Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
100eN4o
Контакти:

Re: БАТКОООООООООВ !!!

Мнениеот 100eN4o » 06 авг 2009 15:22

Един добър централен защитник + дефанзивен халф + още 1 нападател и нема да се срамувате в Европа ;)

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 06 авг 2009 15:23

stani_ls написа:Сбъркан си СИМОНОВИЧ И ОГРОМНА КЛАСА пък и сегашния отбор е доста по качествен от миналия лепсва томашич и мечо но имаме други по класни играчи

Пич Симоновичч може и да е добър ,но е вече на възраст и няма да воже да издържи на цикъла сряда-събота който ще играете ,наистина трябва да привлечете 1 млад и перспективен халф ,а и няма да е лошо и 1 централен защетник ,че тоя Рабех е голям кюфтак :mrgreen:
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 06 авг 2009 15:24

delpi написа:И аз мисля, че сегашния отбор е по-качествен от този на Мъри.

В това и аз съм убеден. Дори преди вчерашния мач, като обяснявах на приятели, че ако Левски бие Баку и ще тръгнем нагоре, вкл. и българския футбол, всички ми се смяха и ми повтаряха как сегашния отбор нямал нищо общо с предишния. А в момента имаме по-класни футболисти от преди. Просто сега вече се отърсихме от напрежението, което беше налегнало отбора и то най-вече заради двете нулеви години в ЕКТ. СЕГА ИДВА ПО-СВЕТЛО БЪДЕЩЕ ЗА ЛЕВСКИ.
НО....
Ако не се вземат нови футболисти, които да се развиват както Тасевски и бразилците се развиваха повече от година, нищо добро няма да ни чака за в бъдеще. НЕКА НЕ ПОВТАРЯМЕ ГРЕШКИТЕ ОТ ПРЕДИ.

Потребителски аватар
barbi_vip
Контакти:

Re: ТОП 3 НА НАЙ-ДОБРИТЕ В МОМЕНТА

Мнениеот barbi_vip » 06 авг 2009 15:24

Времени резултати :

Първо място : Дарко Тасевски - 9 гласа
Георги Петков - 9 гласа
Второ място : Зе Соареш - 6 гласа
Елин Топузаков - 6 гласа
Трето място : Георги Христов - 3 гласа
Четвърто място: Владимир Гаджев - 2 гласа
Седрик Бардон - 2 гласа
Пето място : Жоазиньо - 1 глас
Рабех - 1 глас
Георги Сърмов - 1 глас
Веселин Минев - 1 глас

Надявам се покрай снощния мач и след провеждането на мача с от 1 кръг на АПФЛ много от момчетата да се представят добре и да има развитие в ТОП 3
СТЕНЛИ,СИНЯ БЪЛГАРИЯ Е С ТЕБ!

И ПРЕДИ И СЕГА ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА

UL_Blue

Мнениеот UL_Blue » 06 авг 2009 15:24

Исках да акцентирам не кои отбор е по-силен или слаб!!!!!!
Става дума за това, че ако се инвестира една част от парите в двама, трима добри футболисти отборът ще е завършен, а ние няма да треперим като снощи, да не би някои селски удар да изненада Петков.

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Re: ТОП 3 НА НАЙ-ДОБРИТЕ В МОМЕНТА

Мнениеот delpi » 06 авг 2009 15:27

За снощи:
1. Йовов
2. Христов
3. Дарко
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 06 авг 2009 15:29

yasen написа:Всичко позитивно в сегашния отбор е изградено по времето на Мъри и Наско. Така, че ако сега не се вземат мерки и да се вземат перспективни играчи, догодина по това време ще се случи "второ тампере". АБСОЛЮТНО СЪМ СИГУРЕН!

Имаме такива. Божката,Цачев,Гаджев,Генев,Зе и Жо (те са доста млади и перспективни),Огнянов (все си мисля,че заслужава шанс). Друг е въпроса Ратко ще продължи ли по примера на Кокала да ги налага. Отделно Сърмов е на 24 години,Жоро Христов на 25 - все още млади момчета.Истина е обаче,че трябва да се вземат 1-2 млади и перспективни играча. За съжаление Ивелин Попов няма как да го вземеме,но ако изпадне нещо трябва да купуваме.Също и да налагаме децата от школата.
110 години любов!

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Re: Извинете се на Йовов! Ицо много си голям!!!!

Мнениеот delpi » 06 авг 2009 15:30

lucio написа:Ицо е човек който може да реши всеки един мач. Обаче се видя, че вече не е за цял мач.

Не е казано, че трябва винаги да играе цял мач. В нападението имаме голяма конкуренция. Ицо е универсален и като резерва може да се включи на всеки пост в офанзивната част на отбора.

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 06 авг 2009 15:31

Вчера нали се пусна слух, че преотстъпваме Цачев на Пирин. Ако е истина - много жалко.

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 06 авг 2009 15:33

Според мен Цачев е скрития коз на Левски,но явно няма кой да го види за жалост...

Върни се в “Архив”