Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

1)ГЕРБ
49
25%
2)БСП
27
14%
3)Атака
25
13%
4)СДС
7
4%
5)ДСБ
59
30%
6)България на гражданите (на Кунева)
3
2%
7)ДПС
2
1%
8)РЗС
2
1%
9) ВМРО
9
5%
10) Друга (Коя?)
16
8%

Общо гласове: 199

parvanoff
Контакти:

Re: АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

Мнениеот parvanoff » 29 апр 2013 17:14

alexveselinov написа:Въпреки всичко което се случи през близо 4 години властване на ГЕРБ за тях ще гласуват на изборите на 12 май българи със следния профил:

-Цигани – захранени с кебапчета и бира и някоя банкнота на челото, мотивирани от местни цигански босове и особено тези работещи в „Титан“
-Държавни чиновници и администрация – около 230 000 души и семействата им, които бяха назначени с протекции на местните и централни структури на ГЕРБ. Сред тях ще са и служителите на МВР
-Общинска администрация в общините оглавени от кметове на ГЕРБ и семействата им
-Онези българи, за които измамата, че Борисов се бори против комунистите е нещо реално
-Персонал и подчинени на обръчите на фирми около ГЕРБ като разни „котараци“ и т.н.
-Медии захранени с пари и обществени поръчки от ГЕРБ
-Прости хора, които харесват как Борисов им говори просто и простотии и те се разбират защото са прости
-Любителите на асфалт и бетон, които вярват, че само Борисов прави нещо от времето на Тодор Живков насам
-Изселници от Турция повлияни от бившият турски премиер Месут Йълмаз
-Членове на ПП ГЕРБ
Помислете си колко трябва да бъдеш зависим или замаян, или дори прост за да гласуваш за шайката ГЕРБ !

Ясновидско прозрение ли имаше? Къде са ти фактите? По-надолу човекът ти дава една реална статистика, която дори субективна пак е извадка от много хора, които са си дали своя глас. А теб къде с ти мотивите? Или отново искаш да оплюеш хора и да манипулираш някого?... Един път не отговори на някой мой въпрос, а продължаваш да плюеш. Това са фактите и истинското положение на нещата. Сигурно ти плащат-иначе не виждам каква е тази упоритост да се опитваш да изкраш 2 милиона души в България мангали... Ето още една порция от поредните му манипулации и лъжи. Тове е присъсщо на комунистите и изглежда е прихванато от привържениците на Атака, за които изкараха документ черно на бяло, че са спонсорирани от дпс, а думите на този индивид доказват, че е така-една дума не виждам последните му мнения против дпс, а постоянно плюе по една и съща партия...
alexveselinov написа:ТОВА СА ГЕРБ
-Замразени заплати и пенсии
-Захранване на децата при рязане на ленти/чисти ръце???/
-ТСБ и Ц.Бориславова
-Румяна Желева-неговия фаворит
-случая със Сесил Каратанчева и SMS-ите на Б.Борисов
-литературни изблици - "Винету-
-"приветствието"от САЩ към матраяла у нас
-находището Му от здравни министри
-достойният кадър Калина Илиева
-трагедията с Мирослава и цинизма със следовото куче
-феодалните старчета
-СРС Мишо Бирата
-Натиска върху Ваньо Танов
-историята с ОЦЗ Кърджали
-почти същото,но с ВМЗ-Сопот
-откровенията към работничката със златните пръстени
-археолози,калорифери и магистрали
-предложение към IT специалисти да станат овчари
-ще строим Белене - няма да строим Белене
-ще гонимЧЕЗ -няма да гоним ЧЕЗ
-постъпката на Б/улката/ Б/еглец/
-СРС Борисов,Найденов,Кокинов ...&...
-България -дюнерджийница
-постоянното присъствие на "калинки"и"бръмбари

1. Лъжа-средно с 10 процента бяха вдигнати заплатите в различните сектори на бюджетната сфера последната година само...
2. Тук и ти не можеш да си схванеш мисълта сигурно...
3. Абсолютни простотии и недоказани неща...
4. Аз не виждам никакъв проблем при Румяна Желева-нито е доказано, че има фирма-единственото, което се видя е, че представители на една партия се заядоха с представители на друга партия и станахме за смях пред Европа...
5. Поредните измислици. Уж щеше да възстановява смс-ите, а нещо не ги възстанови...
6. Това нещо криминално ли е?
7. Това лъжа ли е? Ти си типичният пример колко е лош материалът у нас...
8. С тези думи нищо не казваш... Ясно е, че при такъв материал трудно ще се намерят свестни хора...
9. Това нарушение на закона ли е?
10. Тук отново нищо не казваш...
11. За този случай прокоратурата си е казала думата! Т.е. отново пишеш, за да оплюеш някого...
12. Това е същото като горното-повтаряш го два пъти, защото забрави за 1 минута ли?
13. Каква е историята? Каква е вината на ГЕРБ тук? Те направиха всичко, което е възможно и правилно в този момент!
14. Тук също ГЕРБ направиха всичко възможно!
15. Не виждам какъв е проблемът тук?
16. Това е положително-хората в България трябва да търсят начини, за да свършат работата си. Това, че ти не си разбрал изразът му си е проблем на твоя интелект...
17. Също е много прав! Защото селата се обезлюдиха, тъй като младите са мързеливи и не им се работи. Но истината боли, нали?
18. Това не е така! Никога не са искали да строят Белене! Дай доказателства за обратното?
19. Кога са казали, че няма да гонят ЧЕЗ? Дай доказателства или отново лъжеш?
20 Цинизмът ти няма граници! Бият хора по улиците, а теб не ти пука...
21. Тук бяха явните доказателства, че някой има интерес да подслушва хора от ГЕРБ и после да ги изкарва, че те са подслушвали! Ти май не се усети, а?
22. Тук сигурно отново не знаеш какво искаш да кажеш, а?
23. Тук отново нищо не казваш. Ясно се видя, че бръмбърите не са поставени от ГЕРБ!
Ето как с едно мнение се спами навсякъде:
http://rodopi24.blogspot.com/2013/04/bl ... 7177768188
Едно към едно написано в коментарите! Сигурно има и на други места... Важното е да се спами навсякъде, а целите са ясни...
П.П. Мислех да отговоря доста по-остро, но ще ме баннат, а не виждам този някой да го банвва при постоянните му обиди към хората, които имат убеждения да гласуват за ГЕРБ...
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 29 апр 2013 17:16

Особено след последните скандали около Цветанов, Найденов и Борисов не знам кой нормален ще гласува за ГРОБ!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 29 апр 2013 17:21

Всички гласове в Кварталите са купени , защото ц......е нямат умствената възможност да преценят за кого да гласуват.Не че ние имаме такава.Човек гласува не с главата си , а със сърцето си.
Циганските гласове са разделени по равно от Герб , Бсп и Дпс (всичките си имат военни структури от време оно').Нито сините , нито Атака , нито друг може да ги вземе.

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 29 апр 2013 17:31

Един път не отговори на някой мой въпрос, а продължаваш да плюеш.

То се отговаря на хора с които можеш да водиш разумна дискусия.За теб се видя че от девет кладенеца вода ще донесеш и сам не се виждаш какви глупости пишеш само и само да си прав.
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 29 апр 2013 17:50

alexveselinov написа:
Един път не отговори на някой мой въпрос, а продължаваш да плюеш.

То се отговаря на хора с които можеш да водиш разумна дискусия.За теб се видя че от девет кладенеца вода ще донесеш и сам не се виждаш какви глупости пишеш само и само да си прав.

Ахам, значи да си потвърдиш лъжите с доказателства е неразумната дискусия за теб? Така ли да разбирам? Ще отговориш или през 2 страници ще продължаваш да лъжеш?
Глупост ли е, че един път не спомена за хонорара на доган за Цанков камък-и това ли е глупост? Или така ти е удобно? Един път не спомена за обръчите от фирми, за които говори-или и това е глупост за теб? Един път за него не каза, че е бил в ДС-или и това е глупост? Разбираш ли колко явни неща пропускаш, а лъжеш по отношение на друга партия... Ти от дпс ли си, че не казваш толкова явни неща, а се опитваш от девет кладенеца вода да докараш само и само да прикриеш престъпленията на другите партии? Или и това е нещо неразумно за теб? Значи всичко, което те уличава е неразумно? Я кажи аз къде излъгах-намери някъде да съм излъгал нещо? Аз намерих къде ти излъга и то не за едно или две неща-я ти извади нещо, за което аз съм излъгал?
С какви данни разполагаш и откъде ги черпиш?

Я кажи какво неразумно виждаш в този въпрос, който съм ти задал по-назад, че не си отговорил? :shock:
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 29 апр 2013 18:44

alexveselinov написа:
-за другите написани са даже забавни..

Месут Йълмаз не беше ли в 'Арена Армеец' с герберите?А ако се чудиш защо засягам повече ГЕРБ от другите,много просто те са най-нагли от всички.

Веселинов,ГЕРБ искат да интегрират турците в България като ги накарат да гласуват като демократи,комунисти,либерали и така нататък.Сега те гласуват на етнически принцип без значение какви са политическите им виждания.Според мен това е правилния ход и само по този начин може да се пробие крепостта на ДПС.Разбира се,ако ти смяташ тактиката на ГЕРБ за грешна,просто дай алтернативна такава.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 29 апр 2013 18:55

22.8% са заявили, че биха гласували за ГЕРБ, а 15% - за БСП при право на свободен отговор в изследване на МБМД на електоралните нагласи, проведено в периода 19 - 23 април. В националното представително проучване са участвали 992 пълнолетни граждани на страната. То беше представено на пресконференция от Мирослава Радева.

За ДПС биха гласували 5.1% от запитаните, а за Атака – 3.8%. За България на гражданите биха гласували 2.8% от анкетираните, а за НФСБ – 1.8%. 41.9% от анкетираните са отговорили, че няма да гласуват.

Според данните от изследването, ГЕРБ ще има 106 - 108 места в парламента, а Коалиция за България - 68 - 72 места, ДПС - 20 - 23 места, "Атака" - 17 - 18 места, Движение "България на гражданите" - 11 - 12 места. С 11 - 12 места биха били и НФСБ

Казано по друг начин в такъв вариант.. за мен най-реалистично ми изглежда ГЕРБ с Атака някакъв вариант.Правителство много под въпрос до колко би било стабилно предвит,че е на почти минимума като депутати.
Иначе другия вариант БСП/ДПС/Кунева/Атака ... което малко изглежда като фантазия,а и резултата би бил още по-зле от към стабилност.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 30 апр 2013 00:28

stn написа:В Селеметя ГЕРБ купуваха на предните избори. Един приятел (циганин) ми го каза.

Бъркаш се довери ми се ;)

alexveselinov написа:Въпреки всичко което се случи през близо 4 години властване на ГЕРБ за тях ще гласуват на изборите на 12 май българи със следния профил:

-Цигани – захранени с кебапчета и бира и някоя банкнота на челото, мотивирани от местни цигански босове и особено тези работещи в „Титан“
-Държавни чиновници и администрация – около 230 000 души и семействата им, които бяха назначени с протекции на местните и централни структури на ГЕРБ. Сред тях ще са и служителите на МВР
-Общинска администрация в общините оглавени от кметове на ГЕРБ и семействата им
-Онези българи, за които измамата, че Борисов се бори против комунистите е нещо реално
-Персонал и подчинени на обръчите на фирми около ГЕРБ като разни „котараци“ и т.н.
-Медии захранени с пари и обществени поръчки от ГЕРБ
-Прости хора, които харесват как Борисов им говори просто и простотии и те се разбират защото са прости
-Любителите на асфалт и бетон, които вярват, че само Борисов прави нещо от времето на Тодор Живков насам
-Изселници от Турция повлияни от бившият турски премиер Месут Йълмаз
-Членове на ПП ГЕРБ
Помислете си колко трябва да бъдеш зависим или замаян, или дори прост за да гласуваш за шайката ГЕРБ !

За АТАКА ще гласуват само интелектуалци с най-малко 4 висши,никакви зомбирани ксенофоби,никакви ненормалнции,които вярват в национализацията,1000 лв. минимална заплата,500 минимална пенсия и русофили....

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 30 апр 2013 00:40

dunavfc написа:
stn написа:В Селеметя ГЕРБ купуваха на предните избори. Един приятел (циганин) ми го каза.

Бъркаш се довери ми се ;)

По принцип всички купуват.
Аз за себе си съм сигурен,че още не е създадена партия.. която да не използва някакви такива похвати.То това малко или много по цял свят си е така.Просто партиите използват ниско образованата част от обществото.
В САЩ например една позната(продавачка в голям супермаркет... т.е. средна ръка като финансово състояние).. на последните избори взе заем от банка с преференции покрай едната партия.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 30 апр 2013 00:48

Това с купуването на гласове е гадно.Трябва да се направи гласуването да е задължително и този проблем ще отпадне.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Върни се в “Архив”