването на отбора. Защото Наско не е дошъл ей така. До вчера и Батков и Тонев не искаха и да чуят за него, а сега изведнъж са го заобичали. Хайде де. Но сега няма пари, оплели са се като пилета в кълчища и не знаят какво да правят и веднага, ела Наско да оправиш нещо, ако можеш, че съвсем закъсахме. На такова нещо прилича.
Да, може и така да е. Може и да са викнали Наско, за да служи като буфер между многото му гъзолизци и управниците в отбора. Но всеки трезвомислещ фен вижда какво се случва в момента. Не може два месеца да не вземеш защитник (не ми разправяйте само, че е заради парите - Кавдански беше свободен агент, с ниска заплата и юноша на Левски), а сега да започнеш гоненето от очевидно грешния край (вместо Старокиновци, Везаловци, Йордановци и Пелета, ние гоним някои, които поне горе-долу пипаха топката).
Дори след очевидно тъпанарските постъпки, Сираков продължава да се радва на подкрепа от фанатизирани фенове. Докато се работи ашлашката и се прощава закопаването на Левски, само защото го закопава Сираков, така ще е. Това е дъното. Левски не е бил толкова жалко клубче в историята си. Ама хубаво са се покрили. Опитвах да се свържа с някого от ръководството, но без успех. Исках да им кажа всичко, което мисля за тях.
Ще гони Жоао Силва, за да ми докара некъв испанец пред пенсия. Аре бегай оттук, бе, аз да не ям доматите с колците?!?
E да друго си е да те управлява директорът/треньорът/икономистът инж. Иванов с чудовните успехи от 0 титли и купи
- modor
- Контакти:
rhaegar написа:Вече са 8, Милиев пак е тукДа се смееш ли, да плачеш ли
Ще се гръмна накрая
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
- milen.hristov
- Контакти:
Batkoto написа:futbolqga написа:Дано това с египетското джудже да е журналистическа измислица, защото иначе не ми се мисли. Този ако беше футболист нямаше да е изиграл 143 минути за целия минал сезон (при това в Азербайджан и Египет). За целия по-минал сезон е изиграл повече де - цели 215 минутки. В сезона преди това - 228. Забелязвате ли плавната деградация? Започва от нулата и прокопава дъното. А ние ще гоним високите цели на Насо с него...
ще ви пасне като дялан камък
вие си гледайте исполина кокосо
- mistreated
- Контакти:
Щом отсега почнаха търканията треньор - ръководство относно играчите, ясна е работата. Йоканович няма да изкара до зимата.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
- milen.hristov
- Контакти:
Nuke написа:СВОБОДЕН написа:Не ме забавляваш. Това което правиш се нарича спекулация.Nuke написа:И аз разбрах, че ти е скучно, но не мисля да те забавлявам.
Преди да дойде Сираков бяхме зле. Той дойде, за да подобри състоянието на клуба, не да го довършва. Сега сме десет пъти по-зле, а вече дойде 5 кръг от шампионата. Кога ще съберем отбор и ще стартираме и ние участието си в него? Догодина? Да беше хванал най-талантливите юноши и с тях да се борим, вместо да обяснява колко трудно се намира правилен и безплатен защитник. Това щеше да зарадва хората, а не да ги насъсква срещу ръководството.
Както и да е, зарежи.
Футболният капацитет инж. Иванов и Дани Боримиров да не бяха довлекли тези четиримата, Арс, Везалов, Старокин, Йорданов, но тогава имаше пари и мъпет героя, харчеше като разпран за всякакви сега щеше да има пари, и сега някой трябва да се оперира клуба от тях, но и да го направи безкръвно.
rhaegar написа:Вече са 8, Милиев пак е тукДа се смееш ли, да плачеш ли
Мисля, че трябва да си върнем Иво Иванов, Дани Младенов и Райков