Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Re: Левски продаде Жо!!!!

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 27 яну 2011 19:52

Изобщо не ме съмнява това.Ганя е страшен мизерник и е лаком до не насита,ще шитне и Жо и Гарата,ще им вземе 5 или 5,5 милиона евро общо и ше си гледа кефа.А някои от вас му лижете задника!!!Ако си мислите,че ше даде парите на клуба,сте се объркали много,при комунист доносник няма даване,има само взимане.Ако пък си мислите,че ще дойде някой на тяхно място,който ще е с пари то значи наистина сте глупаци.Извинявам се за епитета ама си е 100% истина това.Само свободни агенти или в другия случай Иса,Киров и това нещо,нещо защото то не е футболист а нещо като футболист Антонов.Защо мислите е сега в отбора!!!Щото си спестиха парите за Карвальо и с тия уж звезди по-горе ще гоним титла!!!Ама друг път.Винаги съм го казвал и ще го казвам ганя е най-голямото зло за Левски.На комунист доносник вяра и доверие никога,тоя ако ти каже ,че е вечер виж дали не грее слънце на вън!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

dido91
Контакти:

Мнениеот dido91 » 27 яну 2011 19:59

http://www.novsport.com/news129053_1041.html

Жоазиньо пред Novsport.com: Аз съм футболист на Левски, има договор, няма нищо изобщо за Русия (аудио)

Крилото на Левски Жоазиньо заяви пред Novsport.com, че не знае нищо за негов трансфер в Русия. В медийното пространство се появиха информации, че асът на „сините” е бил продаден във руския ФК Краснодар.

„Няма нищо такова. Не са ме продавали. Нищо не знае. Засега нищо не знае. Аз съм футболист на Левски, има договор, няма нищо изобщо за Русия”, каза Жо пред Novsport.com.

„Всеки пише, пише, пише, всеки път пише, пише, нищо не е ставало, няма никакъв интерес”, добави той.

Мениджърът на крилото Мирчо Димитров повтори думите на Жоазиньо.

Очаквайте аудио от изявленията на Жоазиньо и Мирчо Димитров!

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 27 яну 2011 20:01

ще има пари за заплати във вк. Стандарт :mrgreen: ....

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 27 яну 2011 20:03

Ако е вярно, 1,2 млн. евро е доста добра сума 8-)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 27 яну 2011 20:03

Дидо ако това е вярно още по зле защото ако съдим по думите на мустака ще си тръгне Дембеле в този случай.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 27 яну 2011 20:04

Никой няма да си хвърли ей така парите без проби... Жоазиньо не бил играч за проби, ще кажеш, че КЕШ е спечелил с Барселона :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 27 яну 2011 20:04

Днес да не се взели Жо с джип на Батков и журналистите да са се объркали с Дембелем нищо, че единият е с една глава по-висок.
Изображение

Потребителски аватар
Neftochimic1892
Контакти:

Мнениеот Neftochimic1892 » 27 яну 2011 20:05

те левски нямат играчи ,па и ся продават :lol: хах

Blue_Girl
Контакти:

Re: Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини

Мнениеот Blue_Girl » 27 яну 2011 20:07

dido91 написа:Първо в Livesport.bg: Левски продаде Жоазиньо във Висшата лига на Русия

ФК Краснодар спазари „Малкия магьосник“ за 1,2 млн. евро

Левски продаде нападателя си Жоазиньо в руския ФК Краснодар. Това научи репортерът на Livesport.bg. Ивайло Славейков. Собствениците на клуба са предложили 300 000 долара заплата на нисичкия състезател, а трансферът е на стойност 1,2 милиона евро.

Сделката е за период от 3 години, а според приближени до клуба лично наставникът на руския тим и бивш такъв на Левски – Славолюб Муслин е настоял за привличането на футболиста на „сините“.

Именно трансферът бе и причината Жо да не играе в последната контрола на тима – срещу Етникос (4:0).

Мястото на Жоазиньо в схемата на игра на столичани ще заеме младежки национал от Португалия, чието име за момента остава неизвестно.

В отбора на Краснодар се подвизава и бившият футболист на Черноморец – Марсио Нуньо.

Дано да не е вярно!
:evil:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 27 яну 2011 20:07

dido91 написа:http://www.novsport.com/news129053_1041.html

Жоазиньо пред Novsport.com: Аз съм футболист на Левски, има договор, няма нищо изобщо за Русия (аудио)

Крилото на Левски Жоазиньо заяви пред Novsport.com, че не знае нищо за негов трансфер в Русия. В медийното пространство се появиха информации, че асът на „сините” е бил продаден във руския ФК Краснодар.

„Няма нищо такова. Не са ме продавали. Нищо не знае. Засега нищо не знае. Аз съм футболист на Левски, има договор, няма нищо изобщо за Русия”, каза Жо пред Novsport.com.

„Всеки пише, пише, пише, всеки път пише, пише, нищо не е ставало, няма никакъв интерес”, добави той.

Мениджърът на крилото Мирчо Димитров повтори думите на Жоазиньо.

Очаквайте аудио от изявленията на Жоазиньо и Мирчо Димитров!

Може в клуба да е постъпила оферта от тези руснаци и преговорите между трите страни (Батков, Жо и руснаците) тепърва да предстоят.

Tommi написа:Ако е вярно, 1,2 млн. евро е доста добра сума

Да, при такава оферта Батков изобщо няма да се колебае :mrgreen:

Върни се в “Архив”